sisili جان منظورت اينه كه زنها دوست دارند كتك بخورند؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
اصلا و ابدا اينطور نيست.درسته كه توجه زياد به جزئيات زندگي و حرفاي خاله زنكي و فضولي تو زندگي مردم متاسفانه در زنها بيشتر از مردهاست اما اين صفات جزء رذايل اخلاقي يك فرده و نميشه گفت اينها نشونه ي زن بودن يا مرد بودنه. چه زن چه مرد بايد سعي كنه شخصيت خودشو كاملتر و صفات بدشو كمرنگتر كنه. پرنده ي مهاجر گلم به نظرم اين شوهر شماست كه رفتارش غلطه نه شما اينكه شما روي يك حرف "درست" و "منطقي" خودت پافشاري مي كني و سعي مي كني صفات زشتي مثل غيبت و... رو در وجود همسرت نابود كني اصلا بدنيست! من بهت تبريك ميگم عزيز دلم:72:
چرا ما اينقدر راحت بايد از عيبهايي به اين بزرگي در اطرافيانمون بگذريم؟! به نظرم درست ترين كاري كه در حال حاضر مي توني بكني مراجعه به مشاور به همراه همسر و كنترل تندخويي خودته. گاهي اوقات بعضي آدما با ملايمت و مهربوني خودشون انسان رو اغوا ميكنند و مسخ ميشي حتي با وجود اينكه حرفشون ممكنه غلط باشه. اما متاسفانه بعضيا چون كمي تندخو هستند حتي حرف درستشونم تو دل ديگران اثر نداره. اين خودسازي بسيار مفيده. من خودمم كمي تندخوهستم و گاهي اوقات واقعا دوست دارم تغيير كنم و واقعا هم دارم تلاش مي كنم.
اگر همسرتون حاضر نيست بياد مشاوره براش فانتزي سازي كن. سيماي يك زندگي فوق العاده و بي نظير كه نيازهاي هردوتون برآورده بشه و عاشق هم باشيد و گل و سنبل و...رو براش به صورت ذهني شرح بده و بعد ازش بخواه براي دست يابي به چنين زندگي بهتره تمام تلاشمونو بكنيم و از ديگران كمك بگيريم و...