RE: رابطه ای در استانه نابودی کمک کنید
آقا سیا
بگو لعنت خدا بر شیطان لعین رجیم!
بگو توکل بر خدا
بگو کارم از اول اشتباه بوده چون متوجه نبودم اما حالا بالغتر و عاقلتر شدم و به تبعات این دوستیها پی بردم بنابراین باید برای شخصیت و عقل و احساس و ... خودم ارزش قائل باشم و درست رفتار کنم تا در آینده پشیمان نشم که پشیمانی سودی نداره!
ببین الان از گذشته پشیمانی و گفتی ای کاش وقتی آدم سرش گرمه بیاد اینجا و ... حالا هم اگه جبران نکنی و ادامه بدی فردا روزی باز همینو میگی که دیگه خیلی خیلی دیر شده:305:
اگه چیزهایی که گفتم رو بگی و یه کوچولو در موردشون فکر کنی حتما میتونی فراموش کنی مطمئن باش:72:
سلام دوستم ميدونم دقيقا چي مي كشي منم با نظر فرهنگ 27 موافقم بهتره كه همين يكبار هر چقدر هم كه سخته از فكرش براي هميشه بيرون بياي و به اون به چشم يه تجربه نگاه كني خيلي چيزاي ديگه تو زندگيت هست كه اگه خوب دقت كني و همين انرژي كه واسه اون دختر صرف مي كني بزاري نتايج درخشاني خواهي گرفت غمباد كه نداره:exclamation::exclamation::exclamation:
غمباد گرفتن نداره :305: مرگ يه با شيون هم يه بار:160:سختيش رو يه بار تحمل كن و براي هميشه از ذهنت بيرونش كن به چشم يه تجربه بهش نگاه كن و انرژي كه صرف اون مي كني صرف چيزاي ديگه كن ببين چه نتيجه بهتري مي گيري
ممنون دوستان واقعا سخته واقعا.یعنی یه قضیه 4-5 ساله رو نمیشه 1 هفته ای فراموش کردم میدونم از این به بعد هر وقت اسمش بیاد یا ببینمش یا حتی موقعی که تو دانشگاه پا بزارم دلم هواشو میکنه اما تقصیر خودم بود با اینکه میدونم حتی الان هم برگرده اب از لب و لوچه راه می افته اما تو وجودم یه جور جدال عقل و احساسه یعنی حالتم یه بی برنامه اس گاهی اوقات عصبی ام گاهی اوقات هم دلسوز و حسرت خور اما لعنت برخودم.
دلم از این گرفته اخه چرا بدون دلیل ول کرد رو رفت اخه مگه دل نداشت؟شاید من خیلی خوبم بقیه رو مثل خودم میبینم یا شاید هم خیلی احمق و ساده ام.
میگن تو هر کار خدا یه حکمتی هست حداقل به من ثابت شده شاید تجربه و سودی که از قضیه عایدم بشه خیلی ارزشمنده باشه نمیدونم واقعا تا بحال تو زندگیم انقدر داغون و تنها نبودم
سلام به شما دوست عزيزم
يه سوال دارم
شما با هم دوست بودين ؟
اگه هستين جواب سؤالو رو بدين لطفا
سلام دوستان.
امار نیلوفر رو دراوردم رفتم دنبالش.بللللله خانم با یه پسر دیگه بودن تو 1 ماه اخیر خودم به چشم نمیدیدم باورم نمیشد.
میگم چه جوری بی مقدمه و هیچی یه دفعه از من دل کند انقدر التماس کردم دلش نسوخت و براش مهم نبود.
حالا وجدانان بگید این انصافه من هیچی براش کم نذاشتم که اینطور جواب منو داد.شما بگید من باید با این دختر چی کار کنم ؟ من که داغون شدم اما این نیلوفر خانم اگر با چند نفر دیگه اینکار رو بکنه سزای عملش چیه؟برم به پدر و مادرش بگم که انقدر راحت با احساسات و شخصیت یه ادم بازی میکنه
به خدا تو این 10 روز مرگ رو به چشمام دیدم انقدر ناراحت و غمگین و بی حوصله بودم .عدالت خدا که میگن همینه پس؟
کاملن واضح بوده که نفر سوم وسطه یه دختر تا زمانی که دلش به یه نفر دیگه خوش نباشه رابطه رو بهم نمی زنه.
خیلی برات ناراحت شدم ولی عاقبت این روابط همینه دیگه.
سلام
خب زندگی شکست هم دارد.واقعا متاسفم که این طور به مشکل خوردید.امیدوارم که خدا به شما صبر دهد.ببینید هر کس یک روز بابت کارهایی که کرده جواب می دهد.شما اگر قرار باشد هر کی رو که دیدید خلاف کرد و ... رو خودتون مجازات کنید هم خلاف قانون و مدنیت است و هم دیگر خود نمی توانید زندگی کنید.اگر عقد کرده باشید می توانید از خانوم شکایت کنید و مسیر قانونی طی شود.ولی اگر عقد نکرده اید قانونا حقی ندارید و شما هم نباید دیگر پاپی شوید.
مملکت درست یا غلط قانون دارد و هیچ کس درست یا غلط حق مجازات کسی را شخصا ندارد.اگر تصمیم به مجازات شخصی و تصویه حساب بگیرید شما هم دست کمی از او نخواهید داشت!
از آن گذشته.آنچه این وسط از همه مهمتر است الان شما هستید نه مجازات اون خانوم.این زندگی ارزشمند شماست که باید بازسازی شود.این خاطره ی بد باید برای همیشه از ذهن زیبای شما پاک شود تا بتوانید دوباره تشکیل خانواده دهید و یک ازدواج موفق داشته باشید.پس جای فکر کردن به هر چیزی به فکر روح و جسم خود باشید
هر چه به این موضوع بیشتر فکر کنید تنها کسی که این وسط صدمه می بیند خود شما هستید.پس هر طور شده مثلا با گوش دادن به موسیقی ، تماشا ی فیلم و ... نگذارید که ذهنتان به این موضوع فکر کند.
ورزش کردن و دوش گرفتن خیلی کمک کننده هستند.مسافرت کردن هم خالی از لطف نیست.قدم زدن در هوای آزاد خیلی لذت بخشه.با مردم درگیر نشوید.اعصاب خودتان را خورد نکنید.یکی دیگر اشتباه کرده شما برای چه اعصابتان را خرد کنید!
حتما به یک روانشناس (روانشناسان فقط با گفتار درمان می کنند و هیچ دارویی در کار نیست) مراجعه کنید تا این خاطره ی بد را از ذهنتان پاک کند
به این امید که دوباره طعم خوشبختی را بچشید
ارادتمند:72::72::72:
ممنون دوستان عزیز بابت کلام شیرینتون.
خیلی دوست دارم بقیه عزیزان هم نظر خودشون رو بگند.اما به قول یه بنده خدایی بهشت و جهنم تو همین دنیاس هر کاری که بکنی اخر یه روز نتیجه اش رو میبینی من مطمئنم این خانم حتی اگر من بیخیال مجازاتش به قول شما بشم جای دیگه ضربه ای خیلی بزرگتر از ضربه ای که به من زد میخوره اگر این دنیا نباشه یه قیامتی هست.ولی در کل که فعلا حالم از همه چی بهم میخوره اگر خود من با کسی اینکار رو کرده بودم میگفتم جزای کارم پس میدم اما من حداقل برای این دختر هیچی کم نذاشتم یعنی عقل ناقص من نمیفهمه که چرا این کارو کرد به خدا .
درسته حالا فهمیدم اخر این روابط هیچی نیست و اشتباه بوده اما یه اشتباه دو طرفه بوده و اون خانم هم دلش میخواسته اما اگر برگردی به کسی خیانت کنی خیلی نامردیه.حالا اونکه منو میشناخت به قول خودش برای ازدواج بودیم رابطه خانوادگی داشتیم جدا من مات و مبهوت موندم تو از روی هوس و بی رحمی و بی تعهدی رفتی عقلت چرا کار نکرد چرا اخر و عاقبت کارت رو ندیدی.من نمیدونم این دختر دل و رحم و مروت نداره.به اون خدا قسم ازش گذشته بودم اما نمیبخشمش.فقط امیدوارم همون خدایی که عبادتش میکنم یه قدرت به من بده که بتونم با بیخیالی از این حالت بیام بیرون نه ضربه ای به زندگی خودم وارد کنم نه اون.
در کل دوست دارم فقط داد بزنم
نقل قول:
برای این دختر هیچی کم نذاشتم یعنی عقل ناقص من نمیفهمه که چرا این کارو کرد به خدا .
درسته حالا فهمیدم اخر این روابط هیچی نیست و اشتباه بوده
خواهش می کنم دوست من.درکتون می کنم.شما الان در شرایط بدی هستید.سعی کنید به خودتان مسلط باشید.مثل یک کوه جلو مشکلات قرار گیرید.
اینکه این خانم چرا این کار رو کرده شاید دلیلش یک اشتباه بزرگ بوده.
ماهی ای که دریا را دیده هرگز دلش به یک حوض آب خوش نمی شود
اون خانم بدبخت تا آخر عمر با هر کس که آشنا شود او را با شما مقایسه می کند و حسرت می خورد.او به شما ضربه ی بزرگی زد.ولی خودش برای همیشه چوب این رفتار نسنجیده را خواهد خورد
شما به جنبه ی خوب قضیه نگاه کنید.بر فرض که شما با این خانم دوست نمی شدید و در عوض ازدواج می کردید.اون وقت چه؟
فکر می کنید چیزی تغییر می کرد؟!بله تغییر می کرد.همه چیز دوبرابر افتضاح تر می شد.آدم که همون آدمه.برای اون خانم ازدواج کرده یا دوست فرقی نمی کند.او آدمی پایبند هرگز نخواهد بود
این وسط اگر ازدواج می کردید فقط بیشتر خودتان را بدبخت کرده بودید .
شاد باشید
:72::72::72:
اینطور قضاوت کردن درست نیست.شاید اگر ازدواج می کردن خانم به تعهدش پابند می موند.الآن که با یکی دیگه رفته
چون تعهدی نداشته.