خواهش می کنم فکر کنم مشکل همینه دیگه پس چرا اومدم تو بخش ارتباط دختر و پسر(عشق) تاپیک گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Barunak
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش می کنم فکر کنم مشکل همینه دیگه پس چرا اومدم تو بخش ارتباط دختر و پسر(عشق) تاپیک گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Barunak
باز هم سلام. دوست خوبم، فکر میکنم خواندن تاپیک "توجه پسرها رو جلب نمیکنم" برای شما مفید باشه.
http://www.hamdardi.net/thread-14168.html
سلام مرسی از شما همیشه تنهای عزیز واقعا واسم مفید بود البته من به اشتباه از بارانک تشکر کردم تو اون تاپیک فکر کردم ایشون بودن که تاپیکوبم معرفی کردن ببخشید البته از همه دوستان ممنونم اما شما حیلی کمکم کردی مرسی:72: من اما یکمی مشکلم فکنم با اون دوستمون فرق کنه می دونی چیه؟ من اصلا دوستی و اینطور چیزا رو از بن و ریشه رد می کنم و اصلا از چنین دخترا وپسرایی خوشم نمیاد خدارو شکر که من جز اونا نیستم حرف من اینه که مثلا بین من و دوتا از دوستام که حالا شاید مساوی باشیم از لحاظ چهره شایدم من بهتر باشم هردو هم چادری هستیم من البته قدم بلندتره بسیار اجتماعی و یه جورایی پرو شوخ و شلوغ هستم چیزی که مثلا اون دوستم نداره اما اصلا لوس بازی تو کارم نیست شوخی می کنم اما مقابل پسرا با اینکه خیلی هم شوخی می کنم و شادم و می خندم رو بشون نمی دم دوستام می گن با اینکه شوخی اما سنگین شوخی می کنی اون دوستم اما کمی لوسه می خنده به شکل لوسانه ولی خوب چادریه ونجیب خوب چرا واسه اون کلی خاستگار پیدا می شه ومن......؟؟؟:302:آخه خودم گاهی دلم واسه خودم میسوزه من فضای خونوادم جوریه که حرفی از ازدواج و تشکیل زندگی واسه من نیست فضا بستس مامانینام حتی از خاستگارام چیزی به من نمیگن به طوری که من اصلا نمی دونم خاستگار دارم؟؟؟؟؟؟؟؟من23 سالمه احساس می کنم اگه زندگی هست باید تو همین سن و سال باشه بیشتر ازین سنو سال کمی دیره!!:300: اما با این اوضاع که نه تو دانشگاه نه خونه ....آخه پس چی ؟ من افسردگی گرفتم حس می کنم واقعا هیشکی دوستم نداره یا اگه داره وقتی هیچ اثری از هیشکی نیست خوب آدم شک می کنه!!خدایی گاهی ساعتها گریه می کنم چون حس بد بودن یا زشتی بم دست می ده یا اخلاقیات غلط واشتباه کلا با خودم درگیر میشم!:162:ویا اگه خود من کسی رو دوست داشته باشم حتی اونم حس می کنم دوستم نداره یا حداقل هیچ حسی بم نداره مشکلی که الان باش دارم دستو پنجه نرم می کنم یکی که تو دانشگامونه من بش علاقه دارم یه جورایی با شخصیتانه بشم فهموندم اما حس می کنم حتی اینم هیچ حسی ....آخ الهی بمیرم واسه خودم چقد حس بدیه!!!:302:
بودنم را هیچکس باور نداشت
هیچکس کاری به کار من نداشت
بنویسید بعد مرگم روی سنگ
با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ
اوکه خوابیدست در این گور سرد
بودنش را هیچکس باور نکرد....:72:
باز هم سلام. دوست خوبم، فکر میکنم خواندن تاپیک "توجه پسرها رو جلب نمیکنم" برای شما مفید باشه.
http://www.hamdardi.net/thread-14168.html
[/quote]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط adamaak
salam ..khanom...manam ye pesari hastam ke tamae in chizayee ke gofin ro dashtam ..vali ye nasihato az man beshno... to bayad ba digaran hamon jori ke bahat raftar mikonam raftar koni yani bebin ke una che jorian bad to ham mese un a bash
.......hichvaght delet base kasi nasoze in kheili moheme
سلام
ببین عزیزم همیشه خوب بودن زیادم خوب نیست ..نمی گم به کسی بدی کن اما توجهه بیش از حد هم باعث دفع اون می شه ..
شوخی کن ... مهربانی کن اما جایی هم که باید ناراحت شی ناراحت شو ..
امیدوارم منظورمو خوب بفهمی
لزومی نداره لوس بازی در بیاری اما سعی نکن که تو رفتارت اون حالتهایی که مال خانومهاستو نداشته باشی. فکر کنم تو خوانواده ای باشین که برادر دارین ؟ البته زیاد ربطی نداره بستگی به شخصیت خودتون داره شاید تو ظاهر رفتارایی نکنین که نشون بدین احساساتی هستین و خودتونو سخت نشون بدین اما اونقدرم خشک نباشین و نمی دونم منظورتونو می شه از لوس بازییه دوستتون بگین ؟ یعنی چه کاری که دوستتون انجام می ده و از نظر شما لوس بازییه ؟ ممنون می شم بگین ..
امیدوارم موفق باشین :72: