RE: خداجونم دلم واست تنگ شده چیکارکنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazi.juje
بچه ها تو رو خدا واسم دعا کنین امتحانم رو خراب کردم
ای خدای مهربون کمکم کن هیچ بزرگی جز تو نیست
:323::323::323:
nazi جان چه امتحانی؟ دانشگاه؟ اگه آره دانشجویی که امتحانشو خراب نکنه که دانشجو نیست..:311:
من که یکی یکی دارم همه امتحانا رو خراب می کنم....:311::311:
اینا که شوخی بود ولی..چشم دعا می کنیم که همه چی روبراه شه.........
نگران نباش...خدا هست......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
البته نمازهام مثل همیشه اول وقته و نماز شب هم مد تیه هر شب میخونم
مامانم اينا...:54: به فرانك1389 حسوديم شد! نماز شبش هم ترك نميشه من نمازاي معموليم هم به زور ميخونم و همش حواسم پرته...:54:
اگه گيرت بيارم خفت ميكنم! :161: همين شما بچه مثبت ها هستيد همش حواس خدا رو به خودتون معطوف ميكنيد خدا ديگه به ما هيچ توجهي نميكنه! :54:
يه جايي خونده بودم:
"خداوند تنها معشوقي است كه عاشقان او به هم حسادت نميكنند"
فكر كنم اين جمله هم مثل بقيه ي جملاتي كه به زور خواستند تو مغزمون فرو كنند همچين پروپايه ي درستي نداره! :D چون من به فرانك1389 حسوديم شد.
[size=large]پروردگارا به من كمك كن تا بتوانم همچون تو ستارالعيوب باشم.
پروردگارا به من كمك كن تا بتوانم همچون توبخشنده باشم.
پروردگارا به من كمك كن تا بتوانم همچون تو صبور باشم.
پروردگارا به من كمك كن تا بتوانم همچون تو رئوف باشم.
[size=medium] [size=xx-large]الهم عجل لوليك الفرج [/size][/size][/size]
يه جايي خونده بودم:
"خداوند تنها معشوقي است كه عاشقان او به هم حسادت نميكنند"
یاسا چه جمله قشنگی .فوق العاده است تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم::104::104::
خدای مهربون قربونت بشم که همه اینقدر دوست دارن .
[size=x-large]بچه ها دیروز که از امتحان اومده بودم خیلی گریه:302: کردم اینقدر گریه کردم که سرم داشت میترکید بعد یه دفعه به خودم اومدم گفتم واقعا ارزش داشت که گریه کنی اونوقت بود که یه احساس قشنگی اومد تو دلم و گفت
عزیزم گریه نگن خودم کمکت میکنم.:323: بچه ها شما هم واسم دعا کنین خدا به حرفای شما مهربونا گوش میده
یاسای عزیز چه بسا دوست عزیزمون فرانک در نامز شبش حواسش پرت بشه این حسادت نیست این توفیقیه که خدا بهش داده تو هم اگر تلاش کنی توففیق پیدا میکنی خدا هیچ وقت[color=#FF0000] بین بنده هاش فرق نمذاره
راستی بچه ها من دانشجویم ولی مثل بچه ها گریه کردم:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
البته نمازهام مثل همیشه اول وقته و نماز شب هم مد تیه هر شب میخونم
مامانم اينا...:54: به فرانك1389 حسوديم شد! نماز شبش هم ترك نميشه من نمازاي معموليم هم به زور ميخونم و همش حواسم پرته...:54:
اگه گيرت بيارم خفت ميكنم! :161:
همين شما بچه مثبت ها هستيد همش حواس خدا رو به خودتون معطوف ميكنيد خدا ديگه به ما هيچ توجهي نميكنه! :54:
يه جايي خونده بودم:
"
خداوند تنها معشوقي است كه عاشقان او به هم حسادت نميكنند"
فكر كنم اين جمله هم مثل بقيه ي جملاتي كه به زور خواستند تو مغزمون فرو كنند همچين پروپايه ي درستي نداره! :D چون من به فرانك1389 حسوديم شد.
سلام یاسا جونم :46:
چرا انقد ناراحتی عزیز؟ گلم به فرانک بدبخت حسودی نکن که اینا که گفتم تنها سرمایه هایی هستن که دارم :302:نگران نباش خواهر جون خدای عزیز حواسش به همه هست مخصوصا به تو که به خاطر یه خورده:P کاهلی تو عبادت انقد سرو صدا راه انداختی و فرانک بدبخت رو میخوای خفه کنی:163:
یاسا جون حق با نازی جونه :46:
تنها ظاهر اعمال مهم نیستند بلکه باید در عمل به کار گرفته بشن و ما برای اینکه بدونیم تا چه حد اعمل خوبمون مورد رضای خدا قرار گرفته باید میزان دوری از گناه رو توسط خودمون دقت کنیم:316:
خداجونم سلام
بازم منم، فرانک!
وقت که داری دوست من، مگه نه ؟میخوام باهات حرف بزنم، دلم پره خدا جون، به حرفام گوش میدی ؟
یا مونِسَ کُلِّ وَحید...نذار تنها بمونم، من از تنهایی میترسم! تنهایی فقط شایسته توه خدای خوبم.
یا مَوضِعَ کُلِّ شَکوی...دردمو به کی بگم جز تو ؟از رنج و سختی به کی شکایت کنم جز تو ؟وقتی دلم میگیره و کسی یا چیزی آزارم میده جز خودت به کی میتونم شکایت کنم عزیزم ؟
یا غَفّارَ الذُّنوب...از سر تقصراتم بگذر خداجون ،هرچی ندارم این یکی رو خوب دارم، گناه رو میگم خدا.از این لحاظ بارم سنگینه و کمرمو خم کرده به دادم برس خدا.
یا حَبیبَ مَن لا حبیبَ لَه...خدا جونم دوستان زیادی دارم مثلا تو همین تالار همدردی ..اما بهترینشون خودتی خدای خوبم .میدونم دوستانم ناراحت نمیشن از این حرفم چون خودشون هم دوست دارن
.
یا عِمادَ مَن لا عِمادَ لَه...ای تنها تکیه گاهم،جز تو کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم و مطمئن باشم که روزی پشتمو خالی نمیکنه.خدایا هموامو داشته باش.
یا مِفتاح...کلید حل مشکلاتم دست توه خدای عزیزم، قفل دست هرکی باشه مهم نیست مهم اینه که کلید دست توه.با کلیدی که دستته گره از کارم باز کن خدا
یا رزّاق ...به قدری که نیازم برطرف بشه بهم روزی بده، به قدر کفایت که نه محتاج غیر تو باشم ونه مغرور به مالم،به نامرد محتاجم نکن خدا
یا کافِی...تو برام کفایت میکنی، تورو داشته باشم کافیه خدا ..رهام کنم
یا کاشِفَ الکُروب...غم و اندوه رو از کل بنده هات بگیر از منم بگیر خدا،دل تمام بنده هاتو شاد کن دل منم شاد کن.از اندوه و غصه و پریشان حالی به خودت پناه میبرم، غمهامو ازم بگیر خدا
یا راحِمَ ا لمَساکین...مسکین و درمانده و فقیر و بی چیزم خدا، دستام خالیه ،گدای درگاهتم ، به دستای خالیم رحم کن خدای رحمان
.
یا عَلّام القُلُوب...پروردگارا! از دلم خبر داری،رازهامو میدونی،از آشوب دلم آگاهی ، خدایا دلمو آرام کن.
خداجونم مثل همیشه چاپلوسی کردم، همه اینا رو گفتم تا درد اصلی دلمو بهت بگم .میدونم که میدونی اما بگم سبک میشم .
خدای خوبم میدونم اینجا فقط باید از دلتنگیمون واسه خودت حرف بزنیم اما اخه من دلم واسهکی دیگه هم تنگ شده
دلم براش تنگ شده، خیـــــــــلی زیاد.چکار کنم ؟
عزیزم چرا تو این دنیای بزرگ تو این همه آدم من باید اونو دوست داشته باشم که نمیشه؟؟؟
یعنی واقعا نمیشه ؟هیچ راهی نداره ؟پارتی بازی هم نمیشه کرد ؟
اگه راه نداشت و نداره پس چرا ...چرا گذاشتی مهرش به دلم بشینه ؟
من تاحالا، این همه سال در قلبمو به روی کسی باز نکرده بودم .خیلی مواظب بودم کسی به قلبم راه پیدا نکنه اما حالا یکی موفق شده کلید قلبمو ازم بگیره...اما راهی نیست که مال من باشه.چرا خدا ؟ چرا ؟
[b]خدای خوبم بقیه اش بمونه بعداً انشاء الله البته اگه بهم فرصت بدی! آخه تالارهمدردی قوانینی داره که یکیش طولانی نشدن پستهاست هرچند من اکثرا رعایت نمیکنم همونطوری که خیلی از دستورات تو رو رعایت نکردم.
پس تا بعد میبینمت خدا...[/b]
مزاحم همیشگی : فرانک:72:
خدا جونم تو اگه نبودی من چیکار میکردم الهه عشق:323:
فرانک جون واسه عشق های زمینی التماس نکن ممکنه صلاحت نباشه به خدا توکل کن اگه صلاحه وگرنه اصرار نکن:72: