دوستان من خيلي خجالت ميكشم برم دكتر. كلا خيلي كمرو هستم. حتي روم نمياد برم آمپول بزنم چه برسه برم دكتر زنان!:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من خيلي خجالت ميكشم برم دكتر. كلا خيلي كمرو هستم. حتي روم نمياد برم آمپول بزنم چه برسه برم دكتر زنان!:302:
سلام دوست عزیز:72:
می گن وقتی بنده ای می ره در خونه خدا اگه خدا یه کم دوسش داشته باشه زودی حاجتش و می ده اگه یه ذره بیشتر دوسش داشته باشه با کمی تاخیر می ده اما کسی و که خیلی دوسش داره خیلی دیر حاجتش و می ده چون از صدا و مناجات این بنده لذت می بره. بازم اینقدر مهربونه گفته شما که من و می خونید و من لذت می برم داره می شه کفاره گناهاتون.
بله عزیزم تو در واقع داری کفاره گناهت و می دی.
در ضمن در مورد خود ارضایی خدا باید چیکار کنه؟ باید بگه عزیزم این کار و نکن یا جلوت و بگیره. این خودتی که باید به خودت کمک کنی.
جایی می خوندم فکر کنم جمله از فرمایشات حضرت علی علیه السلام بود که کسی که خود ارضایی میکنه عرش خداوند به لرزه در میاد.
با این حساب این خداست که باید از شما طلب کار باشه که هی می بریش رو ویبره حالا تو طلبکاری؟
در ضمن اینم بگم از نظر روانشناسان ترک خود ارضایی خیلی سخته فکر نکن سست اراده هستی بلکه داری کار سختی و ترک می کنی.
تو اینترت در مورد خود ارضایی و راهای ترکش سرچ کن کلی مطلب هست.
مثلا غذای سنگین نخوری موقعی که می خوای به سمت این کار بری دوش بگیری فکرت و از افکار منفی به افکار مثبت تغییر بدی و ...
خب سخته اما تو که تونستی اون روابط و ترک کنی اینم حتما می تونی.
سعی کن از این امتحانت هم سر بلند بیرون بیای.
موفق باشی عزیزم:46:
دوست من دکتر زنان رفتن اصلا خجالت نداره یه بار دکتری به من گفت شاید شما برای بار اوله که میای پیش من ولی من کارم از صبح تا شب همینه که خانمها رو معاینه کنم پس خجالت نکش.
شاید وقتی ببینی دختریت اسیبی ندیده راحتر بتونی خود ارضایی و ترک کنی.
"هميشه تنها "تقصير شما نيست. من خودم خيلي تحت فشارم. ميدونم كفر ميگم، اما دنبال يه راهم تا باورم بشه. هميشه از خودم ميپرسم اگر دين و ... حقيقت نداشته باشه چي؟ اگر كتاب هاي آسماني دروغ باشه چي؟ من كه به چشم خودم نديدم.
واي دوستان يعني واقعا برم دكتر؟ كاش ميتونستم تغيير قيافه بدم....:302: از خودم بدم مياد.
اگه قرار بود چنین مسایلی و تک تک ما به چشم ببینیم و با گوش خودمون بشنویم که پست سر هم باید پیامبر و امام میومد.
پس قران که همه ایمان داریم حرف خداس این وسط چیکارس.
بشین معنی قران و بخون کلی مطلب فقط تو قرانه.
احادیث و نهج البلاغه هم که جای خود داره.
عزیزم در مورد مسایل اعتقادی بخشیش هم باید منطق خودت و وسط بیاری.
می شه خدا ما رو بیهوده افریده باشه؟
این شک خیلی خوبه به شرطی که اونقدر برای خودت تکرارش نکنی تا قبح قضیه برات از بین بره بلکه بری دنبالش و با خوندن مطالب مختلف ایمانت و قوی تر کنی.
اینم لطف خداس که شامل حالت شده که به جای افکار بیهوده و روابط بیخودی بری دنبال مسایل اعتقادی و ایمانت و زیبا تر کنی.
موفق باشی:72:
حالا بهتره بری دکتر، اگه ببینی هنوز مشکلی نداری، اون وقت از خوشحالی از یکی تشکر می کنی، اون یه نفر همون خداست.
سلام
به نظرم بهتره فکر کنیم ، از اول قرار بر این بوده که ما صدای خدا رو بشنویم ؛ این همه آیات قرآن ، این همه نشانه توی قرآن و آیه هایی که با یه سوال مث: آیا نمی اندیشید؟ آیا نمی بینید؟ نمی شنوید؟ تدبر نمیکنید؟ و ... ؛ این همه حدیث و گفتارهای زیبا و ... و مهم تر از همه این همه آیه و نشونه توی طبیعت از وجود ِ وجودی به نام خدا ، از آسمان آبی که می بینیم و میدانیم که آبی نیست و از خدایی که نمی بینیم و میدانیم که هست (به نقل از شریعتی)نقل قول:
ديگه خدارو باور ندارم. اون صداي منو نميشنوه.
دوست خوبم همه چیز به طرز فکر ما بستگی داره اگه خسته ای یا از این زمونه بریدی؟ باور کن ، باور کن اصلاً تنها نیستی ، هیشکی دل خوشی از این روزگار نداره. اما خب بدی روزگار هیچ ربطی به خدا نداره ، مطمئن باش
* ترک عارضه ای که گفتی ، شدنیه. شخصی رو میشناختم که در این رابطه خیلی افراطی بود و خواست و تونست ، همین!
انسان توی گناه از لطف خدا ناامید میشه ، این کاملاً طبیعیه
پس ترک گناه رو بر انتظارات و توقعاتت از خدای مهربان اولویت بده
" یک قدم بر سر وجود نهی | وان دگر در بر ودود نهی "
*به پزشک مراجعه کن و خیال خودتو راحت کن. این تصورات و فکر و خیال ها رو که شما و برخی مراجعین دارین به فکر هیچ پزشکی نمیزنه:311: - ضمناً (به عنوان یه دانشجوی پزشکی) فعلاً باید بهتون بگم احتمال آسیب کم هست (چون گفتین شک دارین) اما شما حتماً به پزشک یا حتی ماما مراجعه کن
ولی در میان آنها، یكی كه بسیار كهنه و مستعمل به نظر میرسید، بهای گرانی داشت و شیطان حاضر نبود آن را ارزان بفروشد.مردی از او پرسید: این وسیله چیست؟
شیطان پاسخ داد: این نومیدی و افسردگیست. آن مرد با حیرت گفت: چرا این قدر گران است؟شیطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد: چون این مؤثرترین وسیلة من است. هرگاه سایر ابزارم بیاثر میشوند، فقط با این وسیله میتوانم در قلب انسانها رخنه كنم و كاری را به انجام برسانم.
اگر فقط موفق شوم كسی را به احساس نومیدی، دلسردی و اندوه وا دارم، میتوانم با او هر آنچه میخواهم بكنم.من این وسیله را در مورد تمامی انسانها به كار بردهام. به همین دلیل این قدر كهنه است.
دوست خوبم اگر من اثبات قرآن رو واستون تو يه تاپيك بنويسم آروم ميشين؟ نميدونم چقدر در موردش ميدونيد، اما خوندنش خالي از لطف نيست....
به نظر من اصلا فعلا دست از اثبات خدا و قرآن بردارید. بهتره یک کم روی شخصیت خودتون و تواناییهاتون و نعمتهای زندگیتون فکر کنید و متمرکز بشید. یه کم که حالتون بهتر بشه اعتقاداتتون برمی گرده.
قدم به قدم برو. اول یک دکتر برید. سریع فردا برو و تکلیف را روشن کن تا بقیه اش.
اضطرابت که کمتر بشه بهتر می تونی بقیه قدمها را برداری.
اگر هم خدای نکرده گفتند که مشکلی پیش اومده یا ... حتما بیا و باز هم به ما بگو و بذار با همفکری دوستان مسیر بهتری را انتخاب کنیم. فکر نکنی دنیا به آخر رسیده.
دوست خوبم. يه سري مطالب رو تو تاپيكي به نام "قرآن راباوركنيم _اعجاز قرآن" واستون نوشتم. فكر ميكنم براتون مفيد باشه. البته يه مقدار طولاني شد و من چون بلد نبودم تقسيمشون كنم، نتونستم كاملشون كنم. و حجمش زياد شد. ديگه به بزرگي خودتون ببخشين.
دوست دارم امشب دوستي رو با خدا محكم كنيد. اونوقت راحت تر ميتونيد با مشكلاتتون كنار بياين.
موفق باشين.