کتاب تاثیر از فاصله / پل ژاگو رو بخون.
نمایش نسخه قابل چاپ
کتاب تاثیر از فاصله / پل ژاگو رو بخون.
سلام:72:
مشکل عجیبیه. به نظرم با یه روانپزشک صحبت کنید. قبلشم راهکار مدیر محترم و انجام بدید. به نظرم شاید بیشتر دچار مشکل روحی شده باشید و تلقین منفی می کنید.
امیدوارم راهش و پیدا کنید:72:
سلامsisiliعزیز
باور کنید دچار توهم نیستم من بار ها باخودم فکر کردم اشتباه میکنم اما بعد بارها و بارها بر من ثابت شده که مشکلم واقعیه
من با هر دوتا خواهرام اينطوري هستم يه فکر و يه حرف همزمان به ذهن سه تاييمون خطور ميکنه و البته من با هر دوشون منظورم اينه که اون دوتا با هم اينطوري نميشن يه جورايي من رابطشونم....به اين ميگن تله پاتي و البته ماله ما به چشمامون ربطي نداره احتمالاً شما يه قدرته خيلي خاص داريد و با افکارتون ميتونيد روي ذهن ديگران تاثير بذاريد بدون اينکه خودشون بفهمن!! حالا بيايد از اين قدرتتون در جهت مثبت استفاده کنيد مثلاً فکر کنيد که الان استاد کلاس رو تعطيل ميکنه يا ازم درس نميپرسه يا فلاني فلان درخواستم رو رد نميکنه يا الان فلاني فلان محبت رو بهم ميکنه و خيلي چيزاي ديگه...بيا به جنبه ي مثبتش فکر کن شايد خيلي ها آرزو داشته باشن قدرته تو رو داشته باشن.:104:
من در این باره تا حالا نه چیزی خوندم نه موردی دیدم.
اگه به قول ریحانه عزیز این یک قدرت محسوب می شه خب جهت مثبتش و در نظر بگیر واستفاده کن.
و یاد بگیر چطور واسه خودت یه حریم خصوصی داشته باشی و کسی پی به رازت نبره.
موفق باشی:72:
سلام ریحانه عزیز با افکاری بیخودی که به ذهنم میاد بدون خواست خودم ودیگران میفهمند چه کنم
سلم دوستان
کسی یک روان شناس خوب و دلسوز در شیراز میشناسه که لطف کنه به من معرفی کنه
ممنونم
سلام elfa گرامي
راه حل اولم را كه گوش ندادي.
لااقل راهكار دوم را خوب دقت كن.
مشكل شما در حوزه عمل روانپزشك مي گنجد و نياز به روانشناس نداريد.
با تشكر
سلام الفا،
مواردی که شما مثال زدید خیلی معمولی است و برای هر کسی ممکن است اتفاق بیفتد. موارد خیلی جدی تر و خاص تر از این برای من اتفاق افتاده اما اصلا بهش به این دیدی که شما نگاه می کنید نگاه نکردم.
هر سه تا مثلا شما کاملا معمولی و عادیه و در زندگی همه ما بارها اتفاق می افته. اگه مثالهای جدی تری داری بگو و اگه محدود به موارد این چنینی است سخت نگیر. اصلا بهش فکر هم نکن. طبیعیه.
سلام
اگه ممکنه یک نفر تفاوت روان پزشک با روان شناس رو لطف کنه برای من توضیح بده
ممنون
به چشم جناب مدیر البته قبلش میخوام تفاوت این دورو بدونم
سلام بهشت عزیز
اگر هم ساده باشند (که البته موارد جدی هم هست که من از بیان اونها معذور )ولی وقتی خیلی زیاد اتفاق بیفته وببینی هر فکری که به ذهنت میاد ممکنه دیگران بفهمند واقعا احساس ناامنی میکنی و کمتر حاضری در جمع باشی
روانپزشک :
بعد از گذراندن دوره عمومی پزشکی ، دوره تخصصی در زمینه بیماریهای اعصاب و روان، را گذرانده و مدرک روانپزشکی را دریافت می کند .
روانپزشک از نظر بالینی وضعیت مراجعین خود را مورد بررسی قرار می دهد تا در صورت نیاز به دارو درمانی ، اقدام به تجویز دارو نمایند ، چون گاه بعضی از مشکلات روحی منشاء جسمی دارد ، مثلاً اختلاال در هرمونها باعث مشکلات روحی و رفتاری هم می شود .
روانشناس :
تحصیلاتش صرفاً در روانشناسی ( بالینی ، عمومی ، تربیتی ، ... ) است و کارش رفتار درمانی ، شناخت درمانی و .... است که با تشخیص مشکل شخص از نظر بالینی ، متوجه می شود که نیاز به روانپزشک دارد یا صرفاً روانشناس بالینی می تواند پاسخگو باشد