RE: دعوای پدر و مادرم منو دیوانه کرده!
آخه الناز جانم
تو این سن زن و شوهر طلاق بگیرن که چی بشه عزیز دلم ؟
معمولا وقتی یه زن و شوهر جوان و تازه ازدواج کرده یا حتی تازه عقد کرده مشکلی دارن خیلیها میگن تا دیر نشده از هم جدا شید که هرکدام یه زندگی تازه رو شروع کنید و از زندگی لذت ببرید!
اما دو نفر که حدود 30 ساله خوب یا بد کتار هم بودن و با خوب و بد همدیگه ساختن و فرزند جوان دارند که تو این سن باید به فکر ازدواج اون باشن، چطور میتونن از هم جدا بشن ؟
اگه جدا بشن فکر میکنی اوضاع بهتر میشه ؟ نه عزیزم ، باور کن بهتر نمیشه هیچ بدتر هم میشه ...
اونا تو این سن نمیتونن تنها بمونن و براشون خیلی سخته که دوباره ازدواج کنن و اکثرا دیگه بهش فکر نمیکنن .بنابراین روحیه شون بدتر میشه چون به مراقبت همدیگه هرچند با چاشنی جنگ و دعوا نیاز دارن.
عزیز دلم مسمله که هیچ زن و مردی دوست ندارن عذاب بکشن ...انسان ازدواج میکنه که عذاب نکشه و تحت فشارهای مختلف روحی و روانی و حتی جسمی نباشه .ازدواج میکنه که به آرامش برسه و زندگی راحتتری داشته باشه نه اینکه به عذاب بی افته .اما بی دقتی و بی احتیاطی یا احساساتی بودن دوران جوانی و زمان انتخاب همسر باعث اشتباهاتی میشه که گاهی جبرانش خیلی سخت و گرونه .
عزیزم اگه از همین زن و شوهرهایی که زندگی پرتنش دارن سوال کنید(البته اونهایی که سنی ازشون گذشته بیشتر منظورمه) به نظر من اکثرشون راضی به جدایی نیستند و کنار هم بودن رو ترجیح میدن به تنهایی!
شما دوست عزیزم برای آینده خودت حواستو جمع کن که اشتباه انتخاب نکنی و زندگی پدر و مادرت رو اگه پر تنشه تکرار نکنی:305: از اونها دیگه گذشته که حرف از طلاق بزنن چون با تمام مشکلاتشون شماها رو دارن که دوستتون دارن و جنگ و دعواهاشون به معنی این نیست که شما رو دوست ندارن یا براشون مهم نیستید اما خب این دعواها گاهی عادت میشه واسه بزرگترها!
موفق باشید:72: