ادامه ندین زندگی که با ترحم شروع بشه و علت اصلیش ترحم باشه اصلا دوام نمیاره . حتی اگه بیماری ایشون رو از پا در نیاره شما نمیتونید تا اخر عمر با حس ترحم با اون زندگی کنید اصلا ادامه ندید واقعا اشتباهه. (نظر شخصی من)
نمایش نسخه قابل چاپ
ادامه ندین زندگی که با ترحم شروع بشه و علت اصلیش ترحم باشه اصلا دوام نمیاره . حتی اگه بیماری ایشون رو از پا در نیاره شما نمیتونید تا اخر عمر با حس ترحم با اون زندگی کنید اصلا ادامه ندید واقعا اشتباهه. (نظر شخصی من)
متاسفم برای دوستتون ،
اما در مورد شما ،دچار حس عذاب وجدان شدین در حالی که این موضوع به شما ارتباطی پیدا نمی کنه .
همون طور که دیگر دوستان هم گفتن ، ادامه رابطه درست نیست ، کاتش کن
یه سوال ، شما از کجا فهمیدین ایشون سرطان مغزی گرفتن ؟
خودش بهم گفتند ازپدر بزرگشون به ارث رسیده و من هم اعتماد کردم.راهی هست که مطمئن بشم.؟شما اگر تو موقعیت من بودید چیکار میکردید؟جداشدن برام خیلی خیلی سخته.دیگه دیوونه شدم.
پس مطمئن نیستی؟؟؟؟!!!!!! :303:
اگر واقعا دلت براش میسوزه نهایتا بهش کمک کن با بیماریش مبارزه کنه ولی بهش امید زندگی مشترک نده بشدت دچار احساسات شدین متاسفانه.اونم نه عاشقونه بلکه ترحم!
ببین این حس نوعدوستی شما قابل تحسینه ولی مطمئن باش داری با اینکارت هم بخودت و هم ایشون ضربه میزنی.
ما برای دوست شما دعا میکنیم:323::323::323::323::323::323::323::32 3::323::
من کلاً وارد روابط دوستی نمی شم .
اما اگر هم چنین اتفاقی می افتاد ، خودم رو وفق می دادم و ازش خداحافظی می کردم.
متاسفانه صحبت های پسرها در دوستی اصلاً قابل اعتماد نیست، اغلب خیلی اتفاق می افته که برای جدا شدن از دوست دخترشون و برای اینکه دختر متوجه نشه که پسر آدم خوبی نبوده و اون رو سر کار گذاشته یا می گن مریضی غیر قابل علاج دارن یا بهونه هایی از این دست میارن.
شاید دوست شما از این تیپ افراد نباشه ، جهت روشن شدن ذهنت گفتم. اگر هم راست گفته باشه کاری از شما برنمیاد و با ترحم هم هم به اون و هم به خودتون ضرر می رسونید
موفق باشی
واااای مرضیه تو رو خدا سریع قطعش کن!!!
الان که خوندم مطمئن نیستی، مطمئن شدم که یه کلکه.
چه جوری میشه مطمئن شد یعنی چی؟ همچین بیماری قد صندوق عقب یه ماشین باید مدارک و عکس و آزمایش و غیره داشته باشه. یه بار باهاش برو دکتر تا .........
عین همین داستان برای یکی از دوستان من اتفاق افتاد. بعد دختره برای ترحم و کمک موند. پسره به خودش وابسته اش کرد. بعد کم کم گفت من که دارم شش ماه دیگه می میرم و نمی تونم باهات ازدواج کنم و ... بعد هم دختره برای این که ایشون ناکام از دنیا نره ... بعد از یه مدت هم دختره را ول کرد و تمام. الان سه سال از موضوع می گذره. آقا هر روز سرحال تر از دیروز!!
عین همین داستان برای یکی از دوستان من اتفاق افتاد. بعد دختره برای ترحم و کمک موند. پسره به خودش وابسته اش کرد. بعد کم کم گفت من که دارم شش ماه دیگه می میرم و نمی تونم باهات ازدواج کنم و ... بعد هم دختره برای این که ایشون ناکام از دنیا نره ... بعد از یه مدت هم دختره را ول کرد و تمام. الان سه سال از موضوع می گذره. آقا هر روز سرحال تر از دیروز!!
بعله موافقم این اتفاق برای دختر عمه ام متاسفانه افتاد البته نه تا اون حد بلکه فقط داشت با احساسش یبرازی میکرد خیلی مراقب باش .
بعضی ها خیلی بی وجدانن.
دوست عزيز
تا جايي كه من اطلاع دارم بيماري سرطان معمولا ارثي نيست و بيشتر بر اساس فشار ها و استرس هاي زندگي است و اينكه به قول دوستمان همچين فردي هزاران آزمايش انجام داده و انواع مختلف دوا و درمان مي كند و دكتر مي رود
به نظر من بك جاي كار دارد مي لنگد
ارتباطت را هر چه سريعتر قطع كن