RE: مدیر همدردی آیا نیاز هست به مشاوره قبل ازدواج بریم؟
با تشکر از دوستان گلم
ما قراره امشب بریم مشاوره قبل ازدواج.اما چون من پیشنهادشو دادم و یه کم هزینش شاید زیاد بشه و من روم نمیشه اون بده میخام خودم هزینشو بپردازم.و دیشب که در مورد هزینش پرسید من هیچی بهش نگفتم .به نظرتون اشکال داره من بپردازم؟
سوال دوم اینه که چه زمانی میشه در مورد تیپ و طرز لباس پوشیدن آقا باهاش صحبت کردکه ناراحتم نشه؟ البته من کلا از ظاهرش خوشم اومده و به قولی به دلم نشسته.تیپش هم خوبه اما یه کم میشه بهترم بشه.فقط نمیدونم چه زمانی و چطوری بهش بگم که بد نشه.
سلام دوستان اشتباه نکنید.
پریماه اتفاقا بهترین کاری که کرد این بود که دراولین فرصت جریان خواستاری رو به دوست قبلیش گفت و مهمتر اینکه اون آقا بهترین کار ممکن رو انجام دادیعنی :آرزوی خوشبختی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
با تشکر از دوستان گلم
ما قراره امشب بریم مشاوره قبل ازدواج.اما چون من پیشنهادشو دادم و یه کم هزینش شاید زیاد بشه و من روم نمیشه اون بده میخام خودم هزینشو بپردازم.و دیشب که در مورد هزینش پرسید من هیچی بهش نگفتم .به نظرتون اشکال داره من بپردازم؟
سلام
هر طور هستي و هر نوع فكر مي كني بايد به او انعكاس بدهي.
در مورد هزينه هم همينطور...
اصلا تا آقا هست، مسائل اقتصادي به خانمها نمي رسه..... بهتر هست اجازه بدهي خودش حساب كنه.
همين كه پيشنهاد و هماهنگي ها را انجام دادي كافيست.
در واقع از همين الان متوجه مي شويد فرد براي كارهاي اساسي تا چه ميزان هزينه مي كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
سوال دوم اینه که چه زمانی میشه در مورد تیپ و طرز لباس پوشیدن آقا باهاش صحبت کردکه ناراحتم نشه؟ البته من کلا از ظاهرش خوشم اومده و به قولی به دلم نشسته.تیپش هم خوبه اما یه کم میشه بهترم بشه.فقط نمیدونم چه زمانی و چطوری بهش بگم که بد نشه.
سلام تقريبا در اكثر مواقع هيچ وقت.
به عكس خانمها كه ممكن است خيلي مشتاق شنيدن نظر همسران خود و ديگران در مورد لباسها و تيپ خود باشند، اما آقايون (اكثر مواقع)، خيلي از اظهار نظر خانمهايشان نسبت به لباسهايشان خوششان نمي آيد. مگر فقط تعريف از خوش لباسي و شيك پوشي آنها باشد.
نكته اي كه شما بايد در وضعيت كنوني دقت كنيد. اينست كه:
«شما به هيچ وجه فكر نكن چيزي را مي تواني در همسر آينده ات تغيير دهي. حتي براي ضريب اطمينان اين تصور را بكن كه تا حدودي از نقاط مثبتي كه اكنون مشاهده مي كني در آينده كاهش يابد. يعني الان اگر نمره اش 18 باشد شما برايش نمره 16 در نظر بگير. چون ممكن است بخشي از منفي هايش را رو نكند، يا شما نتوانيد تشخيص دهيد يا اينكه رودربايستي داشته باشد و بعضي مسائل را حفظ كند.»
خلاصه:
آدمها مثل ماشين نيستند كه وقتي خريدي يه دستي بهش بكشي درستش كني. يا تر و تميزش كني. معمولا در برابر تغيير بسيار مقاوم هستند و انرژي زيادي را مي طلبد و تغييرات كم هست. شما بايد پس از ازدواج بيشتر سازگاري حاصل كنيد و در تغييرات مقدار بسيار بسيار كمي به كمك شما خواهد آمد.
شاهد مثال ما مشكلاتي هست كه در بخش مشاوره خانواده افراد تعريف مي كنند. گاه آنقدر تغييراتِ جزئيِ همسر سخت هست كه همسران تصور مي كنند به كلي تغيير در همسرشان غير ممكن است.
خوشحالم که درست ترین راه اومد جلوی پات و تو اون رو انتخاب کردی.
حالا حالا ها مونده تا ما بنده ها خدای خودمون رو بشناسیم.
خوشبخت بشی عزیزم:46::72:
دوستان ممنون مخصوصا تشکر از مدیر محترم
دیشب که درمورد هزینه پرسید من چون روم نشد بگم گفتم من هماهنگیاشو کردم و وقت هم گرفتم شما کاری به اونش نداشته باش...
حالا چطوری بهش بگم که پول تا اون حد همراش باشه .؟؟؟؟
راستش یه جورایی نمیخام توی خرج بیفته و به نظرمن اشکال نداره واسه این مورد که به پیشنهاد خودم بودم من هزینشو بدم.نمیدونم چیکار کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
دوستان ممنون مخصوصا تشکر از مدیر محترم
دیشب که درمورد هزینه پرسید من چون روم نشد بگم گفتم من هماهنگیاشو کردم و وقت هم گرفتم شما کاری به اونش نداشته باش...
حالا چطوری بهش بگم که پول تا اون حد همراش باشه .؟؟؟؟
راستش یه جورایی نمیخام توی خرج بیفته و به نظرمن اشکال نداره واسه این مورد که به پیشنهاد خودم بودم من هزینشو بدم.نمیدونم چیکار کنم.
پریماه نازنین
همانطور که جناب مدیر فرمودند ، این فرصتیه تا شما ایشون رو محک بزنید ، و همچنین از همیجاست که بنای ساپورتهای غلط گذاشته میشه . خیلی راحت بگو در مورد هزینه سئوال کردی ، پرسیدم گفتند فلان قدر .....
احساس دلسوزیها و حمایتهای بیجا درماندگی می آموزد ، مواظب باش ( اینکه شما هزینه بیجا تحمیل نکنی فرق داره با اینکه هزینه بجا را بخواهی به عهده بگیری)
الان بهش پیامک زدم و دقیقا اینو نوشتم:
خسته نباشی.در مورد هزینه ی مشاوره پرسیده بودی زنگ زدم پرسیدم گفتن.....چیکار کنیم؟
جواب داد: به دیده منت .باید بیزم به حساب یا بیارم اونجا
جواب دادم: نیازی نیس بریزیم به حساب
جواب داد: خوب، همرام میارم
جواب دادم: خیلی ممنونم
بازم کار درست رو انجام دادی عزیزم. :72:
ساعت 9 شب وقت مشاورمون بود.هوا خیلی خیلی سرد بود بابا منو رسوندن و گفتن یک ساعت دیگه میام دنبالت.قلبم تند تند میزد .تا به محوطه حیاط وارد شدم دیدم همرام داره زنگ میخوره دیدم خودشه گفت سلام صبرکن من پشت سرتم.وقتی برگشتم دیدم داره تند تند میاد .وقتی رسید سلام و احوالپرسی کردیم وباهم رفتیم داخل .هردومون یکم استرس داشتیم.خلاصه بعد 15دقیقه رفتیم داخل.وای ......چه مشاور مهربونی بود.خیلی با احترام ازمون استقبال کردو نشستیم سه تایی و شروع کردیم به حرف زدن.......خداروشکر نامزد ما هم خیلی همراهی کردو با دقت به سوالها جواب میداد حدود یه ساعتی صمیمانه صحبتها انجام شدو در نهایت آقای دکتر یخورده حرف زدنو بعدم گفتن انشاا.. خوشبخت بشین.خلاصه خیلی شب خوبی بود خیلی خوش گذش و خیلی استفاده کردیم...مخصوصا خوشحالم از همراهی نامزدم که واقعا ازش سپاسگزارم...ممنون از دوستای گلم بخاطر راهنماییتون.........واسمون دعا کنین
پریماه جان
خوشحالم که خوشحالی عزیز دلم
خیلی حس خوبی بهم دست داد وقتی دو پست آخرتو خوندم:46:
انشاء الله خودت و نامزدت خوشبخت باشید :72: