RE: مشاوره برايه دوستي خياباني
سلام حق باشماست
من راه دومو انتخاب كردم واسه همينم اومدم اينجا واسه مشورت
با تو جه به مشاوه هايه شما و دوستان عزيز تو جيح شدم كه تو اين قبيل روابط هيچ ارزشي واسه يكبار امتحان كردنم وجود نداره
خوشحالم كه اينكارو نكردم
و ازتون ممنونم كه با حرفاتون عاقبت اين نوع دوستيهارو گفتين چون نزديك بود شيطون گولم بزنه :72:
كلا سه بار خيلي احساساتي شدم نتيجشم ديدم نمخوام دوباره تكرار بشه :223:
تو زندگي تفريحات شاد ترو سرگرم كننده تر هم هست
فكر كنم يكمي مسيرمو كج رفتم:303:
اره ازدواج خيلي پيچيده تر از اونيه كه افراد هم سن و سال من راجع بهش فكر ميكنن
فكر ميكردم دوست نشدنم با كسي يه نوع ضعف من محسوب ميشه اما اشتباه بود نتنها ضعف نيست بلكه مزيته
تا با كمال ارامش برا ايندم برنامه داشته باشمو
ممنونم ازتون نصيحتا تون خيلي مايع قوت قلب بود
دست علي يارتون:72:
این تاپیک هم به خیر و خوبی به نتیجه خوبی رسید .
به همین دلیل قفل می گردد و برای های و هوی عزیز موفقیت و سلامت روز افزون و یک زندگی شاد و و پر برکت را آرزو می کنیم و ان شاء الله از اعضاء فعال همدردی در ادامه خواهند بود .
سلام.فرشته مهربان من عضو جدیدتونم و قراره فعال باشم و دارم تلاش میکنم. شرایط من درست مثل این دوستمون هستش میخوام منم یه چیزایی به عنوان داداش بهش بگم با اجازتون.
ببین عزیز .منم مثل تو همه رفیقام احساس افتخار میکنن که دوس دختر دارن و ازینکه رابطه نامشروع دارن خیلی بهشون غرور هم دست میده.ولی من یکی رو میشناسم که وقتی باهاش صحبت کردم نمیدونی چقدر داغون بود. یکی از همونایی که دوس دختر داره و حتی با دو تا زن صیغه ای هم طی 4 سال(1 سال با یکی) 3سال با یکی دیگه بوده. میدونی چی به من میگفت؟؟ منو خیلی دوس داره. بهم میگفت سینا هیچوقت ازین کارا نکن.چون این دوستیا نا خود آگاه منجر به سکس امکان داره بشه.حتی اگر مقید هم باشی یه هورمون هایی دو طرف ترشح میکنن که منجر به سکس میشه و کلا شیطان با یه بهانه های الکی تو رو به سکس میکشونه. میگفت یکبار این کارو بکنی دیگه نمیتونی پاکیت رو بدست بیاری. (حالا بماند که وابسته میشی و طرف هم وابسته میشه و باید اون دنیا جواب بدی)پاکی انسان با آب شسته نمیشه رفیق. به پاک بودنت افتخار کن.چون طبق وعده ی خدا تو هم همسر پاک و وفاداری خواهی داشت.ممنون از همه.
داداش کوچیکتون سینا:46::43: