RE: آگاهي از وجود دوست پسر
خیلی خوشحالیم که میبینیم به جای یک عکس العمل عصبی و تصمیم نادرست به دنبال راه حل برای مشکلتون هستید .
به نظرمن در عین حفظ اقتدار مردانه ، باید در این رابطه با همسرتون صحبت کنید (به دور از عصبانیت) . یک بار صحبت کنید و تمام حرفهاتون رو بزنید و عمق ناراحتی تون رو که در اینجا مطرح کردید رو برای همسرتون بازگو کنید .به همسرتون بگید اگر مشکلی بین ما باشه راه حلش حرف زدنه نه خیانت . همونطور که اینجا گفتید بیان کنید که براتون سخته از این افکار بیرون بیاید و اعتمادتون کم شده اما میخواید زندگیتون حفظ بشه و دوست ندارید هیچ وقت چنین موردی باز هم پیش بیاد و نیاز هست هردو به مشاوره مراجعه کنیم تا بتونیم باکمک اون زندگی رو بهتر کنیم و تاثیرات مشکل پیش آمده رو به حداقل برسونیم .
مطمئن باشید همسرتون هم الان در اوج ناامیدی است و از اینکه بدونه شما رنجیدید اما اون رو کنار نگذاشتید ، خوشحال خواهد شد و به فکر جبران و قدردانی از شما خواهد بود و تمام تلاشش رو برای از بین بردن رنجش شما میکنه و سعی در جلب اعتماد شما داره .
طبیعی است که شما الان نتونید این افکار رو کنار بگذارید اما باید برای بهبود روابطتون به مرور اینکار رو انجام بدین . همراه همسرتون هردو به مشاوره برید و سعی کنید رابطتون رو بازسازی کنید و متوجه اشکال کار بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط disconsolate
البته ممكنه من تو بيان كردن احساستم مشكل داشته باشم و واقعا نميدونستم كه اين مساله ميتونسته زنم رو كه من اعتماد زيادي بهش داشتم به اين راه بكشونه
توجه داشته باشید که بی توجهی میتونه تاثیرگذار باشه و هر شخصی ظرفیت متفاوتی داره . بنابراین شما هم نباید نسبت به همسرتون غافل میشدید . بعد از ازدواج هردو در مقابل هم مسئول هستید و باید به نیازهای هم توجه کنید و به هم متعهد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
دوست خوب شما چطوری متوجه شدید که ایشون چت می کنند و طرف کیه و چیه و اینقدر که طرفو پیدا کردیدو باهاش ارتباط هم برقرار کردید؟
ضمنا برادر من شما چند سالتونه و خانومتون چند سالش؟
اینها رو بگید تا یه وبلاگ بهتون معرفی کنم که یک خانومی چطور اعتراف کرده که چون همسرش بهش محل نمیداد به چت روی آورده بود...
با سلام
اين سئوالات كمك كننده نيست.
مراجع گرامي اكنون نياز به همدلي دارد.
او ابتدا بايد احساساتش ته نشين شود تا بتواند كنترل بيشتري بر زندگي اش داشته باشد.
لذا ابتدا اطفاء حريق دروني نياز هست ، بعد شروع به باز سازي.
disconsolate گرامي
خواهش مي كنم. خويشتندار باشيد.
پست هاي كمتري در اين تاپيك بزنيد تا به آرامي پيش برود و از ارسال پستهاي چت گونه و گاهي پر اشتباه اعضاء جلوگيري شود.
==========
پاورقي مهم:
از همه اعضايي هم كه تمايل به راهنمايي كردن و جواب دادن به مشكلاتي دارند كه احساسات آنها را بر مي انگيزد، خواهش مي كنم بر خود مسلط بوده و ابتدا به دقت تاپيك «آفتهاي احتمالي مشاوره » را مطالعه كنند.
مراجع خودش در استرس هست. نياز نيست ما هم او را بمباران احساسات ضد و نقيض خودمان كنيم.
پس خواهش مي كنم. مانند بهمن عمل نكنيم. و از كاهي كوهي نسازيم.
با عرض سلام خدمت مدیر محترم همدردی
من منظورم از معرفی وبلاگ این بود که بگم این اشتباهات ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و باید علت مسئله رو پیدا کرد . به هر حال مناسبترین نظر نظر شماست چون تخصص و تجربه لازم رو دارید. امیدوارم این دوست خوب هم هر چه زودتر به آرامش برسن و مشکلشون حل بشه:72:
آقای محترم،
نحوه ی برخوردتون با مساله و نوشته هاتون نشون می ده که دارید سعی می کنید که مسلط به موضوع، با فکر و منطق پیش برید. این خودش خیلی خوبه.
به نظر من در این مرحله نه تصمیم بگیرید که ببخشید و نه تصمیم بگیرید که طلاق بگیرید. الان زمان تصمیم گیری نیست. بنابراین قبل از اون که حرفی بزنید یه مدت به خودتون فرصت بدید. حتی قبل از اینکه با خانومتون در مورد این موضوع صحبت کنید. یه مدت هیچی نگید و خوب فکر کنید. با توجه به نحوه ی برخورد شما من فکر می کنم توانایی و ظرفیت روحی کنار اومدن با این مشکل و تلاش برای حل کردنش را دارید.
راهی که انتخاب کردید خیلی خوبه. مشاوره و فکر کردن.
من قصد دخالت ندارم ، و تو این زمینه بهتره اساتید نظر بدن. اما این جمله که بعضی از دوستان می فرمایند: "حتما کاری کردی که خیانت کرده" ، جز توجیه هیچی نیست. ممکنه در مواردی اینچنین باشه ، اما تمام خیانت ها رو نباید به حساب این مساله گذاشت. دوستان مونث از دست من ناراحت نشن ، اما بارها تو تاپیک ها مختلف مشاهده کردم وقتی خیانتی از طرف آقا بوده ، به شدت جبهه گرفتن و به جملات واقعا متاسفم و حالم به هم خورد و ... برخورد کردن ، اما در مورد خیانت خانوم ها ، خیلی نوع مشاورشون متفاوت میشه. من اعتقاد به این ندارم که بلافاصله همه چی رو ایشون تموم کنن ، اما دلیل همه خیانت ها هم کم کاری یک طرف ماجرا نیست.
نقل قول:
من قصد دخالت ندارم ، و تو این زمینه بهتره اساتید نظر بدن. اما این جمله که بعضی از دوستان می فرمایند: "حتما کاری کردی که خیانت کرده" ، جز توجیه هیچی نیست. ممکنه در مواردی اینچنین باشه ، اما تمام خیانت ها رو نباید به حساب این مساله گذاشت. دوستان مونث از دست من ناراحت نشن ، اما بارها تو تاپیک ها مختلف مشاهده کردم وقتی خیانتی از طرف آقا بوده ، به شدت جبهه گرفتن و به جملات واقعا متاسفم و حالم به هم خورد و ... برخورد کردن ، اما در مورد خیانت خانوم ها ، خیلی نوع مشاورشون متفاوت میشه. من اعتقاد به این ندارم که بلافاصله همه چی رو ایشون تموم کنن ، اما دلیل همه خیانت ها هم کم کاری یک طرف ماجرا نیست.
در مورد تفاوت در مشاوره به خانم ها و آقایون نظری ندارم.ولی من هم این رو تایید می کنم!
:72:
خیلی خوشحال میشدم اگه یه جواب منطقی به حرفام داده میشد اگه حرفام درست نبود، اما با این نوع برخورد ها بیشتر و بیشتر به حرفام ایمان آوردم
سلام,
عضو گرامی،MGP
هر انجمنی برای رسیدن به اهدافش و همچنین نتیجه گرفتن مراجعین از حضورش در انجمن؛قوانین و نحوه تعامل با اعضاء را ایجاد نموده؛ما نمیگوییم سخنان شما تمام اشتباه است؛بلکه باید دید که در این شرایط چگونه باید با مراجعین برخورد کرد،
لذا خواهشنمدم جهت آشنایی با نحوه مشاوره و همچنین آشنایی با قوانین تالار به لینک های زیر مراجعه نمائید.
http://www.hamdardi.net/thread-636.html
http://www.hamdardi.net/thread-12005.html
_____
این دو پست به زودی حذف خواهند شد
سلام. دوست خوبم شايد برخي از اشتباهات از ديدگاه ما قابل توجيه نباشه، اما از ديد خود شخص قابل توجيه و پذيرفته شده است. در حقيقت وقتي انسان اشتباهي رو انجام ميده، در اكثر مواقع آگاهي به اشتباه بودن كارش نداره، بلكه خوب و بد كار بر شخص مشتبه شده. به نظر من شما بايد از تنبيه و توبيخشون دست نگه دارين و مرز خوب و بد رو براشون روشن كنيد. بايد بهشون ياد بدين تعهد يعني چي، پيمان ازدواج يعني چي، مادر بودن يعني چي و.... بايد باهاشون حرف بزنيد و روشنش كنيد. كي گفته انساني كه خطا كرده قابل تغيير نيست؟ اگر انسان خطاكار قابل تغيير نيست آفرينش ما بيهوده و عبثه! شما اين تغيير رو در همسرتون ايجاد كنيد. براشون مرزها و محدوديت هارو شرح بدين. براشون دليل بيارين چون هيچكس ار نهي بدون دليل بهره اي نميبره. براشون دليل بيارين و زيبايي مسوليت زندگي رو بهشون نشون بدين. زن و مرد بايد هنر داشته باشند همديگرو بسازند. شما هم در اين امر كوتاهي نكنيد. چرا وقتي ميتونيد يه زندگي زيبا با همسرتون و فرزندي كه نيازمند حضورتونه داشته باشين، به جدايي فكر كنيد؟!
پيروز باشين.:72:
خیلی سخته تصمیم گیری در این جور مواقع امیدوارم بتونید با این مساله با منطق و آرامش کنار بیایید
:325:کاش از یک مشاور خوب کمک بگیرید
به نظرم کسی که در این زمینه آگاهی کامل داشته باشه بیشتر می تونه کارساز باشه