RE: از نزديكي به همسرم مي ترسم
به نظر من اگه مشکل خاصی بود ( فیزیولوژیک )، زمانی که برای جراحی پرده رفته بودید حتما بهتون می گفتن.
با این حال یک بار دیگه برید پیش یه دکتر دیگه و از نبودن مشکل فیزیولوژیک مطمئن بشید.
بعد هم می تونید توی این تالار از دوستان برای حل مشکل احتمالی روحی کمک بگیرید یا برید مشاوره.
درضمن شوهر بسیار صبوری دارید. شما دو ساله که همینطور منتظرید به حادثه ای چیزی پیش بیاد و مشکل خودبخود حل بشه؟ عزیز من جدی پیگیر قضیه باش. برو پیش دو تا دکتر معاینه شو. ساده تر از این؟؟؟ شک داشتی به نظرشون، پیش سومی هم برو.
سلام آدريانا
:72::72::72:به تالار همدردی خوش آمــــــــدی :72::72::72:
نزد جراح برو اگر چیزی نبود ، نزد یه روانشناس بالینی برو ، یا نزد متخصص اعصاب یا روانپزشک برو چون ممکنه اسپاسم های عصبی باشه ، همچنین آزمایشات کم خونی ، کمبود کلسیم ، و هورمونی را هم بده . و با یک چکاب کامل پزشکی و روانشناختی ، معلوم خواهد شد مشکل چیه . نگران نباش ،اگر ریشه عصبی داشته باشه نگرانی و اضطراب مشکلت رو تشدید می کنه .
به این سایت هم مراجعه کن :
پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده ( دکتر مجد )
http://asheghi4u.blogsky.com
.
سلام دوست عزیز خوش امدی:72:
به نظرم شما بیشتر می ترسی و عضلاتت به صورت ناخوداگاه سفت می شه. شما تا حالا دکتر زنان رفتی؟
سونوگرافی داخلی انجام دادی؟
اگه پزشکت گفته مشکل جسمی نداری پس مطمئن باش مشکلت روحیه.
احتمالا شما به خاطر شب زفافت که اذیت شدی و اخرشم مجبور به عمل شدی ترس داری و هر چند هم در ظاهر ارامی اما عضلاتت به صورت ناخداگاه سفت می شد به یک روانشاناس خوب مراجعه کن مشکلت قابل حله .
وقتی شوهر به این خوبی داری حیفه که از کنار مشکل به این سادگی ساده هم بگذری
موفق باشی:72:
عزیز دلم فرانک همینجاست:46:
نگران نباش خواهر خوبم، خدا از حالت خبر داره و حتما کمکتون میکنه انشاء الله :323:
چه شوهر خوبی داری،خدا برای همدیگه حفظتون کنه :43:
عزیزم این مشکلی نیست که با علم امروز قابل حل نباشه واگه دنبال درمانتو بگیری حتما برطرف میشه.
ببین گلم من کاملا جدی گفتم که بری پیش دکتر متخصص زنان پزشکی قانونی! باور کن اونا اطلاعات خیلی بیشتری از بقیه متخصصها دارن اینو خودشون میگن .چون کارشون خیلی حساس تره و دقت خیلی بیشتری میخواد.
من نمیدونستم ممکنه به مشکل روحی هم مربوط بشه که دوستان بهت گفتند، اونم امتحان کن عزیزم
مطمئن باش با این شوهر خوب و صبور و راز داری که تو داری حتما بخ زودی میای و میگی مشکلتون حل شده
انشاء الله.
قدر شوهرتو بدون که این راز رو تا حالا برای کسی فاش نکرده و انقد ظرفیت داره که نه به روت میاره ن به کسی گفته و علاوه ب اون بهت دلداری و امیدواری هم میده:46:
به خاطر اونم که شده بیشتر تلاش کن و سعی خودتو بکن خواهر عزیز
[align=justify]
:72: وقتي خدا هست هيچ دليلي براي نااميدي نيست :72::
دوستاي خوبم
از همتون ممنونم كه اينقدر با صداقت و مهربوني راهنماييم كرديد
حتماً توصيه هايي كه گفتيد انجام مي دم هم پيش دكتر روانپزشك مي رم
و هم پيش متخصص زنان اگه نشد پزشكي قانوني
برام دعا كنيد :323:
عزیزم خوشحالم که حالت بهتره:46:
تصمیم درستی گرفتی ...
انشاء الله با خبر خوش بیای پیشمون:323:
آدریانا عزیز
من پیشنهاد می کنم که شما به همراه شوهرت نزد پزشک (روانشناس یا متخصص زنان) بروید. چون از حرفهای شما متوجه شدم که شاید شوهرتان هم کمی درگیر مشکل باشد.
شما گفتید که شوهرتان می گوید که استخوانی در رحم شما وجود دارد که مانع می شود!
خوب صحت و سقم این مساله را پزشک منخصص در وهله اول باید برایتان روشن کند.
اگر چنین چیزی وجود نداشت، یا شما از لحاظ روحی دچار استرس و فشار می شوید و یا شوهرتان دچار چنین حالتی می شود که هردو در ناموفق بودن عمل سهیم هستند و هربار عدم موفقیت به استرس هردوی شما در دفعه بعدی می افزاید.
پس همانطور که گفتم اول از سلامت و نرمال بودن جسمی هردوتان مطمئن شوید و بعد باهم نزد مشاور بروید.
بلو اسکای راست میگه، شاید اصلا مشکل از جانب تو نباشه !
پس هردو باید معاینه بشید
در هر صورت نگران نباشید، درست میشه البته با پیگیری.