خودتون بهترین جواباوراهکارارو دادین
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتون بهترین جواباوراهکارارو دادین
خودم قبول دارم سنم کمه و تو این دوره زمونه به این سن میگن بچه ولی دوست دارم بهترین انتخواب رو بکنم
اینجا هم اومدم چون جو خیلی صمیمی هست دوستش دارم :72:
باز نظر دیگه ای نیست ..؟
یک سوال دیگه هم هست : سن من و این دختر خانوم دقیقا شبیه به همه اشکال نداره ..؟
سلام دوست خوبم
به نظر من که عضو کوچیکی هستم ، این زندگی رو تو باید بسازی
درسته که سنت کمه اما با توجه به حرفات به نظرم باید بشینی و خوب فکر کنی و با خودت بسنجی ببینی می تونی این زندگی رو اداره کنی
می نوتی اون دختر رو به عنوان همسرت خوشبخت کنی و ففط جنبه مادی نیست
از همه نظر بسنح و بعد اگر متوجه شدی که می تونی با مادرت در میان بذار اگر موافق بودند که به امید خدا میرین جلو و اگر هم مخالف بودند به دلایل اون ها توجه کنید
شاید نکاتی بوده که شما اون رو در نظر نگرفتید
موفق باشید
ناز:72:
اقا من یک مشکل دیگه هم دارم اگر بتونید این رو یک جوابی براش بیارید دیگه تمومه
ببینید من اصلا دوست ندارم یک مهندس لیسانسه بمونم حداقل فوقم رو دوست دارم بگیرم و این توانایی هم دارم حالا چه در ایران چه در خارج از این مرز
و همچنین من هنوز مشکل سربازی دارم ..... :302:
به نظر شما ایا اون اولی (ارزو اول بهتره بگم) که تحصیل هست ممکنه با ازدواج به خطر بی افته ..؟
ایا برای دومی ممکنه باز زندگی منو به خطر بندازه باز سربازی برام خیلی مهمه چون فکر می کنم واقعا سخته اونم ۲ سال .... یعنی عملا ۲۴ ماه زندگی تعطیل بقول جنوبی ها خلاصصصص
خب من فکر می کنم در مورد سربازی شما که به هر حال باید بری و این رو نمیشه نادیده گرفت اما بهتره اینقدر بد در موردش حرف نزنی تا بهتر بتونی تحمل کنی و حتما با خانواده همسرت هم در این مورد صحبت کنی
اما در مورد درست در این شکی نیست که شما استعداد دارین بنابراین می تونی در کنار کار در بیرون درست رو هم ادامه بدی اما این رو هم در نظر بگیر که ممکنه خیلی بهت فشار بیاد و اذیت بشی ولی اگر بخواهی می تونی
و در این مورد هم حتما به همسرت بگو که قصد این کار رو داری در رابطه با تحصیل در خارج ار کشور هم با خانواده همسرت مطرج کن بعضی از خانواده ها مخالف این قضیه هستن
از اول بگی خیلی بهتره
موفق باشید
ناز:72:
سلام دوست عزیز
فکر می کنم شما بیشتر از اینکه تمایل و آمادگی ازدواج رو در خودتون ببینید، ترس از دست دادن فرد مورد علاقتون رو دارید.
به جملاتتون دقت کنید:
خودم فکر می کنم هنوز خیلی بچم ولی از طرفی فکر می کنم ممکنه دیر بشه
بخش عمده ترس من هست
به نظر شما ایا اون اولی (ارزو اول بهتره بگم) که تحصیل هست ممکنه با ازدواج به خطر بی افته ..
شما ممکنه از توانایی های زیادی برخوردار باشید، و با توجه به سنتون از بسیار جهات انسان موفق و پخته ای باشید ولی از گفته هاتون برمیاد که هنوز آمادگی ازدواج و قبول مسئولیت رو در خودتون نمی بینید.
تحصیل در کنار به دوش کشیدن مسئولیت یک زندگی غیر ممکن نیست ولی مستلزم تحمل سختی و انگیزه بالا برای هر دو مورد ( تحصیل و زندگی مشترک) است.
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم این مساله رو حتماً با خانوادتون مطرح کنید، چون خانواده بیشترین شناخت رو نسبت به توانایی ها و نقاط قوت و ضعف شما دارند، شما می تونید مسآله علاقتون رو به این دختر خانم و عدم آمادگی فعلیتون رو با مادرتون در میون بگذارید، مطمئناً با توجه به این که گفتید خانواده روشنفکری دارید ، کمکتون می کنن.
ولی توصیه می کنم فعلاً برای ازدواج اصلاً عجله نکنید، حتی اگر اقدامی کردید در حد شناخت دو طرف باشه.
اولا سربازی 18 ماهه ..
دوما .. شما که وضعت خوبه .. به راحتی می تونی معافی بگیری .. ببخشید بخری !http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/hanghead.gif
نه همون ۲۴ ماه هست دوباره برگشته به حالت قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط ♂ mani
چه ربطی داره الان چند سال هست خرید سربازی برداشته شده ...
معافی پزشکی هم می تونم جور کنم ولی دوست ندارم چون خدا رو شکر سالم هستم میرم سربازی باهاش مشکلی ندارم
ولی میگم ممکنه تو زندگیم مشکل به وجود بیاره بالاخر کاسب هستم
بد بختی مشکل یکی دو تا نیست .... :302:
پست بالا جهت روشن کردن دوستمون بود
راستی من ماه دیگه میرم تو ۲۰ سال .. :43:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mayan
ترسم برای از دست دادن این خانوم خودم فکر می کنم ۲ دلیل داره :
۱- من بد بختانه تو این شرایط بودم که چشم رو باز کردم دیدم کسی که علاقه دارم بهش حالا چه عاطفی چه هر چیز دیگری از پیشم رفته (ایشون فوت کردن)
۲-خودتون کاملا دارید جامعه امروزی رو می بینید شما همین الان چنتا دختر می تونید به من نشون بدید با این شرایط
تحصیل کرده باشه - مودب باشه - چادری باشه - روشن فکر باشه - خانواده واقعا عالی داشته باشه - از نظر سطح مالی و فرهنگی مثل خانواده ما باشه ....
نه دیگه شما که میگی ترس از دست دادن فرد مورد علاقتون رو دارید. چنتا این طوری دختر می تونی به من نشون بدی ..؟
من خودم پسری هستم که ۹۰٪ ادم های که باهاشون رفت امد دارم همه بقول معروف مدل بالا و بچه مایه دارن از اینا که دختراشون ۱۰۰ رقم ارایش دارم پسراشون هم داره شلوارشون می افته ...
از این می ترسم که چشمام رو واز کنم ببینم همین یکی هم که پیدا کردم پر شده رفته ...
ایا به نظر شما من قبلش با یک مشاور صحبت کنم بهتر نیست ..؟ یا حداقل با یکی از نزدیکان مثل خالم ..؟
اگه ترست به دست نیاوردن دختره خوب و پاکه،مطمعن باش هنوزم پیدا میشه:310:
باید امیدوار بود که اگه زندگی پاکی داشته باشه خدا یکی ازون بهتریناشو نصیبت میکنه،فقط صبوری میخواد،داری؟
اگه دخترای اجق وجق بیشتر تو ذهنت میاد علتش اینه که اوناخودشون عقده اینو دارن که تو چشم بیان،واسه این فکر میکنی دختر خوب کم پیدا شده
به نظر من بهترین راه مطرح کردن این موضوع با نزدیکترین کسی هست که بتونید باهاش راحت باشی و حرف بزنی نزدیکترین کسی که در درجه اول از خانوادت باشه دردرجه دوم کسی از اقوامت که خودت گفتی خالت هست!چرا که اونا بادید و شناختی که ازت دارن بهتر میتونن راهنماییت کنن یا بهت میگن اره یا نه اگه باز قانع نشدی حتما برو پیش مشاور .....
دوست عزیز خانواده و فامیل روت شناخت دارن به توانایی ها و قابلیت هات اگاهن میدونن چند مرده حلاجی بعدشم اگه اون دختر رو تایید کنن چه بسا از خداشونم باشه که شما به این زودی تصمیم به ازدواج داری اونم تو این زمونه ای که پسرا ازاین چیزا فرارین!
لطفا صحبت با نزدیکانت رو عملی کن و نظراونارو جویا شو تا بیش از این دیرنشده یا شما اذیت نشی از این افکار که مطمئنم درصد زیادی از وقتت رو صرف این افکار میکنی و مطمئنن تو روند کاروزندگیت مسئله ایجاد خواهد کرد به مرور پس سریعا ذهنت رو ازاد و روحت رو اروم کن با صحبت و مشورت سازنده
در ضمن به عقیده بنده ازدواج خللی تو ادامه تحصیل شما ایجاد نخواهد کرد خیلی ها بخاطر مشغله های مالی دست از تحصیل میکشن اما شما شکر خدا وضعت که خوبه همسرت هم که مشوقت باشه دیگه نورعلی نوره.
شاد باشی
دریا:72: