RE: کمک! دچار سردرگمی شدم در رابطم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed-santouri
flag عزیز من ادعای دینداری ندارم! فقط دوس دارم که حداقلهای دینم رو رعایت کنم!
حضور من توی این تاپیک بخاطر همینه که نظرای شما رو بدونم و بعدش تصمیم درست رو بگیرم!
پس اگه اینطوریه ،اگه دوست دارین حداقل ها رعایت بشه
واقعا حیف نیست همین حداقل ها رو رعایت کنید و تدریجا ازدستش ندین ؟
همه عالم وآدم پیشرفت میکنن ولی شما با این موضع به سمت پس رفت میری! (متأسفانه)
برادر من چرا میخوای به جای نزدیکتر شدن به خدا ،ازش دور شی.
رسیدن به عشق زمینی ارزش اینو داره که از خدا دورت کنه؟!!
با اوصافی که کردی ،مسلما اون خانم درصورت تشکیل زندگی مشترکتون باعث خواهد شد شما حداقل های دینتون کمتر وکمتر بشه (نگید نه که قطعا همینطوره) ،واقعا حیفه.
چقدر خوبه که طرف مقابل ادم در همه زمینه ها از جمله ایمان قویتر باشه،چون واقعا انگیزه خوبیه برای بهتر شدن والبته بهتر زندگی کردن:310:
میخواستم از مدیریت خوب بخش که اگه اشتباه نکنم فرشته مهربان هستند تقاضا کنم که امکان ویرایش پستها رو در این بخش قرار بدن برای اعضا چون بخشهای دیگه این امکان رو دارند !
فرشته جان منتظر پاسختون هستم خواهر گرامی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
نقل قول:
flag عزیز من ادعای دینداری ندارم! فقط دوس دارم که حداقلهای دینم رو رعایت کنم!
حضور من توی این تاپیک بخاطر همینه که نظرای شما رو بدونم و بعدش تصمیم درست رو بگیرم!
پس اگه اینطوریه ،اگه دوست دارین حداقل ها رعایت بشه
واقعا حیف نیست همین حداقل ها رو رعایت کنید و تدریجا ازدستش ندین ؟
همه عالم وآدم پیشرفت میکنن ولی شما با این موضع به سمت پس رفت میری! (متأسفانه)
برادر من چرا میخوای به جای نزدیکتر شدن به خدا ،ازش دور شی.
رسیدن به عشق زمینی ارزش اینو داره که از خدا دورت کنه؟!!
با اوصافی که کردی ،مسلما اون خانم درصورت تشکیل زندگی مشترکتون باعث خواهد شد شما حداقل های دینتون
کمتر وکمتر بشه (نگید نه که قطعا همینطوره) ،واقعا حیفه.
چقدر خوبه که طرف مقابل ادم در همه زمینه ها از جمله ایمان قویتر باشه،چون واقعا انگیزه خوبیه برای بهتر شدن والبته بهتر زندگی کردن:310:
قبل از هرچیز ممنونم دوست عزیز که پیگیر مشکل من هستی!
قبول دارم حرفتو دوست عزیز اما خب چرا صورت دیگه قضیه رو نمیبینی که ممکنه بنده حقیر باعث بشم ایشون به سمت دین و دینداری تاحدی کشیده بشن؟
من خودمو در مسایل دینی اصلا به حسابم نمیارم که بخوام کسیو کمک کنم که به دینش برگرده اما شاید بتونم ایشون رو بیشتر متوجه دینش بکنم!
حرفی که زدین درسته !!! رسیدن به عشق زمینی ارزش اینو نداره که از خدا دورت کنه! اما مگه قراره وقتی با ایشون ازدواج میکنم نماز و روزم ترک بشه ؟
میخواستم از مدیریت خوب بخش که اگه اشتباه نکنم فرشته مهربان هستند تقاضا کنم که امکان ویرایش پستها رو در این بخش قرار بدن برای اعضا چون بخشهای دیگه این امکان رو دارند !
فرشته جان منتظر پاسختون هستم خواهر گرامی!
سلام
چيز خاصي به ذهنم نميرسه ولي فقط به نظرم حتما همونطور كه دوست عزيزم گفت باهاش حرف بزن و اتمام حجت كن كه شما چه ارزشهايي داري!
حالا كه هنوز ازدواج نكردي و عشقت هم بسيار زياده اين مسائل براي شما مهم و نگران كننده است مطمئن باش در آينده و پس از ازدواج اهميتش به مراتب بيشتر ميشه و شايد ديگه به راحتي نتوني با اين قضيه كنار بياي
موفق باشيد:72:
خیلی ممنو یاسای عزیز
مثلا امروز دامادشون با دخترشون اومدن خونشون مهمونی و من ازش خواهش کردم که با لباس مهمونی برام عکس بگیره از خودش! میخواستم ببینم جلوی دامادشون که مسلما داماد جزء اعضای صمیمی هرخانواده ای هست چه لباسی میپوشه!
عکسی که دیدم لباس خوبی تنش بود! یه لباس پوشیده و فقط موهاش بیرون بود!
راستشو بخواین من روی قضیه حجاب نداشتنش زیاد مشکلی ندارم و میتونم بخاطر خودش قبول کنم فقط روی لباساش خیلی حساسم که خداروشکر الان که عکساشو دیدم خیالم راحت شد که لباس خوبی تنش میکنه!
حالاسوالم اینه که اگه ما باهم به توافق برسیم سر ایم مسائل بنظرتون میشه این مشکلو حل کنیم ؟ ما جفتمون از لحاظ فکری به بلوغ رسیدیم و بقول معروف بچگیامونو کردیم توی زمان خودش! نه من آدم لجباز و یه دنده ای هستم نه ایشون!
دوستان نظرتون درمورد اینکه ما به یه مشاوره ازدواج بریم و اونجا مشکلمونو مطرح کنیم چیه ؟؟؟ آیا یه مشاوره خوب و مطمئن سراغ دارین در تهران ؟
واقعا از همه دوستانی که تاحالا راهنماییم کردن مثل یک برادر کوچکتر ممنونم!
از فرشته مهربان عزیز، از ریحانه و فرهنگ عزیز، از دختر مهربون و flag عزیزم و از یاسای عزیزم و از همه دوستانی که از این به بعد کمکم میکنند!
من موافقم که یه مشاوره برید. بنظرم کار خوب و مفیدیه. تازه اونجا خیلی موضوع باز و شفاف میشه.
نمیدونم اینجا مسئله ای نداره که شماره تلفن مشاور بذاریم؟!!
ضمنا از نظر مالی براتون مساله ای نداره؟ مثلا حدودای ساعتی 50 یا60 هزار تومن؟
اگه مساله ای نیست، بفرمایید من 2 تا سراغ دارم. شماره میدم خدمتتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
من موافقم که یه مشاوره برید. بنظرم کار خوب و مفیدیه. تازه اونجا خیلی موضوع باز و شفاف میشه.
نمیدونم اینجا مسئله ای نداره که شماره تلفن مشاور بذاریم؟!!
ضمنا از نظر مالی براتون مساله ای نداره؟ مثلا حدودای ساعتی 50 یا60 هزار تومن؟
اگه مساله ای نیست، بفرمایید من 2 تا سراغ دارم. شماره میدم خدمتتون.
خیلی ممنون ازت خواهرم!
اگه اشکال نداره شماره تلفنشو برام بزار
راستش انقدر حل این مسئله برام مهمه که پولش مهم نیست! البته مهمه ولی حل مشکلم مهمتره!
فقط چندتا سوال داشتم از حضورت :
این مشاوره چه جوریه ؟ یعنی چند جلسس ؟ بعد چه جوریه ؟ باید کل داشتان زندگیتو برای اون دکتر تعریف کنی ؟ بعد جفتمون با هم میریم یا بصورت جدا جدا ؟
و اینکه این مشاوری که شما معرفی میکنی قبلا خودتون یا از آشنایتون رفتن پیششون ؟ شما تاییدش میکنی ؟
خیلی ممنون
ببخشید الان یه سوال بنظرم اومد! من فکر کردم کلا هزینش میشه 50 - 60 تومن ولی الان که دوباره پیامتون رو دیدم متوجه شدم که ساعتی 50 -60 هزار تومنه!!! :303: واقعا انقدر زیاده هزینش ؟؟ بعد کلا چند جلسس و چند ساعته ؟؟ جدودا چقدر میشه هزینش؟
ممنون
یکیشون آقای میثاق هستن.نمیدونم توی تلویزیون دیدید یا نه. من توی برنامه اردیبهشت، 5شنبه ها، ایشون رو دیدم.کانال4. آشناییم با ایشون در همین حده. ولی واقعا تاثیر گذار صحبت میکنن.(ایشون به ازای هر 40 دقیقه 50 هزار تومن میگیرند.)
یکیشون هم آقای دکتر خدایاری هستن. استاد دانشگاه تهران هستن. این مورد دوم رو برادرم رفتن و ازشون راضی بودن.
شماره مطب هر دو رو دارم.
اینکه جدا تشریف ببرید یا دو نفری، فکر میکنم میل خودتونه. ولی بنظرم با هم تشریف ببرید بهتره.
اینکه چند جلسه طول بکشه بستگی به تشخیص خودشون داره. اینم که تا چقدر باید جریان زندگیتون رو تعریف کنید هم همینطور.
آره متاسفانه یا خوشبختانه، هزینه مشاوره همین حدوداست. تازه بیشتر هم من شنیدم. تحت بیمه هم که نیست:)
ولی اگه مشکل یا مساله ای که توی زندگیتون هست، حتی با چندین جلسه برطرف بشه، خیلی بیشتر از اینها می ارزه.
من شماره ها رو به ایمیلتون میفرستم. باز هم میل خودتونه.
امیدوارم که کمکی کرده باشم بهتون.:72:
نقل قول:
منم بخاطر همین قبول کردم که توی فامیلای خودشون روسری نداشته باشه چون همه فامیلاشون اینگونه هستند و اونطوری نیست که اگه طرف من روسری نداشته باشه همه چشما به سمتش چپ بشه و توجه همه رو جلب کنه!
درباره همین موردی که شما اشاره کردی...من تجربه کردم و در این مورد به اون دختر خانم حق می دم..
درسته هممون مسلمانیم...دین و ایمان داریم...به مسائلی پایبندیم..ولی گاهی شرایطی پیش می یاد که در صورت وفق ندادن با محیط طرد می شیم...
برای مثال همین روسری سر کردن.. وقتی من به جمعی دعوت می شم که حتی 1 نفر هم روسری سرش نیست و....اصلا عقیده م بر این نیست که کاملا شبیه افرادی باشیم که توی جمع هستن...ولی وقتی برای مثال روسری سر کردن من باعث جلب توجه دیگران می شه...این که پوشش مناسبی که خودم دارم رو داشته باشم ولی فقط برای مثال یه روسری سرم نکنم نمی تونه مشکل سازباشه....می شه این طوری کاری کرد که رابطه صمیمی با افراد فامیل فقط به خاطر این مساله خدشه دار نشه ....و در عین حال به صورتی دیگه افرادی رو که به ظاهر توجهی به خدا و مسائل اعتقادی ندارند رو جذب این مسائل کرد........
پس اگر که صرفا مشکلتون سر این قضیه س نگران نباش.....حل شدنیه...
شما یک قدم برای ثبات این رابطه برداشتی و این عالیه....:104:
تو یه فرصت مناسب از ایشون هم بخواه که یک قدم به خاطر عشق و علاقه تون برداره برای مثال این قول رو بده که جلوی خانواده شما طوری رفتار کنه که مورد پسند شماست.....
همون طور که خودتون اشاره کردید هیچ کدوم قرار نیست کاملا عوض شید...این غیر ممکنه.....
ولی هر عشقی و رابطه ای یه سری کوتاه اومدن ها رو می خواد....
واین که این ها مسائل ساده تری هستند....در مورد مسائل دیگه اعتقادی و فرهنگی تون هم صحبت کنید و در صورت اختلاف زیاد که امیدوارم این طوری نباشه ...هر چند سخته ولی جدایی بهتره....
وبرای تاکید...
از نوشته هاتون مشخصه با منطقتون تصمیم می گیرین پس همین طوری با منطقتون به همدیگه قول بدین... الان بینتون عشق حاکمه...از رو عشقی که بهم دارید نگید که این کار رو انجام می دم...شرایط آینده رو کاملا تصور کنید و ببینید که قادر به پذیرشش هستید یا نه....در غیر این صورت هر چند می دونم سخته خیلی سخت....:163:ولی جدایی بهتره....
با آرزوی خوشبختی براتون.....:72:
ممنون شیدای عزیز ... واقعا از صحبتهات استفاده کردم! کاملا با حرفات موافقم و منم اصلا این رو درست نمیدونم که دختری که از بچگیش تا الان هر مهمونی ای رفته روسری سرنمیکرده الان یه دفعه بخواد روسری سرکنه! البته اگه اینکارو هم بکنه ایرادی بهش نیست چون نشون میده که اون دختر انقدر به زندگی و شوهرش احترام میزاره که حاضرشده چنین کاری رو بکنه! اما از اونجایی که این فرضیه خیلی با دید ایده آل نگر بیان شد عملا در مورد طرف بنده صدق نمیکنه و ایشون دوس داره که توی مهمونیای خودشون همچنان مثل سابق باشه و تغیری نکنه!
منم سر این قضیه کوتاه اومدم و بااینکه دوس داشتم همسرم بخاطر من و احترام به عقاید و آرامش فکریه من روسری سرش کنه اما بخاطر خودش کوتاه اومدم!
اما مشکل اینجاس که فکر میکنم ایشون قبول نمیکنه که در بین فامیلهای من (که روسری سر میکنند) روسری سر کنه! فقط برام جای سواله که چطور ایشون میتونه در یک مهمونی که همه خانومها روسری سر میکنند و در بین فامیلهای شوهرش روسری سرنکنه! یعنی معذب نیست واقعا ؟
من که یه پسرم بین چندتا خانوم که روسری سرشون باشه معذب میشم!!!
مشکل عمده ما همین مسئلس بعلاوه مسئله دیگری که عروسی هست! ایشون دوس داره عروسی مختلط باشه (مثل همه عروسی هایی که در بین فامیلاشون گرفته میشه) درصورتی که من دوس ندارم (در بین فامیلهای من همه عروسی ها جدا بوده) دوس ندارم همسرمو شب عروسیم توی لباس عروس بقیه مردا ببینن! اصلا بحث محرم و نامحرمی نیست! بحث تعصب روی زنمه!
متاسفانه در اینمورد هم ایشون اصلا کوتاه نمیان و قبول نمیکنند! هردفعه هم میگه همیشه از بپگی این عروسی توی ذهنم بود و چون چندوقت پیش خواهرشون عروسی کردند و همینجوری بود احتمالا بعدها هی میخوان افسوس عروسی خواهرشونو بخورن!
حالا واقعا برام سواله! تقصیر جفتمون نیست! ایشون حق داره اونجوری که همیشه تو رویاهاش بوده لباس عروس بپوشه و عروسیش همونی باشه که دلش میخواد!
و من هم حق دارم عروسیم مطابق میلم باشه! واقعا نمیدونم این مسئله رو باید چیکارش کنم! کوتاه اومدن هم راهکار خوبی نیست چون یا باید کامل کوتاه بیای یا طرفت اون شب براش قشنگ نیست و مثل عزا میمونه براش!
امیدوارم خدا کمکمون کنه!
ممنونم دوستان عزیزم!
مدیریت خوب بخش ، فرشته مهربان عزیز ،تقاضا میکنم که امکان ویرایش پستها رو در این بخش قرار بدین برای اعضا چون بخشهای دیگه این امکان رو دارند !
فرشته جان منتظر پاسختون هستم خواهر گرامی! ممنون!