بگو :منم دوست دارم ، اما برخی از رفتارات رو نمی تونم هضم کنم .
حضوری با هم صحبت می کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو :منم دوست دارم ، اما برخی از رفتارات رو نمی تونم هضم کنم .
حضوری با هم صحبت می کنیم.
ادامه پیام ها:
من گفتم: این که تو خوبی مهربونی زندگی شیرینی باهات داشتم به فکرم بودی مشوقم بودی غمخوارم بودی دوسم داشتی ولی افسوس که...
اون گفت: آره حیفش کردی...
حالم خیلی بده الان تو محل کارم ولی هیچ کاری ازم بر نمیاد فقط تو تالار این ور و اون ور میگردم:302:
تصمیم گرفتم از الان تا شب هیچ تماسی باهاش نداشته باشم ولی شب به خودم حسابی برسم تا وقتی میاد غافلگیر بشه و همه کدورتها از بین بره، نظرتون چیه؟
یه سوال:
چرا شما مخارج خونه رو نمی دید و پول ایشون را برای ماشین جمع نمی کنید تا حس کنه که ماشین واقعا مال خودشه؟
می دونم درآمد ایشون نصف شماست و دیرتر به ماشین می رسه. ولی خب عوضش مشکل مذکور حل می شه. منطقا حرف درستی نیست. ولی حسی که ایشون تو این ماجرا می ګیره مهمه. بذار فکر کنه ماشین مال خودشه. یا مثلا بګو از این به بعد نصف حقوق من و نصف حقوق شما را پس انداز می کنیم. در اصل ماجرا تفاوتی نکرده، اما ظاهر قضیه عوض شده. برای حفظ غرورش کمکش کن.
نمی دونی غرور مرد و این که حس کنه می تونه و تو بهش تکیه کردی چقد براش مهمه!!
الان حس می کنه اینطور نیست که بهانه می ګیره.
من هم با نظر بهشت عزیز؛ کاملا موافقم! این جوری شما با یه راه دیگه ای به عزت نفس همسرتون کمک می کنید!
در ضمن من فکر می کنم این اصلا درست نباشه که شما و همسرتون بخواید این قدر در مورد مسائل مالی با همدیگه بحث کنید؛ این جوری کم کم اون احساس عاشقانه و محبتی هاتون کمرنگ میشه و همه چیز شکل شراکت های مالی رو میگیره!
در ضمن؛ همسفر عزیز؛ من احساس می کنم هم شما و هم همسرتون یه مقدار زودرنج هستید و عجول و این یه جور آفت برای زندگی مشترک به حساب می یاد! بهتر نبود در اون جایی از بحث که فکر می کردید یه مقدار داره به رنجش کشیده میشه همه چیز رو موکول می کردید برای یه وقت دیگه؟
و یا وقتی شما تغذیه ای برده بودید با مهربونی تمام تقدیم همسرتون می کردید و اجازه می دادید که یه مقدار توی غار تنهایی خودش فکر کنه تا شاید به نتیجه ی درستی از بحث تون برسه؟
یا وقتی اشون اومد سمت شما؛ شما با خویشتن داری تمام محبتش رو می پذیرفتید و اجازه می دادید که بحث تمام شه و بعد با طرح مشکل به این شکل که ما بین مون دو تا مساله هست: 1. مساله ی به نام بودن ماشین که با لحن خوب خودتون متقاعدش کنید که حقوق مون رو نصف نصف پس انداز می کنیم و ماشین رو به نام شما می زنیم؟ یا شما راه حل بهتری سراغ دارید؟ 2. مساله ی درخواست کمک مالی از پدرم که من فکر می کنم ما خودمون می تونیم روی پای خودمون بایستیم و شنیدن صحبت های منطقی همدیگه بدون توهین یا بی احترامی به خانواده ها!:72:
بهشت و دل عزیز ازتون ممنونم. حق با شماست اون داره بهانه گیری میکنه،از اینکه من درآمدم از اون بیشتره حس بدی داره،که همه اینها برای من ارزشمنده ولی اینکه بخواد کمبودش رو با کمک پدر من جبران کنه برام عجیب و غیر قابل هضمه،در ضمن اگه من خرج خونه رو بدم احساس میکنم غرورش بیشتر جریحه دار بشه،البته مطمئن نیستم خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنید.
سلام
دیشب موفق شدی غافلگیرش کنی و کدورتها بر طرف بشه؟
حس همسرت یک حس کاملا طبیعیه حتی اینکه می خواد از پدرت کمک بگیره هم طبیعیه مرد ها همیشه دوست دارن یک قدم از زن جلو باشن و این موضوع در زندگی شما برعکسه پس طبیعیه که او بخواد به هر چیزی چنگ بزنه و بهانه گیزی کنه.
فقط به حرفاش گوش کن. مرد بودنش و تقویت کن و بهش حس غرور بده. اس ام اس دیروزت خوب بود اما اون ولی افسوس .... اخرش کار و خراب کرد.
می تونستی منفی ها رو از مثبت ها جدا کنی شما در افکار مثبتت یه بار منفی دادی که خرابش کرد.
به نظرم زندگیتون شیرینه خودتون با اشتباهات ریز و درشت خرابش نکنید
پیشنهاد دل و بهشت عزیزم خوبه منتها خودتون ببینید ازش بخواید پولش و کجا سرمایه گذاری کنه بهتره. اون وقت بگید تو پولت و اینجا سرمایه گذاری کن من موقت خرج خونه رو می دم تا تو به هدفت برسی .
موفق باشی:72:
من هم از لحاظ مالي وضعيتي شبيه شمارا دارم يعني در حال حاضر حقوقم خيلي از همسرم بيشتره اما از همون روز اول عقدمون(1.5 سال پيش) پولامونو يك كاسه كرديم چون خانمها حسابداراي بهتري هستند فعلا آمار تمامي حساب كتابا و كارتهاي بانكي و مخارج خونه و پرداخت اقساط با منه و تنها يك كارت جهت نياز هاي ضروري پيش شوهرمه البته اينم بگم ما هم فعلا بخاطر شرايطمون از كمكهاي خانواده خودم و بويژه خانواده همسرم در خريد خانه و ماشين بهره مند شديم اما سند خانه به اسم جفتمان و ماشين به اسم همسرمه(كه اين پيشنهاد من بود گرچه سهم بيشتري در پرداخت هزينه اون داشتم)
به نظر من بركت زندگي به همون مشترك بودن مسائل مالي لازم نيست اينقدر مال من و مال تو كنيد
مي تونيد با حسابگري صاحب همه چيز بشيد من به شخصه خودم يك فايل اكسل درست كردم كه همه درآمد هاو مخارج و پس انداز هر ماه رو به تفكيك هر ماه داريم حتي چشم انداز هاي مالي آينده رو هم توي اون ديدم و هر از چند گاهي به همسرم هم نشون ميدم البته با نمودار و تشكيلات اينجوري كنترل مسائل مالي خيلي راحت تره
پيشنهادم براي شما اينه كه از اونجايي كه همسرتون حساس ترند براي يك مدت حسابداري و مخارج خونه و پرداخت اقساطو به اون واگذار كنيد و بعد از اون مدت تصميم بگيريد كه اين مسئوليت با كي باشه مطمئنا بعد از اون مدت به شما واگذار مي كنه چون خانمها بهتر مي تونن روي چند تا مسئله تمركز كنند.
سیسیلی عزیز حق با شماست ممنونم از راهنمایی خوبت، آره دیشب شب آروم و خوبی داشتیم خدا رو شکر، دیروز تا اومد کلی بغلم کرد و گفت: بازم تو رو دارم؟ بازم اومدی پیشم؟ یعنی حتی انتظار داشت نیام خونه در صورتی که من تا به حال نشده قهر کنم و برم خونه مامانم، ولی بعدش تا شب چند بار بهم گفت تو ازم عذرخواهی نکردی،منم گفتم ببخشید گفت بابت چی درست حسابی بگو چه کار کردی،منم که نمیخواستم مسائل دیروز دوباره مطرح بشه گفتم:به خاطر اینکه عشقم و زیر پا گذاشتم،اونم راضی شد و هیچی نگفت،خدا کنه امروزم دوباره مطرح نکنه،منیشم عزیز پیشنهاد خوبی دادین امروز مطرحش میکنم با شوهرم.ممنونم ازتون.
سلام
به نظر من شما نسبت به چشمداشتی که ایشون به پدرتون دارن ( از لحاظ مالی ) دچار حساسیت شدین و تا موضوعی میاد که حتی این بحث پیش کشیده میشه شما شرطی شدید و فوری عکس العمل نشون میدین
سعی کنید نسبت به این خواهش ایشون نه واکنش تشویقی و نه تنبیهی داشته باشید و خنثی و بی تفاوت برخورد کنید
یعنی: هر دفعه اومد درمورد کمک گرفتن از خانواده شما صحبت کنه سعی کنید موضوع رو خیلی بی تفاوت و بدون عصبانیت عوض کنید، اینقدر این کار رو بکنید تا کلا این مسئله از ذهنش پاک بشه، یادتون نره گه عکس العمل منفی نشون ندید
این از این
از اس ام اس همسرتون پیداس که شما رو خیلی دوست داره و طاقت ناراحتیتونو نداره، فقط دوست داره شما هم ناز اونو بکشید و شما هم باید به جا این کار رو بکنید
عزیزم مشکل شما به نظر من خیلی راحت و بامدیریت درست اقتصادی قابل حله و اصلا بهتره پولها تونو یک کاسه کنید و اصلا پول من پول تویی مطرح نباشه
اینو هم مد نظر قرار بدید که شوهر شما به موقعیت شغلی شما حسادت می کنه و این براش یک مسئله شده و خیلی هم بر رفتارهاش تاثیر می گذاره
خلاصه خیلی راحت می شه راهی پیدا کرد که هم ماشین بخرید و هم همسرتون از اینکه درآمدش کمتر از شماس احساس حقارت نکنه