دوست عزیز توی همه این مراحل یه چیزیو حتما رعایت کن! اونم حفظ شان و شخصیتت رو! مطمئن باش اگه خیلی زیادی براش دست و پا بزنی نتیجهی بدی داره! ببخشید اگه رک گفتم!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز توی همه این مراحل یه چیزیو حتما رعایت کن! اونم حفظ شان و شخصیتت رو! مطمئن باش اگه خیلی زیادی براش دست و پا بزنی نتیجهی بدی داره! ببخشید اگه رک گفتم!
سلام
ولي جواب منو ندادين باز
با حرف مامانش چيكار كنم
اولش كلا مخالفت ميكنه
بعد استخاره ميگيره
نميدونم چي بگم و چيكار كنم ...............
..................................................
آقای urm17 به کجا چنین شتابان !؟:305:
برادر عزیز من بهت نمیگم احساساتی شدی چون با این حالی که داری میترسم عصبی بشی و بزنی منو بکشی:316:
داداش من اگه جواب سوالات دوستان رو بدی بهتر میشه در مورد سوالت صحبت کرد و نظر داد!
پس آروم باش و از اول جواب سوالات دوستان رو بده .
سعی کن حرف بزنی:72:
حداقلش اینه که آروم میشی
چقدر از همدیگه شناخت پیدا کرد بودید؟
ببخشید که اینو میگم اما به خاطر خودت میگم ،مطمئنی اون دختر خانم از اول شما رو برای ازدواج میخواست نه دوستی یا سرگرمی ؟
چی شد که قبلا قرار ازدواج گذاشتید ؟
خانواده خودت در جریان هستند ؟
رسما خواستگاری کردی یا فقط از زبان اون خانم شنیدی که مادرش مخالفه ؟
لطفا این سوالات و سوالات دوستان رو جواب بده تا خودت هم بهتر بتونی تصمیم بگیری :72:
شما که بزرگتری ترم اولی اما اون که یه سال بزرگتره ترم بالاییه ؟ یعنی شما دیرتر دانشگاه رفتی یا مقطه بالاتر تحصیل میکنی ؟
شاید تحصیلات برای خونواده شون خیلی مهمه، شاید یه سال به نظرشون کم باشه که بزرگتری و هزار شاید دیگه
خوب فکر کن هرچی به ذهنت مرسه بگو
نترس اینجا کسی شما رو نمیشناسه و اعضای همدردی همه به همدیگه کمک میکنن و هیچ کس رو بد راهنمایی نمی کنن :72:
urm17عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط urm17
دوستان این همه سوال پرسیدند شما که جواب هیچ کدوم رو ندادی...
منتظر توضیحاتت هستیم تا بتونیم کمکت کنیم.....
و این که آشنایی شما فقط از طریق نته؟ شما اصلا همدیگه رو دیدید؟ اگر که نه می دونستی تو دنیای مجازی مخصوصا چت و...عشق ممنوعه؟و آخر این رابطه ها بن بسته مگر این که همدیگه رو ببینیدو بشناسید....
با عجله که نمی شه عشق کسی رو بدست آورد...
به جای تکرار جمله خودت جواب دوستان رو بده تا مشکلت حل شه....
urm17گرامی، لطفا"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
از راهنماييهاي همه تشكر ميكنم. ولي ميخواستم بگم كه ديگه خودش يكطرفه زد زير همه چي و تموم شد.!!!!
چون خيلي به استخاره اطمينان دارن !! و چون بد اومده دنبال علتش هم نمي گردن و يه راست قبول ميكنن كه بد اومد ديگه !!!!! ديگه نميشه !!!!! به همين راحتي .............
و منو داغون كرد و رفت. به همه پسرا توصيه ميكنم كه خوب طرف مقابلشونو بشناسن و به روز من نيفتن.!!!!!
با همه احترامي كه به دخترها قائلم ، ولي بعضي دخترا خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي بد تشريف دارن.!!!!
از بعضي دخترا متنفرم كه با احساسات ديگران بازي ميكنن و آخرشم "نميشه ديگه !! ديگه تموم كنيم" !
داداش من
شما میگید دخترها خیلی خیلی خیلی ...بد هستن چون یه دختر باهات بازی کرده . خیلی از دخترها هم تو همین تالار نمونه شون هست میگن پسرها خیلی خیلی خلی بد ...هستند چون یه پسر باهاشون بازی کرده!
برادر من کسی که رابطه دوستی با جنس متفاوت رو آغاز میکنه باید این روز رو از اول بپذیره !!!
چون توی دوستی هیــــــــچ تعهدی وجود نداره و طرفین هر زمان عشقشون بکشه میرن دنبال کار خودشون و دلیل هم لازم نیست بیارن !
یه لحظه فکر کن شما کنار می کشیدی ، ببین اون دختر چی میگفت ؟؟
باید خوشحال باشی که تکلیفت روشن شد قبل از اینکه بری تو زندگی با چنین مادر زنی که استخاره براش مهمتر از تعقل و مشورت کردنه !
برو به زندیگت برسو دیگه از این رابطه های بی سرانجام ایجاد نکن:305:
سلام
با اينكه ميدونم خيلي كارم خوب نيست ولي ،
از دخترايي كه يه مدت با احساسات آدم بازي ميكنن متنفرم
تنفر عجيبي دارم. خيلي خيلي ببخشيد. ولي
به همه دخترا بدبينم بدبينم بدبينم
از دخترا بدم مياد
خدا حافظ همگي !!!!!!!!!!!!!!
سلام.... احسنت فرانك جان. احسنت...:104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
علیک سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط urm17
ببین دوست عزیز من و بقیه دوستان این تالار و کلا همه آدمها از اینکه کسی با احساسات و عواطفشون بازی کنه ناخشنودیم و حس خوبی نداریم .این مختص شما نیست!
شما الان ناراحتی و چون خیلی ناراحتی درست نمیتونی تصمیم بگیری و اوضاع رو تجریه و تحلیل کنی واسه همین راحت ترین کاری که به نظرت میرسه رو انجام میدی و اول حرفی که به زبانت میاد میگی یعنی همین تنفر از دخترها!
شما حق داری ناراحت باشی اما تنها از اون خانم نه از کل دخترها چون این تعمیم غلطه و باعث میشه بازم خودت اشتباه کنی در آینده!
حالا به حالت عکسش فکر کن، اگه از اون دختر خوبی زیاد دیده بودی و اذیتت نمیکرد اونوقت لابد میگفتی " دخترها عجب مخلوقاتی هستند" ، " خیلی خیلی خوب هستند"
،" فرشته اند " و ...
در حالیکه همه اینطور نیستند نه در خوبی نه در بدی!
شما به آرامش احتیاج داری -باید یه مدت فکرت آزاد باشه و اصلا به دخترا فکر نکنی تا در موردشون قضاوت کلی نکنی!
موفق باشید:72: