RE: همسرم و پیامک های مشکوکش
نل عزیز:72:
الان در چه وضعیتی هستید؟
چند روزه قهر کردید؟ چند روزه که همسرتون تلفن، پیامک ، و... نداده؟
وضعیتتون تو مدت ازدواج در خصوص تمکین از همسرتون چه جوری بوده ؟ شبهائی بوده که شما قهر کنید و پشتتون رو به او بکنید و بخوابید؟؟
قطعا این کارو نکنید (مهریه تون رو اجرا نذارید) و اصلا حرفش رو هم نزنید. بدترین چیزی که به ادامه زندگی مشترک لطمه می زنه صحبت از جدائی و طلاقه! اینکه شناسنامه هامون رو بگیریم و بریم دادگاه!
اگه اونو دوست دارید مراقب باشید که برای تهدید و یا جلب محبت این مسیر رو انتخاب نکنید.
یک ماه و نیم هست که منزل پدرم هستم بله شبهائی بوده که با هم قهر بودیم و پشت به هم خوابیدیم. اولش دوری از خونه زندگیم سخت بود ولی الان دارم عادت میکنم و نبود شوهر برام عادت میشه.
تو این یه ماه ونیم ، کلا ارتباطتتون قطع بوده ، هیچ کدوم تماسی باهم نداشتید؟
هیچ ارتباطی. خانوادش هم انگار نه انگار. جالب اینجاس که محل کارمون یه شرکت خیلی بزرگه و سرویس داریم و ساعت کار شوهرم طوری استکه در ماه یک هفته باید با سرویسی که من سوار میشم بیاد ولی سوار سرویس هم نمیشه ترجیح میده خودش بیاد. من نمیدونم چرا شوهرم این کارا رو کرده. دو ساله که تو شرکت کارمند نمونه انتخاب میکنن و من کارمند زن نمونه شرکت شدم و این انتخاب بخاطر حسن رفتار با ارباب رجوع هست. توی خونه هم همیشه سعی کردم خوش اخلاق و جذاب باشم. با این همه امتیازات برتری از شوهرم بازم نمیدونم چرا دنبال اس ام اس بازی و... میره!!!!
نل عزیز:72:
خب ، ما که به او دسترسی نداریم. اگه می تونستم به او می گفتم که بیاد خونه پدر شما و شما رو راضی کنه که برگردید خونه.
ولی حالا با شما ، با یه اس ام اس و یا یه تماس الفنی سعی کنید این رابطه رو تجدید کنید.
اگر نشد می تونید برگردید خونه ، و انتظار هم نداشته باشید که اون قربون صدقه تون بره. حتما اون هم پیش خودش فکر می کنه عجب دختریه این نل ، او که اصلا اهل زندگی نبوده که یه ماه و نیمه خونه وزندگیش رو رها کرده و رفته.
یادتون باشه فعلا هم نمیخواد راجع به مشکلتون باهم حرفی بزنید ، بزارید یه کم این رابطه تخریب شده ترمیم بشه و زخمهاتون التیام بگیره بعد.
یادمه خود من چون از قهر متنفر بودم ،اوائل زندگی به همسرم گفتم اگه قهر کنی و از خونه بری ، نه تنها نمیام که برت گردونم اگه بخای برگردی هم اجازه نمیدم !!!!
الحمدلله هم در طول این سالها فقط یه مورد قهر داشتیم که قبلا براتون نوشتم.
البته خیلی سخت گیرانه بود ، اما خب چیکارکنم جوووونی و خامی !!!
نل عزیز،
نمی دونم تا چه حد تاپیک های تالار را می خونید. اما اگر خونده باشید اکثر خانمهایی که در شرایط شما درخواست طلاق دادند یا مهریه به اجرا گذاشتند مسیر خودشون را سخت تر کردند و بعد هم اعتراف کردند که بزرگترین اشتباهشون بوده.
اصلا حرف جدایی و مهریه به اجرا گذاشتن را نزنید.
کاش از خونه نرفته بودید. من برام جای سواله که خانمهای متاهل چطور اینقد راحت می ذارن از خونه شون می رن. دعوا کردین، قهرین ... هرچی که هست بمون تو خونه ات تا مشکل حل بشه. برو توی یه اتاق دیگه. باهاش حرف نزن. اما از خونه نرو.
دفعه بعد دیگه بیخودی از خونه ات نرو. مگر اینکه حس کنی جونت در خطره.
بهشت جان موقعی که من از خونه میرفتم حتی یه لحظه دیدن قیافش برام سخت بود چون من با نام یه خانوم که اشتباها بهش اس داده شروع به اس ام س بازی کردم .او یکبار یه جوک خیلی ناجور داد که کلی ناراحتم کرد تو اون موقعیت نمی تونستم تحملش کنم مردی که روزی برام جذاب بود اون وقت قیافش شبیه اسب آبی شده بود با تنفر نگاش میکردم بنظرم متعفن بود. الانم فقط از این میترسم که تو محل کار پر از مردای هیزه و من از حرف و حدیثای پشت سر مطلقه ها و .. آگاهم و از مردای هیز بیزار.
سلام نل عزیز
شما الان شوهرت رو تا حدودی شناختی ، ضد و نقیض های که قبلا گفته است ، الان برایت مسجل شده
اکنون هم که ازش دوری و در خانه ی پدرت هستی و مدتی است که ایشون رو ندیدی
خوب پس فرصت کافی داری که ببینی آیا واقعا شوهرت رو با همین خصوصیات می خواهی یا نه؟
یعنی آیا می تونی با همین ویژگیهایش با زندگی با او ادامه بدهی یا خیر؟
با دیده باز به قضیه نگاه کن چون راه های زیادی پیش رو داری
چرا میگی از ترس مردهای هیز و اینکه پشت سر زنهای مطلقه حرف های ناجور میزنند در فشارم؟
اینکه دیگران چگونه در مورد شما قضاوت کنند در درجه اول به عملکردتون بر میگرده و بعدش هم به طرز فکر اونها و مسلما ما برای دیگران زندگی نمی کنیم بلکه در کنار آنها زندگی می کنیم پس نقش دیگران و قضاوتهاشون در زندگی ما خیلی کمرنگ باید باشه
ببینید شخصی که بدکار هست با توجه به اینکه دیگران چه چیزی در موردش می گویند و چه ارزشی در اجتماع داره باز هم به کار نادرست خودش ادامه میده و چنانچه مورد اعتراض قرار بگیره یا پرخاش می کنه و حالت هجومی و دفاع از خودش می گیره یا میگه من بدم اون چرا اومد به سمت من یعنی یه جوری خودش رو برای خودش تبرئه می کنه
خوب حالا یه شخصی که به خودش مطمئن هست چرا باید دغدغه فکری در مورد نگاه ها و یا طرز فکر دیگران داشته باشه؟
خط قرمز زندگی مشترک شما کجاست؟
دروغ
اعتیاد
خیانت
دست بزن
چه وقتی زندگی مشترک از نظرتون دیگه امکانش نیست؟
باید ها و نبایدهای زندگیتون چی ها هستند؟
اگر الان نخواهی برای زندگی ات تصمیم بگیری پس کی می خواهی ؟
اگر با تمام اوصاف بالا و علم اینکه همسرت همین گونه هست و تغییر نمی کنه
می بینی که نمی تونی با این شرایط ادامه دهی منتظر نباش که از آسمون یه پری بیاد و چوبش رو بچرخونه و همه چیز بر گردونه به دو سال قبل دست به کار شو و خودت سکان زندگی ات رو به دستت بگیر
اما اگر می خواهی به زندگی ات ادامه دهی به توصیه های دوستان مبنی بر اینکه با ایشون تماسی بگیری و راه را برای ادامه زندگی باز کنی عمل کن
سعی کن راه رفته دیگران را تکرار نکنی
یعنی چی؟
این لینک رو بخون
بارها و بارها در تالار گفته شده که به حریم شخصی همسران احترام بگذارید و وارد نشوید
وقتی تجسس می کنیم عواقبی برایمون پیش میاد که گاهی جبرانش خیلی سخت میشه
من میفهمم چی می گید. اما می گم یه زن باید زمانی زندگیش و همسرش را ترک کنه که مطمئن باشه دیگه نمی خواد برگرده و راهی برای صلح و زندگی نیست.
آخه از حرفهای شما حس کردم مایلید که بیان و با هم صحبت کنید و مساله را حل کنید. احساس نکردم که می خواین جدا بشین.
با بالهای صداقت موافقم. ببین آیا واقعا برات تموم شده است؟؟
همه ی فکرهاتو کردی؟؟
اگر می خواهی تمومش کنی و دیگه تصمیم نداری که برگردی، به نظر من فعلا هیچ کاری نکن. بذار این زمان دوری طولانی تر بشه تا مطمئن بشی که تصمیمت قطعیه. فعلا که اونها عکس العملی نشون ندادند که ندونی چی کار کنی. مثلا نیومدن دنبالت که بگی نمی دونم برگردم یا نه. الان فعلا هر دو طرف سکوت و سکون پیشه کردید. پس اقدام بعدی را فعلا انجام نده و صبر کن.
مطمئنا نظر من و شما یکی نیست و این فقط به قول بالهای صداقت خط قرمز من است. من خیانت را نمی تونم ببخشم. حتی اگر به قول آقای مدیر همدردی خیانت نباشد و لغزش باشد. من لغزش این چنینی را نمی تونم نبینم.
مردی که شما توصیف کردی با قسم و تعهد و قول و اینها درست بشو نیست.
اما شما عواقبش را هم ببین. به قول خودتون مطلقه شدن و ...
فعلا فکر کن و به خودت زمان بده.
( البته ایشون ممکنه از شما به خاطر عدم تمکین و ترک منزل شکایت کنند )
دوست خوبم
همسر شما اشتباه کرده و شاید هم خطای خیلی بزرگ
دوستان حرف های لازم و توصیه های لازم را کردند و من فقط خواستم بگم بدترین کاری که می خواین بکنید به اجرا گذاشتن مهریه هست
واقعا کار بسیار زشتیه در این شرایط
می خوای چیکار کنید اینطوری می خواید برش گردونید سر زندگیش؟ کسی که یه ماهه سراغی از شما نمیگیره اگه این کار رو بکنید پیش بینی بکنید ببینید به کجا می رسه
احساس کردم شما می خواید از ایشون جدا شید ولی اگر هم می خواید این کار رو بکنید دقت کنید تصمیمتون از سر لج و لجبازی نباشه که در آینده پشیمونی سودی نداره