-
RE: میخام برم خاستگاری
سلام
اینطور که خانواده ی شما میگن به خواستگارهات جواب رد بده و به همکارت فکر کن ...آدم فکر میکنه ایشون هم به خواستگاری شما اومدن!!!
دوست عزیز... شاید الان چون ذهنت درگیره همکارت هست، درمورد خواستگارهات اینطور قضاوت میکنی... چون مشغول مقایسه ای.... اگه همکارت نبود و چنین کسی رو نمیشناختی به خواستگارهات جواب مثبت میدادی یا منفی؟ یعنی اینکه میگی خواستگارهات 80درصد معیارهات رو دارن و این آقا 95 درصد به بالا.. احتمالا به این خاطره که هم احساساتی شدی هم مجبوری زود تصمیم بگیری و این شرایط باعث شده اینطور فکر کنی و لزوما اینطور نباشه...:305:
ببین... الان خواستگاهات نقد هستند... اما همکارت نسیه است...حتی نمیدونی که علاقه مند هست باهات ازدواج کنه یا نه.... درسته معیارهات با اون بیشتر جوره اما دقت کن اگه مثلا یه روز با خبر بشی که با کس دیگه ای ازدواج کرده، اون وقت شاید پشیمون بشی که به خواستگارهات جواب منفی دادی... پس بیشتر فکر کن
تبصره: من بشدت مخالفم که دوتا همکار با هم صمیمی بشن!!!
به هرحال آرزو میکنم خوشبخت باشی و بتونی بهترین تصمیم رو بگیری...
-
سلام نازنين عزيز
همه ي دوستان علي الخصوص Blue sky نظرات خوبي رو دادند. به عقيده ي من 80 درصد هماهنگي خيلي خوبه و شما ميتوني خوب تصميمت رو بگيري.20 درصد باقيمانده هم طي زندگي ميشه باهاش كنار اومد و همچنين به قول معروف زن و مرد كه زير يك سقف رفتند كمي به طبع همديگر در مي آيند و اين اختلاف نظر ها كمتر ميشه.
نميگم حتما به اين دو پاسخ مثبت بده، شايد با گفتگوي بيشتر با اين دو بتوني بهتر تصميم بگيري و اون 80 درصد ارتقاء پيدا كنه.
ضمنا اينو هم در نظر داشته باش "آواز دهل شنيدن از دور خوش است!" ممكنه الان كه دورادور به همكارت فكر ميكني به نظرت عالي برسه ولي بحث ازدواج چيز ديگه اي هست و شايد اگه اون پا پيش بذاره، متوجه بشي اون چيزي كه فكر ميكني نبوده.
در هر صورت پيشنهاداي Blue sky رو انجام بده، اگه نشد ديگه تصميمتو زودتر بگير.
اميدوارم بهترين تصميمو بگيري-موفق باشي
-
پیشنهادهای آسمان آبی خیلی جالب بود مخصوصا صحبت تلفنی:311:... اینطوری حداقل تکلیف خودت رو مشخص میکنی
-
به هيچ عنوان پا پيش نذار چون عواقبه بدي داره و مطمئناً پشيمون ميشي...اگه احساسي که تو به اون داري اونم به تو داشته باشه شک نکن که خودش جلو مياد وگرنه بي خيالش شو اين که فکر ميکني اون مناسب ترينه کاملاً توهمه تو هست اونقدر که تو اونو مناسبه خودت ميدوني آيا اونم تورو مناسبه خودش ميدونه؟!! يه کوچولو نداي خواستگار داشتنت رو بهش برسون و مطمئن باش اگه قصدي توي دلش باشه هول ميشه و مياد جلو وگرنه ميفهمي که همش توهم بوده...:310: به خواستگاراي واقعيت فکر کن نه خيالي ها...:227:
-
ممنونم دوستان، همه جوابها عالی بود:104: طبق پیشنهاد شما عمل میکنم. blue sky ممنون از پیشنهاد جالبت امیدوارم موثر واقع بشه و من هم به خواستم برسم:46:
-
نازنین جان حتما بیا و بگو آخرش چی شد!!!!!!!!!:311::324:
ما منتظریما:72:
-
بنظر منم بهتره اجازه بدی خودش اقدام کنه.
در ضمن شما میتونی چون با هم کلاس میرید توی این رفت و آمدها یجوری حالیش . مثلا ازش مشورت بخوای
-
راستش من این 2روز پیش 2تا مشاور خانواده رفتم چون نمیخام بیگدار به آب بزنم و اشتباه کنم. اما هر دو آنها نظرشون مخالف دوستان اینجا بود. گفتند روزگار نسبت به چند سال پیش عوض شده و دختر میتونه نظرشو بگه البته اگه تواناییشو داشته باشه. گفتند یه جور از زیرزبونش بکشم ببینم این مساله که دختر بره خاستگاری رو اون آقا قبول داره یا نه اگه متعصب نبود حتما موضوع رو باش مطرح کنم.
منم فعلا تصمیم گرفتم تا پایان کلاس زبان که 2ماه دیگس صبر کنم بعد موضوع رو مطرح میکنم، شایدم تو این دو ماه اتفاقایی افتاد.
خوشحال میشم که نظرتونو میگید :310:
-
تو 1 کتابی خوندم که که تو این مواقع بهتره خانم فقط به اقا بفهمونه که ازش خوشش میاد و بهش علاقه منده که اگه اقا به این رفتار خانم جواب مثبت داد خب رابطه کم کم شکل میگیره...:43:
-
خب من بهش فهموندم ازش خوشم میاد (البته اگه خنگ نباشه حتما فهمیده:311:)به نظر من رفتار اون روز به روز صمیم تر میشه این یعنی جواب مثبت از طرف او؟
مساله اینه من وقتشو ندارم موشو گربه بازی کنم و منتظر بمونم، باید زودتر تکلیف دلمو معلوم کنم.
از طرفی از اینکه فکرم پیش یکی دیگس اما همچنان دارم با خاستگارام صحبت میکنم عذاب وجدان گرفتم (برا خاستگارم ناراحتم) برا این مشکل چه راهی هست؟