RE: رابطه ی ساده ، عشق و علاقه ، جدایی
امین آقا بازم که اشتباه کردی!
حالا ظاهر هیچی، برای بعضیها خیلی مهمه م برای بعضیها نه ...اما این خوب حرف زدن دیگه چه صیغه ایه ؟؟
مگه لهجه شهرستانی و مرکز استانی چقدر متفاوتن؟ حتی اگه از دوشهر مختلف هم بودید زبان که ملاک برتری نیست برادر من :305:
اینم بگم که هم دعواهای این سن سال و اینجور دوستیها بی اهمیته هم خوشیها و قربان صدفقه هم رفتنهاش!
اینار که گفتم برای آینده ات بود که بخوای واقعا ازدواج کنی نه اینکه به ادامه این رابطه امیدوار بشی:305:
راه حل الانت همین یهو غیب شدنه ، بی دلیل
اگه کار به اونحا کشید که از نزدیک همدیگرو دیدید ، بگو اون موقعه هردو جوانتر بودید و خام ! بگو هردو اشتباه کردید و اگه ادامه میدادید ممکن بود خیلی مشکلات سر راهتون پیدا میشد و اسیبها جدی تر میشد.
بگو باید خدا رو شکر کنیم که به موقع تصمیم درست رو گرفتیم و عاقلانه عمل کردیم طوری حرف بزن که باورش بشه اونم تو قطع رابطه راضی بوده و درست عمل کرده!
بعدش میگی : بخشید باید برم کلاس دارم!!
نترس به این نمیگن نامردی!
نقل قول:
بینید این دختر احتمال زیاد امسال دانشگاه کرمان قبول میشه و میاد شهر خودمون .
منم سال دیگه کنکور دارم . پس اگه 2-3 سال دیگه منو تو محیط دانشگاه ببینه میشناستم .
اونوقت بهش چی بگم ؟ چه توضیحی بدم ؟ اگه بخوام واقعیتو بگم که همه چیزو میزاره پای نامردیم .
آیا قطع رابطه ی ناگهانی باعث نمیشه این دختر دلش هزار راه بره و از درس و همه چیز باز بشه ؟
بازی های ذهن خودتون رو خوب بشناسید:
شاید منو دید و شناخت و به همه گفت خیلی نامرده!
شاید نگران شد و کار دست خودش داد!
بهتر نیست هر از گاهی با یه واسطه از حالش با خبر بشم؟!
یه آی دی دخترونه میسازم و بهش نزدیک میشم که کمکش کنم کمتر اذیت بشه!
و ...
این ها همه بهانه است برادر کوچکتر من! بهانه های ذهن تو که می خواد هم چنان درگیر بمونه ...
رها شو ازشون و اون دختر و خودت رو بسپار دست خدایی که مدیر و مدبره ...
امین اگه واقعا میخوای مدیونش نباشی و خدا هم ازت راضی باشه و وجدان خودتم راحت باشه هرچی زودتر و بدون دلیل ازش جدا شو و برو دنبال سرنوشت خودت
دیگه م هیچوقت وارد همچین رابطه ای نشو تا وقت ازدواج ، اونم با رعایت همه جوانب!
از کمک همتون ممنونم .
جناب مدیر ، فرانک و آویژه خانوم ، از هر دوتون متشکرم .
واقعا شاید اگه نصیحت شما نبود من تا مدت ها به این رابطه ادامه میدادم .
اما الان دیگه تصمیم گرفتم تمومش کنم . خودمم خسته شدم . خیلی به درسم لطمه خورده . به درس اونم همینجور .
البته ناگفته نماند باید سپاسگزار داداش بزرگترم که 26 سالشه هم باشم .
آخه حدود 2 ماه پیش که پدر و مادرم به حج مشرف شده بودن ، با من صحبت کرد . بهم گفت میدونم با یه دختر رابطه داری . اون روز بهم شدیدا تذکر داد و همین باعث شد که من یه کمی به خودم بیام .
امیدوارم خدا منو ببخشه . و همچنین اون دختر هم هرچه سریعتر منو فراموش کنه .
هرچند تو این مدت همش بهم میگفت حرف از جدایی نزن ، من بدون تو نمیتونم زندگی کنم و ...
خدایا ببخش منو ...
امین آقا مسلمه اون دختر الان ناراحت میشه. همونطور که شما دارید اذیت میشید. ولی این رو مثل داروی تلخی بدون که برای درمانه. اون دختر هم با گذشت زمان متوجه میشه که بهترین کار رو براش انجام دادی. فقط حواستون رو خوب جمع کنید که دوباره برنگردید. چون این قطع و وصل شدن های پیاپی رابطه، وابستگی رو بیشتر میکنه.
چون نیتتون پاکه، خدا هم کمکتون میکنه. مطمئن باشید:72:
نقل قول:
اما الان دیگه تصمیم گرفتم تمومش کنم . خودمم خسته شدم . خیلی به درسم لطمه خورده . به درس اونم همینجور .
مطمئنم می تونی روی تصمیمت، استوار بایستی :104:
قول بده هر جا رو احساس کردی اذیت میشی یا دلت بهانه برگشتن گرفت، محلش نذار. به جاش، پاشو بیا اینجا پیش خودمون تا باهم حرف بزنیم و درستش کنیم :122:
می تونی از آسیب هایی که این روابط وارد می کنه توضیح بدی و بعد قطع کنی.
ممنون دوستان .
باور کنید بیشتر از یه آبجی یا داداش بزرگتر بهم کمک کردین .
ما هر دوتامون از اول راهمون اشتباه بود . اولش احساسی بودیم . حتی اون دختر همین الانشم احساسیه . منتهی این طبیعیه چون همه ی دخترا نسبت به پسرا خیلی احساسی ترن .
باید خودش بدونه .
این سن فقط باید برای درس خوندن باشه . نه حرف از ازدواج .
واقعا خیلی خنده داره که حرف از ازدواج بزنیم .
باید دیر یا زود تمومش میکردم . از همون زمانی که داداشم بهم تذکر داد تو این فکر بودم . اما میترسیدم اگه اینجوری تمومش کنم نه خدا از راضی باشه و نه اون دختر .
اما الان شرایطیه که هر 2مون باید بدونیم راهمون انتهاش به بیراهه میرسید .
امیدوارم اونم یه کمی منطقی تصمیم بگیره .
بازم از همتون ممنونم ... :72::72::72::72:
حالا که همه میگن باید یهویی قطع رابطه کنی،یه توصیه بسیارکارساز دارم::305:
اگررنج شدیدی را باهرنوع الگوی رفتاری یا عاطفی همراه سازیم،به هیچ قیمتی به سوی ان نخواهیم رفت.=>آنتونی رابینز در کتاب به سوی کامیابی
یعنی اگر شما به این باور برسی که ادامه دادن رابطه رنج بیشتری داره از قطع رابطه،مسلمأ رنج کمتر رو انتخاب میکنی.
یعنی با استفاده از منطقت به خودت بفهمون که ادامه رابطه هردوتون رو بیشتر اذیت میکنه و به صلاح هیچکدومتون نیست.:72:
دارم سعی میکنم خودمو حفظ کنم .
ولی ای کاش تو این برهه ی زمانی ولش نکرده بودم . من خودم دیگه 100 % تصمیم به جدایی داشتم . اما الان پیش خودم میگم کاش تو امتحاناش یه دفه قطع رابطه نکرده بودم .
آخه اون یه دختره احساسیه که هر موضوعی سریعا تحت تاثیر قرارش میده .
میترسم بخدا ...
سر همین ماجرا پشت دستمو داغ کردم که دیگه با هیچ دختری شدیدالارتباط نشم .
از یه جهتم یاد حرفای بچه ها میفتم که میگن هرچی زودتر تمومش کنی بهتره .
من خودمم همیشه این احساسو داشتم که بین ما عشقی وجود نداره و صرفا وابستگیه .
اما اون همیشه مخالف عقیده ی من بود .
کلا وقتی حرف از جدایی میزدم خیلی امیدوارانه جوابمو میداد .
تو این 6 ماه کوچیکترین حرفی ازش نشنیدم که بخواد ناراحتم کنه . اما من بارها و بارها سر موضوعات الکی باهاش دعوا و بحث میکردم .
البته فقط یه بدی داشت موقع دعوامون خیلی یه موضوعیو کش میداد .
بخدا بیشتر از اونی نگران خودم باشم نگران اونم ...