نوشته اصلی توسط del
من فکر می کنم که خواسته ی شما منطقی و به جا باشه؛ اما اینکه شما فکر کنید باید تمام روزها و هفته ها همسرتون کاملا شیک و به خودش رسیده و آرایش کرده و عطر زده باشه؛ واقعا این یه جورایی نشدنی هست؛ خصوصا برای خانوم هایی که شاغل هستند و در کنارش درس هم می خونن!
من فکر می کنم شما یه مدت به جای اینکه دائم بگید باید به خودت برسی؛ و برای یه زن مهمه که به خودش برسه و از این جور حرفها؛ بهتر نیست بهش بگید من تو رو همین جوری که هستی دوستت دارم؛ و برق نگاهت رو می پسندم و موارد این جوری که باعث بشه که همسرتون بر اساس گفته های شما به سمت آینه کشیده بشه و بعد کم کم بهش بگی که بعضی موقع ها دوست دارم غافلگیرم کنی و اون مثلا روژِی رو که فلان روز برات خریدم رو بزنی؟!
در ضمن یه موقع هایی مثلا من خودم موقع امتحاناتم واقعا همین که وقت می کنم کارهای خونه رو انجام بدم و بعد سر کار برم و درسهام رو بخونم؛ خودش کلی وقت میبره و اصلا وقت نمی کنم مثل روزهای معمولی به خودم برسم و آرایش کنم؛ اما می بینم همسرم بارها برام تکرار می کنم که وقتی توی امتحاناتت قبول بشی انگار دنیا رو به من دادن و من واقعا خودم سعی می کنم بعد از امتحاناتم براش جبران کنم؛ چون می بینم واقعا همسرم درکم میکنه!
من احساس می کنم شما اول باید همسرتون رو درک کنید و بعد در مورد این جور موارد که البته در جای خود فوق العاده اهمیت داره صحبت کنید!:43: