RE: دوسش دارم اما ترکم کرد
سلام گلشن جون.
منم بانظرات همه دوستان موافقم.خداروشکرمشکل حادی واست پیش نیومده وقبل ازاینکه کار بجای باریک بکشه ازدستش خلاص شدی عزیزم.قضیه منم یکم شبیه توهستش اگه حوصلشوداشتم یه تاپیک میزنم وجریانمومینویسم.
بنظرمن تنهایی وبادوستان همجنس بودن بیشتربه آدم ارامش واعتمادبه نفس میده.
موفق وشادباشی
آره راست میگی عزیزم. من خودم یه چشمه ی خیلی کوچیک از زبون بازی و التماس و ابراز عشق بعضی از پسرای دروغ رو دیدم.(گفتم بعضی ها. بعضی از پسرا اینجوری هستن. آقایون بهشون برنخوره) ولی فقط یه چشمه دیدم. بعضی وقتا آدم سحر میشه با حرفاشون. بهت حق میدم عزیزم ولی حالا که نیست چشماتو بازه باز کن. ببین حقه های پنهان بعضی هاشون رو.
تصمیم خوبی گرفتی فراموشش کنی. گذشت زمان خیلی بهت کمک میکنه. برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزم:72::46:
قابل توجه دوستان عزیز
پستهایی که به زبانی غیز از فارسی باشد و همچنین فینگلیش ، حذف می گردد ، در این تاپیک نیز نمونه اینچنین پستها حذف گردیده است ، لطفاً برای تبدیل متن فینگلیش خود به فارسی از لینک زیر استفاده کنید .
http://www.syavash.com/portal/pinglish2farsi/convertor-fa
.
به به، چشمم روشن. آقا دوست دختر داره و بهش پیشنهاد ازدواج داده و در ضمن با چند تا خانوم هم به خاطر س ک س در ارتباطه. اون وقت شما نشستی و از دوریش گریه می کنی و میگی که بر میگرده یا نه؟ نکنه واقعا منتظرشی؟ نکنه واقعا فکر می کنی دوستت داره؟ نکنه ...؟ نکنه....؟ خواهر من حواست را جمع کن،:305: تو جامعه ی الان اگه بخواهی بره باشی، گرگ های این چنینی تو را یه لقمه می کنند. دیگه بهش فکر نکن و خدا را شکر کن که رفته. اگر هم دوباره اومد هر چی گفت سحر نشی هان. همش حرف مفته. همش دروغه. همش زبون بازیه برای به دام انداختن تو.:305:مردی که چند بار این رابطه ها را بچشه، اصلا ضمانتی نیست که ترک کنه. تو که نمی خوای بعد از ازدواج با دو تا بچه بفهمی نصف شب ها گوشی اش داره اس ام اس می خوره.:163: این جور عادت ها را راحت نمیشه ترک کرد. :305:
سلام گلشن جان
عزیزم به حال خودت رحم کن .............
فکر می کنی این جور آدمها لایق همسر بودن هستند واقعا اینطوری فکر می کنی ...........
این آقا علاوه بر شما با خانمهای دیگه هم رابطه داشته عزیزم دیگه واسه اون آقا هیچی مهم نیست تنها جیزی که مهمه فقط رسیدن به به هوسها و غرایز جنسیشه ....و البته تجربه کردن دختر خانمها و موارد متنوع دیگر بدش نمی یاد که تجربه های متنوع دیگه ای هم داشته باشه .....
فکر می کنی از این اشکارتر هم میشه را اشتباه و درست رو ببینی ......
آینده ای که در کار نیست مطمئن باش ...اگه من اینجوری رک حرف می زنم واقعا دلم به حالت می سوزه ناراحت نشو .... خواهرم یه خورده بیشتر به خودت احترام ارزش بده وهر چه زودتر خودتو نجات بده .......
شما سنی نداری که نگرن آیندت باشی .... توبه کن ...وفراموش کن ........:72::72::72::72::72: