RE: خوشکلی ملاک خیلی مهمیه؟؟؟
جناب
شما اومدی اینجا مشاوره بگیری..درسته؟ که از چاله ای که برا خودت کندی بیرون بیای...و تو چاه نیفتی...
یا نه اومدی حرفات رو بزنی و مهر تأیید بگیری !
الان می دونی موقعیتت کجاست؟ الان تو چاله ای...بذار کمکت کنیم که بیرون بیای...
اسمی که برا تاپیکت گذاشتی به محتوای تاپیکت نمی خوره می دونی چرا؟ چون خانواده ت به خاطر زیبایی اون دختر یا پولدار بودن نیست که موافقت یا مخالفت می کنن...
شما نشستی ببینی تعریفت از عشق چیه؟ طرف یه بار عاشق می شه تا آخر پای عشقش می ایسته...
تو هر دو حالت بهت قول می دم شما عاشق نشدی صرفاً وابسته شدی...
کسی اینجا نمی خواد اذیتت کنه..مطمئن باش.
شما هر قدمی برداری آخرش بن بسته.. چرا می خوای خودت بری و امتحان کنی.. نرو به بن بست می خوری...
چرا؟ چون هنوز معیار هات برات مشخص نیست( نگیـــــــااا نه معیارام مشخصه:324:) قبول هر چی تو می گی معیارات مشخصه ولی اونی نیست که باید باشه...
من دیگه نمیتونم پا پس بکشم... الان بنظرتون چی میتونم به اون بگم؟ شما بگید تا من بهش چی بهش بگم من همونو میگم...
در ضمن من از همون روز اول که به اون دختر خانم اس ام اس دادم همه چیزو با خانوادم در میون گذاشتم و داداش بزرگم با من یک شب کامل حرف زد و راضیم کرد که دختر داییم بهترین گزینه برای تو هست...بابام هم کاملا با این ازدواج موافقه و اون رو بهترین گزینه برام میدونه...فقط مامانم میگه اون قبلیه خوشکلتره... اون یکی داداشمم اول میگفت اون خوشکلتره ولی خوب الآن دیگه میگه حرفی ندارم...الآن تمام مخالفتها مامانمه که میگه اون قبلیه خوشکلتره...من بحثمم از همون اول همین بود... همه درباره مناسب بودن اون دختره برای من متفق القول هستند و مامان تنها عیبی که برای اون میچینه فقط اینکه از لحاظ خوشکلی معمولی هست...
می دونم الان باز ناراحت می شی ولی خانواده ی جالبی دارید. کل خانواده زوم کردند رو خوشگلی اون بنده خدا.
درضمن اینقد عصبانی هستی که یادت رفت توی پست اول گفتی نمی خوام بگم این خانم چه نسبتی باهام داره و الان حواست نبود نوشتی دخترداییمه.
برادر من، اصلا اشکالی نداره که بگی منصرف شدی یا پشیمون شدی. زندگی مگه بازیه که بخاطر اینکه به مادرم گفتم این خانم را می خوام پس باید حتما باهاش ازدواج کنم. اون فقط یه سوال و پیشنهاد بوده. شما حتی ممکنه در دوران نامزدی پشیمون بشید و متوجه بشید که مناسب هم نیستید. اصلا ممکنه برید خواستگاری و داییتون مخالفت کنند. یعنی چی که دیگه راه برگشت ندارم؟؟؟
خواستگاری و آشنایی و نامزدی و ... برای همین برگشت هاست دیگه. وگرنه می گفتند هرکی ازهر کی خوشش اومد فرداش عروسی بگیرن. چون دیگه راه برگشتی که نیست، بهتره زودتر تمومش کنیم دیگه.
یه کم بیشتر فکر کن.
راستی خانواده تون نمی گن برای ازدواج زوده؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bande_khoda
من یک پسریم 21 ساله که از بچگی عاشق یه دختری از فامیل دورمون بودم
تا اینکه وقتی 17 ساله بودم به مامانم
من واقعا دیگه به عشق اولم زیاد علاقه ای ندارم
سلام؛
این عشق نیست,
عشق اول ؛عشق دوم, !فقط احساس نیاز به جنس مخالف هست که گاهی وقتها فوران میکنه؛ و حس عشق به شما دست میده؛
دوست جوان؛هنوز راه زیادی داره؛ از زندگیت لذت ببر؛ و فعلا" فکر ازدواج را از سر بیرون کن,
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام دوست جوان ؛
وقتی نوشته های شما رو خواندم؛ یاد گذشته های دور خودم افتادم,البته منظور این نیست که داستانی شبیه شما داشتم؛اما ما هم در نوع خود این ایام را سپری کرده ایم؛
ببینbehbood عزیز بذار رک باشیم؛بی تعارف:
میوه خام خوردن؛دل درد میاره؛ اما میوه رسیده طعمش لذت بخش هست.
همین احساسات آدمی هستند که باعث زیبا دیدن و لذت بردن میشه؛اما گاهی این احساسات باعث میشه کاه رو یونجه دید.
اگه اومدی اینجا بهت راهکار بدن که چطوری از چاله بیافتی تو چاه ؛نگرد که نیست؛
میگن برای ازدواج و انتخاب؛25 سال سن مناسبی هست؛سنی که شخصیت آدم ثبات پیدا میکنه؛و طرز فکرش شکل میگیره؛سنی که آدم خط قرمز و آبی و سیاه وسفید رو تعیین میکنه؛ معیارهاش با ثبات بیشتری انتخاب میشن؛و هدفش از انتخاب و ادامه زندگی با شریک منتخب ؛مشخص است.
چه دختر و چه پسر ؛از وقتی نیاز عاطفی وجودشون رو میگیره؛دنبال یه دوست از نوع مخالفش هستن؛فقط دوست؛دیگه مهم نیست کی هست ،چی هست! بعدها عادت بهم؛و بعدها ساختن خانه کاغذی روی آّب؛
آره شاید داستان تو با مال همه آدمها فرق داشته باشه،اما در یک چیز متفاوت نیست؛،آن هم این است که پایه محکمی نداره؛ هر چقدر هم بزرگ باشه و بالا بره باز یه روز احتمالش هست که خراب بشه،
تصمیم با خودت، م
راستی؛خوشکل بودن اینکه مهم هست یا نه؛به خود شخص بستگی داره؛اینکه چقدر براش مهم باشه؛ یا بی اهمیت,اینکه جزء معیارهای اصلی باشه یا نه
باید بگم شما تعادل تو احساساتت نداری! احساسی که در عرض چند ساعت از 100 به 10 برسه ، چطور می تونه چند سال حفظ بشه؟
به به! به مسخره کردن هم متهم شدیم رفت! :82:
برادر من، من کی شما را مسخره کردم من دارم به عنوان یه برادر بزرگتر بهت می گم که زندگی خاله بازی نیست که به همین راحتی قهر و آشتی کنی، زندگی داستانه قیزموله هه نیست که بخوره زمین تا آخرش سینه خیز بره ضایع نشه!
زندگی را باید خیلی عاقلانه تر و پخته تر بهش نگاه کرد. یعنی چی این حرف ها!
این که :
نقل قول:
من دیگه نمیتونم پا پس بکشم.
این یعنی این که شما حاضری بدبخت بشی اما به اشتباهت اعتراف نکنی!
معمولا افرادی که در محیط فرهنگی و شرایط بسته تری قرار می گیرند ارتباط کمتری نیز با جنس مخالف دارند و از مهارت های ارتباطی کمتری نیز برخوردارند این افراد معمولا در اولین برخوردها با جنس مخالف دچار مسائل احساسی می شوند در حالی که ممکن است فرد مقابل که از محیط بازتری آمده است واقعا این رابطه را رابطه ای عادی و پیش پا افتاده قلمداد کند.
به نظر من رابطه ای که شما به آن دچار شده اید با یک سوتفاهم شروع شده و با اظهار علاقه پنهان ادامه یافته است و مقداری پیش رفته شده است
از طرف دیگر شما احتمالا دارای خانواده ای سنتی و نسبتا پولدار می باشید که ازدواج در این سنین چیز عجیبی نیست و بنابراین خانواده ات هم برخورد غیر متعارفی با موضوع نداشته اند مثلا اگر از اهالی جنوب و مثلا اطراف بوشهر باشید شاید در عرف شما ازدواجتان دیر هم شده باشد!
اما این که باید چه کار کنی ؟
هیچ رابطه را قطع کن!:305:
چرا ؟ چون شما الان در شرایطی احساسی قرار داری که نمی تونی درست فکر کنی و انتخاب کنی اون ها هم اگر از شما کوچکتر باشند هم اکنون خواستگارهایشان به صف نشده اند که شما هول کنید و عجله کنید بنابراین رابطه را کاملا قطع کنید و اندکی از احساسات خود دور شوید تا کمی به منطق نزدیک تر شوید و شروطی را که برای همسرتان مد نظر دارید را مرور کنید بدون این که احساساتتون را دخیل کنید این خانم ها را در ترازوی فاکتورهایتان بکشید و آنوقت انتخاب کنید
راستی من یک مشاور نیستم احتمالا مشاورها سعی می کنند با ملایمت با مراجعان برخورد کنند و با تلاش برای درک او سعی کنند او را به واقعیت نزدیک کنند اما من نه به عنوان یک مشاور بلکه به عنوان یک دوست این مطالب را نوشتم
دوست خوب . من هم منظورم مسخره كردن شما نبود . فقط دوستانه بهت پيشنهاد و نظرمو دادم . منم وقتي 5 سال پيش ازدواج مي كردم فكر مي كردم از همه لحاظ طرف مقابلمو سنجيدم و عاشقشم و باهاش خوشبخت مي شم . هر چقدرم اطرافينم بهم مي گفتن بچه اي زوده باورم نمي شد تازه با اينكه من اون موقع 23 ساله بودم با اينكه براي دخترا زيادم سن كمي نيست . ولي واقعا توي اين سن و سال آدم خيلي احساسي تصميم مي گيره و بعد از يه زمان كم پشيمون مي شه و تازه مي فهمه منظور ديگران از اين كه مي گفتن بچه اي اين نبوده كه هيچي حاليت نيست منظورشون اينه كه زندگي زناشويي خيلي پرپيچ و خمه پسر خوب .
در مورد اينكه گفتي اون دختر منتظر جوابته فكر مي كنم بايد يه جوري بهش حالي كني كه الان اصلا تصميم ازدواج نداري . من كه خودم دخترم مي دونم اون الان چه حسي داره حتما الان احساس مي كنه بهترين شريك زندگيشو پيدا كرده و بايد تحت فشارش بزاره كه زودتر موضوعو جدي كنه بعدشم كه همه فك و فاميل و آشناها فهميدن ديگه خيلي سخت باشه كه پا پس بكشه . ديگه اون وقت اگه بعد از 2-3 سال به قول خودت اگه هم خداي نكرده ( دارم مي گم خداي نكرده ) پشيمون شدي ديگه اگه بخواي بزاريش و بري يجورايي به معني بازي كردن با آبروي دختر مردم تلقي مي شه . به همه اين چيزا خوب فكر كن . بعد تصميم بگير . تعجب مي كنم چطور خانوادت اصلا با ازدواج كردن تو توي اين سن و سال مخالف نيستن ( مي دونم الان فكر مي كني درست مطالبتو نخوندم كه نوشتي حالا تا دو سه سال ديگه ازدواج مي كنم ) ولي دو سال ديگه هم باز خيلي زوده .
ازدواج تو سن پايين تو خانوادتون مرسومه؟
سعي كن خودتو يه كم از احساساتت جدا كني و منطقي تر فكر كني .
اولا که بسیار ممنونم به فکرم بودید و راهنماییم کردید...دوما خواهش میکنم این تاپیک رو پاک کنید تا بعدا دچار مشکل نشم...سوما خواهشا منو ببخشید که دیشب اعصابم خیلی خورد بود...ولی الآن به یک مشاور خانواده مراجعه کردم و دارم با اون مشورت میکنم...در ضمن خانواده هم اصلا درباره ازدواج زود حرفی نزدند اونا فقط درباره خود دختره صحبت کردند نه ازدواج...منم اینقدر بی عقل نیستم که از حالا خودمو درگیر زندگی کنم...من بحثم یه چی دیگه بود شما کلا تو یه وادی دیگه رفتید... بیخیال بازهم از همه شما ممنونم که به فکرم بودید...بازم خواهش میکنم این تاپیک رو کلا پاک کنید...میدونم شاید بگید یه جور بی احترامی به نظرات شماست ولی نه به خدا من اصلا به نظرات شما بی اعتنا نیستم یا بی احترامی هم نمیکنم فقط برای اینکه بعدا برام مشکلی پیش نیاد خواهش میکنم برای حفظ حریم خصوصیم این تاپیکو پاک کنید :325:
ممنون از اینکه به فکرم بودید و راهنماییم کردید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bande_khoda
دوما خواهش میکنم این تاپیک رو پاک کنید تا بعدا دچار مشکل نشم...
برای اینکه بعدا برام مشکلی پیش نیاد خواهش میکنم برای حفظ حریم خصوصیم این تاپیکو پاک کنید :325:
با سلام
قوانين همدردي بند 20