دوستان: a_b ؟
a_b:حاضر:227:
من سعي مي كنم غيبت نكنم.التبه اگه كارا بذارن:160::300:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان: a_b ؟
a_b:حاضر:227:
من سعي مي كنم غيبت نكنم.التبه اگه كارا بذارن:160::300:
آقای عرفان
خواهش میکنم از این شوخی ها نکنید :47:.
هر جا که بروید حتما اینترنت هست .
میدونید که بدون شما تالار رونق ندارد شما یکی از افراد خوب و خوش فهم و خوش درک و سنجیده گویی هستید که خیلی هم موفق هستید و من دیدم که چطور دست بچه های سرگردان را میگیرد و دلسوزانه کمک میکنید حالا دارید استعفا میدهید؟
دست شما درد نکنه ! این بود کمک شما؟ که وسط کار جا بزنید ؟
این حرفها چیه ؟ شما خیلی هم استاد هستید
انتخاب آقای سنگتراشان بعنوان *کارشناس افتخاری*خیلی هم بجا و برازنده شماست .
راستی اسم منو چرا قرمز نوشتی؟
اگر از پست من ناراحت شدید که منظور من اصلا شما نبودید جناب آقای مدیر و بچه ها بدون شما حوصله اش سر میره باور کنید
:72:
تاریخ برگشت را هم بزنید لطفاً
با سلام به دوستان. من دوباره با تجدید روحیه در تالار حاضر شدم. شکر خدا مشکل روحیم برطرف شد و با نشاط و روحیه مضاعف اومدم .
آقا عرفان نشدها! اومدن ما و رفتن شما. حالا تشریف داشته بیدین!!!
:43::72:اتنا جان سلام
خوش امدی صفا اوردی :73:
از دیدنت و حضورت و خوشحالیت مسرورم:227:
مرسی ستاره جان. منم با دیدن شما و حس اینکه هستین و من هم در کنار شما هستم خوشحال میشم و وجود شما ست که انگیزه میشه برام تا از افسردگی در بیام و ناراحت نباشم چون در غیر این صورت نمی تونم همدرد باشم.
میشه بفرمایید افسردگی برای چی ؟
ای بابا این غم چیه که دست از سر آدمها بر نمیداره !!!
با غم مبارزه کنید حالشو بگیرید :D
بابا نمي دونم با اينكه اين همه من همه جا سرك مي كشم (به قول يكي از بچه ها مثه كرماي اينترنتي همه جا هستم ) اما كسي اصلا به من محل نميذاره:302::302::47::54:
همه ما با اینکه یگدیگرو نمی بینیم ولی حضور همدیگرو احساس میکنیم . اسم مستعار همدیگرو یاد میگیریم و یک شخصیت ذهنی از اون اسم مستعار که میشناسیم در ذهنمون ایجاد کردیم .
البته نمیدونم :162:این مسئله چقدر برای شما مهمه اما از نظر من نبود آن صفحه ای که در قسمت بالای هر صفحه بود والان نیست کمی باعث تفرقه این جمع شده .
سلامa-b
چرا ااااااااااااااااااا؟این طور فکر می کنی؟
باور کن از بس مطالب زیاد و خواندنیست!
ولی برای این که بدونی متوجه حضورت هستیم این گل از طرف من و بقیه دوستان به شما
http://i32.tinypic.com/2chkzmp.jpg