RE: با کسی که قبلا رابطه غیرنرمال داشته ازدواج کنم؟؟؟
دختری که با تهدید تن به رابطه جسمانی می دهد جای بررسی بیشتر دارد.
اولین بار چطور و کجا ایشون را گیر آورد و تهدید کرد ؟؟؟
اگر باز تو مسیر زندگی به همچین تهدیدهایی برخورد چه خواهد کرد؟؟ اون زمان چه سنی داشته که نتونسته تصمیم درستی بگیره؟ آیا الان دیگه می شه بهش اعتماد کرد؟ نه به خودش؟ به تصمیماتش. به اعتماد به نفسش. به جراتش. به شهامتش برای نه گفتن .
در ضمن اون عکسها و مدارک آیا نابود شدند و شما مطمئنی؟ اگر فردا اون آقا عکسها و مدارک را برای بردن آبروی شما یا اخاذی و غیره مجدد مطرح کرد چی؟
آیا می تونی تحمل کنی که یه روز بشنوی عکسهای مورد دار همسرت توی دست دوست و آشناهاتونه؟؟
شاید بتونی شکایت کنی. ولی با آبروی رفته می خوای چیکار کنی؟
از فرد معتاد و بیماری که شما توصیف کردی هیچ چیزی بعید نیست.
بهشت عزیز:
والا تا جایی که من فهمیدم قضیه تهدید به این صورت بوده که این آقا با تهدید اینکه اگه دختر پیش او نره خانواده اش را در جریان رابطه می گزارد ... دیگه خدا می دونه که اونجا جه اتفاقی افتاده :( اون زمان دختر خانم حدود 16-17 سال داشته و به شدت از تحدیدها می ترسیده ولی در نهایت ماجرا را با خانوادش در میان میزاره و پسره هم با دخالت پلیس عکس ها رو نحویل میده و با گریه و زاری قصد داره که دوباره دختره را اغفال کنه و به خواستگاریشم میره. ولی هم دختره و هم خانوادش جواب رد میدن.
در مورد اعتماد به نفس این خانم در بعضی موارد خیلی پایینه و به شدت وابسته به منه.
نمی دونم چکار کنم شاید ذهنم داره گولم میزنه...فکر می کنم خوبیهاش (منظورو قیافش نیست چون کاملا معمولیه) خیلی بیشتر از ضعفاش باشه. بشدت می ترسم!
:316:
سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند.
عزیز من شما می خوای ازدواج کنی که آرامش داشته باشی، زندگی داشته باشی، ... نه عذاب بکشی، تو تردید زندگی کنی.
شک و تردید توی زندگی مشترک وحشتناکه. دیر بیاد شک می کنی، زود بیاد شک می کنی، حرف بزنه شک می کنی، نزنه شک می کنی ... که نکنه سر و کله طرف پیدا شده. نکنه ؟؟؟
من فکر نمی کنم کسی با تهدید به شکلی که شما بیان کردید چنین کاری را بکنه. با عقل جور در نمی آد که به کسی بگن بیا ... وگرنه به والدینت می گم که با من دوستی. خب از کجا معلوم که فردا همین را نگی؟؟ دختر 16 ساله هم این را می فهمد. به نظر من با خواست خودش بوده یا به قول شما هوس یا عشق نوجوانی یا ...
البته خدا عالمه و نمی شه تهمت زد. شما هم راهی برای فهمیدنش نداری.
خانواده اش از رابطه ی جنسی اش با اون آقا اطلاع دارند؟
اگر از عکس ها کپی داشته باشه چی؟ فکر می کنی دوباره تازه کردن این قضیه به قصد ارتباط مجدد یا اخاذی براش کاری داره؟ خودتون گفتید که فرد بسیار نابه هنجاری است. چیزی برای باختن و از دست دادن نداره.
مطمئنی دختر خانم ایشون را دوست نداره و بعدا دوباره به سمتشون نمی ره؟؟
سختی فراموش کردن ایشون دو سه ماهه. سختی زندگی کردن با این شک و مشکل یه عمره ...
دوست عزیز بهشت جان:
خیلی ممنون از وقت و دقتی که در جواب ها به خرج می دید.
خانواده ایشون از روابط ج.ن.س.ی خبری ندارند.
در مورد اینکه با اون پسره دوباره رابطه برقرار کنه به هیج وجه مطمعن نیستم...فقط شاید خیلی اذیتش مرده این کارو نکنه! (می دونم دارم خودمو گول می زنم)
صحبت های شما کاملا منطقی و درست است و جدا سعی می کنم از آنها استفاده کنم.
سپاس بی کران نسار شما دوست عزیزم :72:
ترس از خانواده، کمتر از ترس از شوهر است. اگر خانواده بفهمند، ممکنه دعوا بشه، داد و بیداد بشه، ناراحت بشن و ... ولی باز خانواده است. پدر و مادر است. رابطه ی پدر و مادری و فرزندی گسستنی نیست. (-)
دختر نوجوون ترسش و احتمال اشتباهش از روی ترس بیشتره. (+)
ترس از همسر و ترس از دست دادن زندگی، ترس بزرگتری است. اگر همسر بفهمه ممکنه هیچ کدوم از اتفاقهای بالا نیفته. داد نزنه، کتک نزنه، دعوا نکنه، نصیحت نکنه و ... اما جدا می شه. زندگیت از دستت می ره. (-)
خانم متاهل بالغ ترسش و احتمال اشتباهش از روی ترس کمتره. چون عاقل تر و باتجربه تر است (+)
با همه اینها، یک نکته را هم باید بگم. شاید واقعا این دختر توبه کرده باشه. شاید واقعا نخواد که دیگه طرف این مسایل بره. نباید به جرم گناه احتمالی در آینده، امروز مجازات بشه. اگر راهی برای مطمئن شدن از این موضوع داری و اگر این توانایی را در خودت می بینی که ببخشی ( کار بسیار بسیار بسیار سختیه ) ببخش.
اما قبل از تصمیم نهای چند جلسه با ایشون برو مشاوره تا از تواناییش در مقابل وسوسه ها و ترسهای این چنینی و صداقتش و اعتماد به نفسش اطلاعات بیشتری به دست بیاری.
تصمیم نهایی با شماست.
اما راه دوم بسیار سخت است. اگر یک درصد هم احتمال می دی که نتونی انجام نده. چون اون دختر برای بار دوم ضربه روحی بدی خواهدخورد.
الآن چند سالشه؟از آخرین رابطش با اون طرف چند وقت می گذره؟خودش ماجرا رو تعریف کرد یا شما راجه به گذشته
پرسیدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
در چنین مواردی دختر یا زن میتونه برای حفظ آبرو عفتش خودشو بکشه .
ببخشيد؟؟؟؟!!!!!:exclamation:
نه عزيزم اصلا اين طور نيست. خودكشي تحت هيچ شرايطي جايز نيست! خواهش ميكنم در شرايطي كه مطمئن نيستيد اطلاعات غلط به ديگران نديد. اگر اين اعتقاد شخصي خودتونه سعي كنيد پيش خودتون نگهش داريد و تحت يك قانون كلي اونو عنوان نكنيد.
خودكشي جزء گناهان نابخشودنيه كه اگر كسي انجام بده تا ابد در جهنم خواهد بود و هرگز خارج نميشه (مثل قتل):327:
اگر دختري واقعا تحت اجبار به رابطه اي تن داده توسط پزشكي قانوني قابل اثباته و من تصور نمي كنم كه دخترخانم اجباري به اين رابطه تن داده باشه البته همونطور كه دوست گلم بهشت گفت شايد واقعا توبه كرده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
الآن چند سالشه؟از آخرین رابطش با اون طرف چند وقت می گذره؟خودش ماجرا رو تعریف کرد یا شما راجه به گذشته
پرسیدی؟
ممنون:
الان حدودا 21 سالشه ... شاید تقریبا 1 سال باشه که رابطه نزدیکی با اون نداره. جدا شدنشون با دخالت پلیس بوده.
منم فکر می کنم که احتمال اینکه یه رابطه ج.ن.س.ی به دلیل تحدید باشه خیلی کمه و واقعا باید مطمعن شد که شخص توبه کرده.
تحدید از محدود کردن و حد گذاشتن است.
به نظرم واژه ی مورد نظر شما تهدید است.