قبول دارم
خیلی سخته اما یه چیزی به اسم مهارت می خواد و یه چیز دیگه به اسم ایمان تا نلغزیم و بلد باشیم که چجوری همدیگرو نگه داریم. اون وقت خیلی زندگی اسونه و شیرین و البته لذت بخش
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول دارم
خیلی سخته اما یه چیزی به اسم مهارت می خواد و یه چیز دیگه به اسم ایمان تا نلغزیم و بلد باشیم که چجوری همدیگرو نگه داریم. اون وقت خیلی زندگی اسونه و شیرین و البته لذت بخش
من هم دقيقا مشكل شما رو دارم. خيلي سخته واقعا عذاب آوره. كاملا مي فهمم چي مي گي. به محض اين كه يه چيزي منو ياد اون روزا مي اندازه كل سيستم عصبي ام مي ريزه بهم. فكر كنم من و شما خوبه كه با هم در ارتباط باشيم تا ببينيم از چه رفتارهايي چه نتيجه هايي مي گيريم.
ندا نارنجی خانوم
سلام و خوش آمد:72:
عزیزم شما یه تاپیک جدا باز کن و با یه عنوان جدید مشکلت را توش مطرح کن. اینجوری اون تاپیک مختص مشکل شما می شه و بهتر می تونی از راه حلها و نظرات دوستان بهره مند بشی.
اونجا که رفتی یه کم بیشتر برامون توضیح بده که مشکلت چی هست و چه جوری شروع شده و تا حالا در مقابلش چی کار کردی.
منتظرتم.
سلام من تو این مدت خیلی رو راهنمایی های عالی شما کارکردم دیگه چک ش نمیکنم و واسه ماموریت رفتن بهش گیر نمیدم اماااا هر وقت میگه دوست دارم قلبم به درد میاد بلا فاصله تو دلم میگم آره تو که راست میگی!!! اگه دوستم داشتی منو به اون دختره ی... نمیفروختی!!سعی میکنم بروز ندم ولی میدونم حس میکنه اون اس ام اس های لعنتی از ذهنم پاک بشو نیست .هر حرف عاشقانه ای که می زنه تو دلم میگم اینا رو به اون فلان فلان شده هم گفته لابد!!البته منم حرفای قشنگ بهش میزنم اما ته دلم هرگز نبخشیدمش.آخه بهونه ای واسه بخشش ندیدم گاهی که حرفش پیش میهد میگه بگو چی کارکنم تا فراموش کنی؟ ولی خودمم نمیدونم انگار ازش یه تندیس نجابت پاکی ساخته بودم که له شده!!.[font=Tahoma][color=#006400]:302:
سلام بهار عزیز
خوبی؟
:104::104: افرین که داری سعی می کنی.
همین که داری سعی می کنی خیلی خوبه. بهت گفتم گذر زمان دوباره اون تندیس پاکی و در ذهنت می سازه و تو دوباره می تونی بهش اعتماد کنی.
همین که او می دونه شما هنوز از ته دل نبخشیدی خودش عاملیه که دوباره نره سمت این کار چون می دونه بخششی در کار نیست و یا خیلی زمان می بره.
اما:
یه بار دیگه هم بهت گفتم وقتی این نبخشیدن و ... از حدش بگذره شوهرت و خسته می کنه و اتفاقا کاری میکنه که بیشتر شما رو عذاب بده.
یک حد قابل قبولی داشته باش نه از این ور بیفت نه از اون ور.
این و خودتم باور کن همسرت یک ادمه نه پیغمبر خدا. خب خطا کرده خدا که خداست می بخشه ماها که بنده خدا هستیم.
اون خطایی نباید بخشیده بشه که مدام تکرار می شه.
موفق باشی:72:
sisiliجان بابت راهنمایی ها فوق العاده ت ممنونم
به نظرشما من واسه جبران اون خطا که الان ازش 7 ماه میگذره شرطی بزارم واسش اگه آره چه شرطی؟
متاسفانه من یه اخلاق بدی دارم که اگه از کسی بی وفایی ببینم ذره ذره ازش فاصله میگیرم منی که اینجور عاشق همسرم بودم و هستم الان وقتی خونه نیست احساس راحتی می کنم!!!!خیلی کمتراز قبل نگاهش میکنم و خیلی کمتر تاییدش میکنم دارم می شم یه زن بد بین و نق نقو !،میدونم 100%غلطه ولی به خدا دست خودم نیست میگم شاید اگه یه شرط بزارمو اون عمل کنه عشقش بهم دوباره ثابت شه و از اول شروع کنم از طرفی هم اگه عمل نکنه کار خرابطر می شه!!یه بار گفتم اگه منو دوست داری ثابت کن و شرط گذاشتم نمازت تا یه ماه نباید قضا بشه صبحش نماز جفتمون قضاشد:302:
[یعنی مشکل من اینقد پیش پا افتاده س که کسی حرفی نمی زنه!!؟؟[]
شاید بهتره حتی ظاهری هم شده بهش دوباره اعتماد کنی ولی دورا دور مراقبش باش بذار فکر کنه بخشیدیش و بهش اعتماد داری ولی مواظبش باش
مردها تنوع طلبند..حتما شنیدی... خیلی بهش محبت نکن که براش تکراری و عادی و مسخره بشی...به خودت برس و هر روز یک تیپ جدید بزن...سعی کن بیرون از خونه هم فعالیت کنی مثلا کلاس زبان یا ورزش برو که تبدیل به یک زن خانه دار نشی و حرفهای تازه از اجتماع و سیاست برای گفتن داشته باشی
اشتباه برای هرکسی پیش میاد مهم اینه که پشیمون بشه و دیگه تکرار نکنه...دیگه هم این موضوع رو به روش نیار بذار خودش شرمنده باشه..
بهار جان موضوع شما پیش پا افتاده نیست ولی تا حالا جوابی واسش پیدا نشده.
من که از اول عضویتم تا امروز این تالار را زیر و رو کردم جوابی واسه این سوال پیدا نکردم.
شتریه که انګار در خونه ی همه می خوابه، دیر و زود داره اما سوخت و سوز؟؟؟
علتش را هم می ګن تنوع طلبی مردان است و بعضی ها هم می ندازن ګردن خانم که ساعتی دوبار لباس و آرایش عوض نکردی و تنوع نداری که همسرت ...
آدم مرموزترین و متنوع ترین فرد دنیا هم که باشه بعد ده سال دیګه چیزی و تنوعی ازش نمی مونه. تمام وجودش برای طرف مقابل خونده شده است. مهم اینه که مرد باید متعهد باشه و بتونه خودش را کنترل کنه که متاسفانه ...
شرع و قانون هم که راه را باز ګذاشته.
راه حلی هم نداره. بی خود خودت را اذیت نکن و در ضمن خودت را هم سبک نکن. اصلا دیګه به روش هم نیار. زندګیت را بکن.
امیدوارم قبل از اینکه این پست حذف بشه بخونیش و بدونی که همه پستت را می بینند ولی جوابی ندارند که بدهند.
برو تمام تاپیک های خیانت را بخون، اګه یک نکته بیشتر از این پیدا کردی یا جواب قابل دفاعی، بیا اینجا بنویس من هم بخونم.
بهشت جان کاملا حق با توئه من الکی دنبال علت می گردم و خودمو آزار میدم انگار همش دنبال این جمله بودم که باور کنم تقصیر من نیست همین بابت راهنمایی های همتون ممنون:104: