RE: عشق، دوست داشتن و ترک
درود بر بهشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آقای علیرضا،
پست اولت عجیب بود برای اینکه با هیچ منطقی و عقلی جور درنمی اومد این همه علاقه و عشق به دختری به بی وفایی و بی قیدی و بی تعهدی ایشون!
پست دومت عجیب تر بود برای اینکه شما خودت از همه ی ما بهتر این مساله را تحلیل کردی و اشکالاتش را می دونی.
مشکل فقط اینه که یه کمه سخته. می فهمم. اما فکر می کنم که خیلی راحت از پسش بر می آیی.
فقط مصرف قرص و آرام بخش و اینها را مواظب باش. من در این زمینه اطلاعاتی ندارم اما فکر کنم برای یک پسر نوزده ساله زوده که بخواد خودش را درگیر روانپزشک و دارو و ... کنه. سنی نداری، مشکلی نداری که. حالا اینقد تو زندگی بالا و پایین می بینی ... سخت نگیر.
خودمم می دونم که حرفام جور در نمیان. :دی. درگیری من همینه که نمی تونم باهاش کنار بیام. و خب الان اینجام که به کمک شمادوستان بتونم پروسه کنار اومدن رو سریعتر بکنم.
خودمم فهمیدم که اشتباه بوده استفاده از اون قرص ها. اگر تونستم با این مشکل کنار بیام خودم، آینده ام بهتر می شه. ولی اگه بخوام به زور قرص اینکارو بکنم که فقط التیام الکی دارم. قرص رو بعد یک هفته کنار گذاشتم. بعد یک هفته که از اون شهر لعنتی اومدم پیش خانوادم. خدارو شکر که خیلی بهترم
cyrusthegreatگرامی
به تالار همدردی خوش آمــدی
ضمن تشکر از دوستان و راهنمائیهای خوبشون و تحسین خود شما که درک درستی از آفت های این رابطه و .... نشون دادی و همچنین مشکل اصلی خود را روشن بیان کردی ، باید بگم که :
شما دچار وابستگی عاطفی شدی
برای رهایی از این وابستگی عاطفی ، از تکنیک توقف فکر ( وقتی یاد و خاطره ایشون میاد ) استفاده کن ، همچنین مقالات مربوط به ترمیم احساس و عاطفه بعد از شکست عاطفی رو بخونی که یک نمونه اش را من اینجا قرار می دهم .
http://www.hamdardi.net/thread-9167.html
اگر تصور می کنی نمیتونی رو ی ذهنت کنترل داشته باشی و .... حتماً نزد یک مشاور برو و با بهره گیری از مشاوره حضوری در راه برون رفت از وابستگی و بازگشت به زندگی عادی و مهار احساسات و خارج کردنش از محوریت در روابط اجتماعی و تصمیم گیریها موفق تر عمل کن .
موفق خواهی شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
cyrusthegreatگرامی
به تالار همدردی خوش آمــدی
ضمن تشکر از دوستان و راهنمائیهای خوبشون و تحسین خود شما که درک درستی از آفت های این رابطه و .... نشون دادی و همچنین مشکل اصلی خود را روشن بیان کردی ، باید بگم که :
شما دچار وابستگی عاطفی شدی
برای رهایی از این وابستگی عاطفی ، از تکنیک توقف فکر ( وقتی یاد و خاطره ایشون میاد ) استفاده کن ، همچنین مقالات مربوط به ترمیم احساس و عاطفه بعد از شکست عاطفی رو بخونی که یک نمونه اش را من اینجا قرار می دهم .
http://www.hamdardi.net/thread-9167.html
اگر تصور می کنی نمیتونی رو ی ذهنت کنترل داشته باشی و .... حتماً نزد یک مشاور برو و با بهره گیری از مشاوره حضوری در راه برون رفت از وابستگی و بازگشت به زندگی عادی و مهار احساسات و خارج کردنش از محوریت در روابط اجتماعی و تصمیم گیریها موفق تر عمل کن .
موفق خواهی شد .
درود دوست عزیز
ممنون. باشه. حتما. مطالعه می کنم و می بینم چی می شه. اتفاقا فردا با یک راونکاو قرار دارم. امیدوارم کمکم بکنه.
با تشکر، علیرضا
"و البته این روهم بگم که توی این 19 سال زندگیم هیچ دختری توی زندگیم نبوده. تنها رابطه ام با یک جنس مخالف مادرم بوده. ولی خب خوب می شناسم دختر ها رو و بیشترش هم مربوط به اینترنت هست. من دنیام دنیای اینترنت هست. یعنی زندگیم، دوستام و حتی درآمدم از اینترنت هست. و دختری که من عاشقش شدم تنها رابطه ام خارج از چارچوب خانواده با یک دختر بود. در مورد اعتقادم، علارغم اینکه خانواده مذهبی دارم ولی خودم و برادرم به دینی معتقد نیستیم و البته از صمیم قلبم به خدا اعتقاد دارم و دوستش دارم. فکر کنم بس باشه.
سلام امیدوارم تاحالا مشکلتون حل شده باشه اما من فکر میکنم در حال حاضر چیزی که شما را ازار میده اینه که با وجود ایمانتون به خدا کاری رو انجام دادید که نهی کرده وغرورتون رو شکستید به خاطر کسی که سرانجام بهش نرسیدید که گویا لیاقت این شکست غروررو هم نداشته اند. اما اونچه مهمه اینه که شما هستید ومهمتر اینکه خدا از شما بخشنده تره واینکه خدارو شکر به اشتباهتون پی بردید پس خودتون رو پیدا کنیدچراکه زندگی اهداف مهمی رو به شما معرفی میکنه پیشنهاد میکنم مشکلتون رو بامادرتون هم در میان بذارید این کار باعث میشه عذاب وجدانتون کاهش پیدا کنه و...
شاید بگن این حرف ها تکرارد ان و... اما فکرکنم شما خوب درکشون کنید .وخوشحالم به عنوان اولین تجربه از این روابط مزخرف دل خوشی ندارید.
دوست عزيز
لطفا در تاپيك هايي كه بيشتر از دوهفته از ارسال اخرشون ميگذره پست نگذاريد و به تاريخ اخرين پست حتما دقت كنيد