درسته خیلی ممنونم . اما ارتباطم رو قطع کردم ولی گفتم تمام این مدت منتظرش می مونم! اونم امیدواره پس اگه بهش نگم نامردیه! :question::question::question::question::question:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته خیلی ممنونم . اما ارتباطم رو قطع کردم ولی گفتم تمام این مدت منتظرش می مونم! اونم امیدواره پس اگه بهش نگم نامردیه! :question::question::question::question::question:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
کارت اشتباه بوده عزیزم
اینکه نشد قطع ارتباط . باید واقع بینانه با مساله برخورد میکردی نه احساسی . برای همیشه این رابطه رو کات کن و کاملا منطقی و جدی باش نه احساسی و بگو شرایط برای ازدواج ما وجود نداره پس بهتره هرکس به فکر زندگی خودش باشه . همین پیام رو بده و دیگه ارتباط نگیر اصلا هم احساسی نشو و طوری نباشه که هنوز بهت امید داشته باشه
مرسی عزیزم خیلی مرسی! :72::72: خودم هم با نظرت موافقم
تمام؟؟؟
به نتیجه رسید؟ یا می خواهی در مورد خواستگارت هم مشاوره بگیری؟
فعلا در مرحله ی بحران هستم . مسأله رو با عشق واقعیم مطرح کردم ، با جدیت تمام اما.......خیلی دارم زجر می کشم ، اونم ار تصمیم من متعجبه و می گه آخه چی شد یهو نظرت عوض شد؟ خیلی دلم گرفته چقد سخته دل کندن از کسی که واقعا دوسش داری:302::302:در مورد خواستگارم هم فکر نکنم با این شرایط بتونم باهاش ازدواج کنم. خانوادم موافقن و هرچی می گم من موافق نیستم اصلا حرفم رو جدی نمی گیرن. من خیلی تنهام دارم سعی می کنم متعادل باشم ولی نمیشه احساس می کنم دارم میمیرم!
عزیزم . . . ! ! !
حالا که با جدیت گفتی حرفت رو، حالا عاقلانه بشین سر این مورد فکر کن. برای چی ردش کنی؟
اون تموم شد. به این یکی یه کم با صبر و حوصله بیشتری فکر کن.
یکی از دوستام تو رابطه اینترنتی خیلی ضربه خورد،اون پسر خیلی دروغ گفت حتی گفت که کار و زندگیش اورده شهر ما، اما دروغ بود،اینکه میگن بی تو میمیرم یا عاشقتم شگرد اینجور ادماس باور نکن عزیزم،خودت از همه مهمتری،از من میشنوی 1مدت به خودت مهلت بده با این مسیله کنار بیای،البته تجربه من با تو فرق میکنه اما اگه داستان من بخونی میبینی که چقد خوشبختی که بیش از این توی دردسر نیفتادی،فقط بهت توصیه میکنم با عقلت تصمیم بگیر،عشقی که بعد از عقل باشه قابل مقایسه با اینجور عشقا نیس،این بین دوستام دیدم،بعضی اوقات میگم که خدایا چرا فقط باید عشق من اشتباه میبود،اما فکر که میکنم میبینم اگه عقلمو کنار نذاشته بودم این بلا سرم نمیومد،توام عاقلانه تصمیم بگیر تا مثل ادمای مثل من به سرت نیاد.
سسسسسلام دختر خوب!:46::72:
اينجا دوستان وكارشناساي خيلي خوبي داره به تمام جوابهايي كه تا حالا دريافت كردي با دقت توجه كن تا موفق بشي.راه عاقلانه مطمئنا خيلي بهتر از راه حل عاشقانه محكوم به شكسته!
هر چند تو هنوز فرصت اشتباه كردن داري ولي چقدر زيباست يه چيني بند نخورده !يه آدم شكست نخورده!و يه انسان موفق !:104:
سلام دوستان
امروز اولین روز تمرینم بود ، خیلی سخته واسم! مخصوصا اینکه همش تو نت استاتوس میده و من دلم طاقت نداره! اما دارم مقابله می کنم با احساسم. شاید بتونم سفر برم و اونجا بیشتر فکر کنم. ولی دوستان باور کنید من خیلی باهاش راحتم خیلی درکم می کنه. من همش به اون و خانوادمون فکر می کنم.
طاقت بیار :104:
آشنایی اینترنتی توی دنیای مجازی در 99% مواقع جواب نمیده
یکی از دوستان من هم ضربه سختی خورد تازه اونا همون اوایل همو دیدن ولی این رابطه 3 سال طول کشید و بعد آقا به بهانه اینکه از اول آمادگی ازدواج نداشته همه چی و کات کرد خواستگاری هم رفته بود ولی با اینحال ادامه نداد
حالا دوستم با کسی دیگه ازدواج کرد و حالش هم خوبه.اولش یکم سخته ولی میشه مخصوصا تو خانومی هستی با اراده ای بالا:46: