RE: به همفکریتون نیاز دارم لطفا
سلام دوست عزیز
به نظر منم بهتره شما اول با برادرتون خیلی دوستانه حرف بزنید ببینید دلیلش چیه که نم یخواد ازدواج کنه. درسته سنشون داره می ره بالا اما شاید شرایط ازدواج و تامین یک خانواده رو نداره.
به مادرتون هم بگید مامان جان دیگه زمان قدیم نیستو براش توضیح بدید که اگه اونا بعدها به تفاهم نرسن شما رو زیر سوال می برن. و ازش بخواین به جای پیدا کردن دختر با پسرش خیلی منطقی حرف بزنه و ریشه رو پیدا کنه.
موفق باشید:72:
سلام یاسمین خانم
برادر شما توسنی نیست که نتونه خودش تصمیم بگیره ...باید نظرش وشرایط ایشون رو جویا بشین(شاید خودش کسی دیگه رو مد نظر داشته باشه) در ضمن این ظاهر قضیست مشکلات این تفاوت سنی در متن زندگی خود را نشان خواهد .....
در ضمن بهتره قبل از پیدا کردن یه مورد مناسب برای برادرتون بشینین وبه حرفهاش گوش بدین شما خواهرشین شاید نتونه به مادرت حرف دلشو بزنه ولی بهتره شما حرفها ونظرات برادرتون رو بشنوین اینطوری بهتر می تونین بهش کمک کنین :72::72:
yasmin44 عزیزم تا وقتی برادرت خودش ازتون خواهش نکرده براش دختر پیدا کنید، شما اقدامی نکنید مخصوصا بدون اطلاعش!
اینکه برادرت فعلا قصد ازدواج نداره یه مسئله ست و اینکه این دختر 20 ساله مناسبش هست یا نه یه مسئله دیگه.
اول
برادر شما اول باید به فکر ازدواج بیوفته و در پیدا کردن دختر مورد علاقه اش از شما کمک بخواد بعد شما براش دختر پیدا کنید.
اون به شما گفته قصد ازدواج نداره شاید واقعا فعلا این آمادگی رو در خودش نمی بینه که تشکیل زندگی بده که اگه اینطور باشه شما نباید بهش ازدواج رو تحمیل کنید چرا که فرد باید از هر لحاظ به بلوغ برسه بعد خودش بطور غریزی به فکر ازدواح می افته .
درسته که برادرت از لحاظ سنی به بلوغ رسیده اما برای ازدواح تنها بلوغ سنی کافی نیست بلکه بلوغ عاطفی و فکری و اجتماعی و ...لازمه .پس بذارید خودش وقتی احساس کرد میتونه ازدواج کنه بهتون خبر میده!
احتمال دیگه اینه که فقط در ظاهر قصد ازدواج نداره و ممکنه خودش کسی رو زیر نظر داشته باشه اما نمیخواد تا مطمئن نشده به کسی چیزی بگه حتی شما خواهرو مادر عزیز!
در هر دو صورت اجازه بدید خودش تصمیم بگیره چه زمانی ازدواج کنه بهتره و شما فقط میتونید بهش پیشنهاد بدید
دوم
در مرد سن این خانم و برادرت
سن مهمه اما نظر شخصی من اینه که مسائل مهمتری از سن هم هست از جمله اینکه :
دو نفر باید از لحاظ اعتقادی و فکری و هرچیزی که براشون ارزش و مهم هست تفاهم داشته باشن و قدرت درک متقابل داشته باشن و بتونن همدیگرو بفهمند.
و این قدرت درک به نظر من ربطی زیاد به سن و سال نداره چون گاهی پسر یا دختری خیلی بیشتر از سنش درک میکنه و میفهمه و گاهی هم کاملا برعکس.
ممکنه برادرت با دختری هم سنش یا 4 -5 سال کوچیکتر ازدواج کنه اما تناسب دیگه ای جز سن نداشته باشن و نتونن زوج موفقی باشن و بالعکس ممکننه با همین دختر 20 ساله ازدواج کنه اما از تفاهم و خوشبختی شون همه انگشت به دهن بمونن!
حتی ممکنه با دختری بزرگتر از خودش ازدواج کنه و موفق و خوشبخت بشن اما با یه دختر کوچیکتر نه.
پس تو زندگی مسائل مهمتری از سن وجود داره همون مسائلی که به خاطر وجود یا عدم وجودشون خیلی از زندگیها از هم پاشیده از جمله :
عدم اعتماد به همدیگه ، پنهانکاری ، روابط آزاد با جنس مخالف با وجود متاهل بودن ، بی مسئولیتی ، مشکلات روحی و ...
موفق باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasmin44
میدونید داداش من اصلا تو فکر ازدواج کردن نیست ولی مامانم خیلی غصه میخوره.
این دختر و خانواده این خانم خیلی از نظر فرهنگی و اخلاقی .... هم سطح ما هستن و ما میشناسیمشون
شاید زیاد به همین خاطر هست که مامانم اصرار میکنه.چون از حرفایی که از این و اون میشنوه خیلی میترسه که با خانواده دیگه که اصلا نمیشناسیم وصلت کنه.
یاسمین عزیز
اولا به مامان بفرمائید که با غصه خوردن کاری درست نمیشه.
ثانیا اگه فقط و فقط همین خانواده هست که هم سطح شما هستن ، شما روابط محدود و بسته ای دارید روابطتون رو با همسایه ها ، نزدیکان و.... بیشتر و بیشتر کنید و از این لاک تنهائی بیرون بیائید.
و در پایان اگه با این خانواده وصلت نکنید نتیجه نمی دهد که با خانواده دیگه که اصلا نمیشناسید وصلت کنید.
شما بعنوان خواهر بیشتر به فکر باشید و مواردی رو از دوستان و بستگان دور در نظر بگیرید و به برادرتون پیشنهاد بدید.
خیلی ازتون ممنونم سیسیلی عزیز.ثمین عزیز.بی بی عزیز و فرانک عزیرم که خیلی صبورانه مثله رو برام باز کردی و توضیح دادین :46::46::46::46::46:
ولی یه مثلهیی هست که هرچقدر با داداشم حرف میزنیم قبول نمیکه.میگه اصلا در بارش حرفی نزنین و پا میشه میره.
اصلا هم مشکل مالی نداره.و میدونم که کسی رو هم سراغ نداره که معرفیش کنه.
این خانمی رو هم که میگم تو یه محیطی کار میکنه که من و مامانم هم اونجا کار میکنیم.
فکر میکنین چرا تمایلی به ازدواج نداره؟
این رو هم بگم داداشم خیلیییییییییییییییییییی به خانوادش وابسته هست.هروقت خونه میرسه یکی یکی همه رو حاضر غایب میکنه و همه رو بوس و بغل میکنه.دست بابام رو میبوسه وایی هرچی بگم کمه بعدش میره سراغ کارش
وقتی هم که بیرونه صبح و ظهر و شب زنگ میزنه که خوبین و ..........
یعنی هممون اینتوری هستیم من خودم هم اینتوریم عاشقانههههههههههه همدیگرو دوست داریم
بعضی وقتا میگه اگه یه روزی زن بگیرم یکی میخام مثل تو(من)...ما عاشقانه همدیگرو دوست داریم
ببخشید که زیاد نوشتم
:question::question::question::question::question:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasmin44
:question::question::question::question::question:
وا ، اینا یعنی چی ؟
عزیز من برادرت زن نیمخواد ولش کنید بنده خدا رو :311:
من که باور نمیکنم یه پسر بگه زن نمیخوام:311:
یعنی هرچی قسم و قرآن هم بخوره ، اصلا و ابدا:311:
من که میگم اون داره با این شیرین زبونیها همه تونو گول میزنه و به همین زودیا میبین همه تونو سورپرایز میکنه که : مامان ، یاسمین.... حالا که شما انقد اصرار دارید باشه ، راستش از یه دختر خوشم اومده ، بینهایت دختر خوب و نجیب و خونواد داریه و ... میشه ببینیدش ؟
البته اگه شما نمی پسندید به کل تمومه ها :311:
نکته :
اینکه خیلی عاطفی و وابسته به خوناده ست واسه ازدواجش بده ها !
تا دیر نشده باید فکری براش بکنید وگرنه تو زندیگ مشترکش براش مشکل بوجود میاد !
فرانک جون؟ حالا چرا اینقدر میخندی؟:82:
میشه بگی مثلا چه مشکلاتی؟ خیلی کنجکاوم که بدونم :310:
سلام
ناراحت نشوید.خواستند با شما شوخی کنند تا از این حال و هوا بیرون بیایید.اتفاقا در بین شوخی هایشان نکته های خیلی خوبی نهفته بود.
برای مثال هیچ خانومی دوست ندارد کسی به غیر از همسرش در زندگی مشترکشان دخالت داشته باشد.این وابستگی زیاد ممکنه این راه را کاملا باز کند.از آنجایی که در خانواده قانونا خانم ها حق کمتری در اداره ی امور دارند این برای خانم خیلی سنگین تمام می شود.البته همواره به یاد داشته باشید این تنها خانم نیست که ناراحت می شود.در زندگی مشترک :
ناراحتی خانم = ناراحتی آقا
پیروز باشید
:72::72::72:
یه سوال :
قبل ازین برادرتون به کسی علاقه مند نشده بوده که به شکست منجر بشه؟ (اگه شده شما فهمیدید؟ )
آیا رابطه در خانواده تون بر اساس محبت و احترامه یا دوستی؟ یعنی اگر داداشتون درددلی داشته باشه به شما می گه یا به دوستاش؟
آیا برادرتون مقداری کمال گراست ؟