-
RE: وسواس - اختلاف قد
به نظر من اختلاف قد شما اصلا زیاد نیست ، خب این چیز طبیعی هست که مرد قدش بلندتر باشه . درضمن این رو هم درنظر بگیرید که خانوما گاهی کفش پاشنه بلند میپوشن و اگه در این صورت فاصله قدتون کم باشه ممکنه از شما قدبلندتر به نظر برسه که خوشایند نیست.
من که در اطرافیانم اختلاف قد ۳۰ سانت هم دیدم که خیلی هم ازین قضیه راضی هستن .
-
اختلاف قد زیاد مهم نیست
تازه به این بستگی داره که آدم خودش چه جوری راحته
هزار تا نکته و شرایط هست که آدم باید در طرف مقابل پیدا کنه که اصلا موضوع قد توش گم می شه.
من الآن 162سانتی متر قددارم و شوهرم 167 ، ما تا 3 هفته دیگه می ریم سر خونه زندگی مون من بعصی وقت ها خیلی ناراحت می شم فکر می کنم چرا یه آدم کوتاه قد رو انتخاب کردم اما بعد که خوب فکر می کنم می بینم که نقاط مثبتش خیلی زیادتر و مهم تره.
به نظرم مهم اینه که آدم یه بار خوب فکر کنه انتخاب کنه و بعد هم این فکر ها رو برای همیشه بریزه دور
-
اختلاف قد شما فكر نميكنم زياد به چشم بياد...چون قد شما هم واسه يه مرد در حد متوسط هست...
اگر فكر ميكني واقعا به دلت نميشينه سعي كن يواش يواش تمومش كني تا احساسات اون خانم جريحه دار نشه و هيچوقت سعي نكن عيبهاشو(البته از نظر شما!) مستقيم بهش بگي.چه بسا همين خانمي كه شما الان چندان به دلت نيست واسه يه نفر ديگه خيلي هم محبوب و دوست داشتني باشه!!!پس تمام جوانب رو بسنج و با توكل به خدا يك تصميم قاطع بگير
-
سلام ، ببین من هم قد برایم خیلی مهم است داشتم موردهایی که ازلحاظ شغل و رشته وهمه چیزمناسب بوده اند واما قد کوتاهتری ازمن داشتند با این که سنم سی است و دخترم وهمه میگند اشتباه می کنی اما جون قدبرام مهم است اصلا ریسک نمی کنم وخیلی راحت میگم نه نه نه !
چون خودم را بهترمیشناسم اگه هرچیزی دیگران بگند قیافه نداره و ... میتونم دفاع کنم اما اگه بگند قدش کوتاهه ، چون برام مهم بوده ، کم میارم واین میشه اول اختلاف و برروخ هم دیگه آوردن و شاید بکشم کنار باهاش بیرون نخوام برم ، تا کی میتونم اینرا ادامه بدهم و هزار تا مشکل دیگه وبهانه دیگه
پس اگه مثل من برات مهمه ولش کن اما خیلی ها هستند براشون مهم نیست حتی زن هستند و شوهرهاشون کوتاهند و باهم کناراومده اند و خوشبختند .