من که به زن بودنم افتخار می کنم، آقایان ناراحت نشوند، ولی من همیشه خدا را شکر می کنم که مرا زن آفرید و مرد نیافرید...
نمایش نسخه قابل چاپ
من که به زن بودنم افتخار می کنم، آقایان ناراحت نشوند، ولی من همیشه خدا را شکر می کنم که مرا زن آفرید و مرد نیافرید...
سلام
همیشه هر اختیاری مسئولیت های خاص خودش رو داره،و هر منافعی هزینه های خاص خودش را طلب می كنه.
به طور كلی پكیج كلی انسانها جالب و زیباست. چه خانم باشی چه آقا باشی.
مهم اینه كه در هر جنسیتی بودیم ،انسان باشیم.
بحث آزادی و ... هم بر می گرده به موقعیت ها ،فرهنگها....
هر فرهنگی افراط و تفریط های خودش رو داره...
یه فرهنگی خانم ها را برهنه می خواهند....
یه فرهنگی خانمها را زندانی می خواهد.
و در هر دو این فرهنگ هم ممكن است بسیاری از افراد میانه رو باشند.
اما این سئوال كلی به این بستگی دارد كه افراد هدفشون چیه، و بدنبال چی هستند و در چه محیطی قرار دارند؟
اما اعتراف می كنم همیشه در طول تاریخ و در مكانهای مختلف حقوق زنها كم و بیش به نحوی ضایع شده است. و این هیچ ربطی به غرب و شرق و گذشته و حال ندارد.
همان دیدگاهی كه یك روز خانمها را در پستو می كرد و حرمسرا را برای مردها تجویز می كرد. امروز به شكل فیمنیست و آزادی زنان ،آنها را به نحو دیگری در استثمار گرفته است. و دوست دارد آنها را وسیله لذت مردان كند.
ما باید آگاه باشیم. (نه صرف داشتن اطلاعات و دانش) ، و این آگاهی هر وقت با ماست ما را با ارزش می كند، حالا یا خانم ،یا آقا
هر دو جنس نیز در كنار امتیازات خاص خودشون مسئولیت های خاص خودشون را دارند. ...
اما عشق مادری تجربه منحصر به فرد جنسیت زن است. كه از نظر مادران منحصر به فرد است.
سلام
من دوست دارم مرد باشم
اگه مرد بودم خیلی کارها می کردم
می رفتم یه گوشه دنیا تنهای تنهای
من باشم و خدا
آقای مدیر یه سئوال داشتم با در نظر گرفتن وضعیت و شرایط و فرهنگ جامعه ما و مسیری که داریم طی می کنیم و آن چیزی که در آینده نه چندان دور بر جامعه ما حکمفرما خواهد بود آیا دوست داشتید زن باشید و یا همچنان مرد باقی بمونید؟
من زن هستم و مادر هم هستم و افتخار میکنم که زن هستم چون فقط بهشت زیر پای مادران هست و بس.
و از جنسیت خودم خیلی راضی هستم و خدارا شاکرم
من با چندین پزشک و روان پزشک و روانشناس و کلی کلینیک و آدمهایی که در کشورهایی غیر از ایران زندگی می کنند و مشکل من رو داشتند صحبت کردم من هم می تونم شخصیت یک زن رو داشته باشم هم شخصیت مرد رو با فیزیک خاصش حتی صدای من هم مشخص کننده جنسیت من نیست
من از اون گونه های خاص دو جنسه هستم که می تونم هم باردار بشم هم زنی از من باردار بشه با سه تا عمل می تونم هم فیزیکم رو زن کنم هم مرد
بد قضیه اینجاست که نمی دونم کدوم باشم حتی پزشک هام نمی تونن در مورد این قضیه 70-30 یه جنسیتی رو پیشنهاد بدن پیشنهاد هاشون 10-90 هست
کمکم کنید واقعا مستاصل و آشفته ام
حتی استخاره کردم جوابش اینکه شرایط رو بسنجم بعد عمل کنم ولی من دیگه نمی دونم چی رو باید بسنجم سخته نه نمازم نمازه نه روزم روزست نه ارضا شدنم ارضا شدنه نه کارم کاره نه دوستی دارم و حتی فامیل از من گریزونن و اونایی که نزدیکم می بینمشون همه ترحمه و دلسوزی نه هیچ چیز دیگه نم خوام کفر بگم ولی خدا مگه من چه خبط و خطایی قرار بود بکنم که منو دچار چنین مشکلی کرد لعنت بر همه چیز و همه کس کاش نبودم کاش تو همون بچگی می مردم این زندگی چه ارزشی داره خودم نم دونم کیم چه برسه به دیگرون لعنت بر من که خواستم به این دنیا بیام روزی هزار بار آرزوی مرگ می کنم نمی دونم وقتی می رم بیرون لباس زنونه تن کنم یا مردونه فاجعه است
نقطه سر خط عزیز، انقدر خودتو اذیت نکن، بهتر نیست کمی صبر کنی و بعد با آرامش بیشتری تصمیم بگیری، به نظر من این تصمیم خیلی خیلی مهمه، پس بهتره در شرایط بهتری گرفته بشه. به اطرافت نگاه کن، کتابهای عرفانی بخون، بذار روحت آروم باشه و اون تصمیم بگیره که کدوم جنسیت باعث رشدش می شه.
این فرصت خوبیه، من الان خودمو گذاشتم جای شما، شما این فرصت رو دارین که خودتون جنسیتتون رو تعیین کنید و این اصلا بد نیست، خیلی هم خوبه.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری، از پدر و مادرت کمک بگیر اونها حتما بهتر می تونن کمکت کنن، خدا هم کمکت می کنه مطمئن باش.
البته اینم بگم انتخاب هر کدوم از جنسیتها اشتباه نیست. هر کدوم رو که انتخاب کنی اگه بخوای توی زندگیت موفق بشی، مطمئن باش که موفق خواهی شد. اراده و پشتکار ربطی به جنسیت نداره.
:72:
من اين روح لطيف و يا به قولي پروانهاي رو دوست دارم.همه چيزو ميشه لمس كردن دقيقاً از نزديك.ولي آقايون اين حس رو بصورت كامل ندارن.حتي اگه شنيده باشيد ميگن خانمها توي تشخيص رنگها ،حس بويايي و خيلي چيزهاي ديگه دقيقتر از آقايون عمل ميكنن.درمورد نيازهاي مردان چيزي كه به نظر من از همه بيشتر به چشم مياد نياز جنسيشونه.و خيلي براشون اهميت داره ولي كمتر زني رو ديدم كه بگه اگه اين قضيه جنسي نباشه ميميره ولي اينو مردا ميگن.نظر شما چيه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط noghte sare khat
نقطه سر خط
به نظر من مرد بودن را انتخاب کن به هزارو یک دلیل
تو فردا می خوای ازدواج کنی نه؟
به نظرت کدوم مردی با ازدواج می کنه اگه دختر باشی و زندگیتو بش بگی
اما اگه مرد باشی آخر سر یکیو پیدا می کنی
حرفامو بی غرض می گم
حس مادریو می خوای چکر یا صدای پرنده ها رو
اگه بخوای تا 1 شب بیرون باشی
به نظرت یه زن می تونه؟
نه نمی تونه
فردا می خوای کار کنی
یه مرد حقوقش بیشتر در همه جهان
زن بشی که چی بشه
از محدودیت خوشت می یاد
سلام noghte sare khat
حضورتون را در جمع دوستان تالار همدردی تبریک می گویم
دوست گرامی ما هر کدوممون در زندگی ناگزیریم که دست به انتخاب بزنیم و راه و سرنوشت خودمون رو تعیین کنیم (انتخاب دوست ،انتخاب رشته ی تحصیلی ،انتخاب همسرو.....)که لازم به شناخت شرایط بیرونی و درونی ماست و اما به نظرم برای این انتخاب شما، شناخت درونی بیشتر نیاز است شما بیشترین توجهتون رو به درون و تمایلات خودتون قرار بدید بعداز انتخاب دقیق و حساب شده نسبت به خودتون اون شرایط بیرونی است که با شما تطابق پیدا می کنه .
مگر هرکدوم ما وقتی به دنیا اومدیم این شرایط و ادمها نبودن که ما را پذیرفتن .و ما هم ناگزیر از پذیرفتن ان.حال اگر احساس رضایت کنیم خب!حس خوشبختی و کامیابی می کنیم و اگر رضایت نداشته باشیم و قدر جنسیت خودمون رو نداشته باشیم و حسن های اون رو در نظر نگیریم ارامش نخواهیم داشت .
و حال چراشما خدا را شاکر نباشید ، خدا به شما این امتیاز راداده که خودتون انتخاب کنید . از خودش بخواهید که دراین انتخاب کمکتون کنه و ازش سپاسگزار باشید.
امیدوارم بهترین تصمیم و انتخاب راداشته باشید و وقتی دست به انتخاب زدید . مسئولیت های اون را خودتون به دوش بگیرید و شکر گزار باشید و در مسیر اهدافتون قدم بگذارید و موفق وپیروز باشید.