فرانک عزیز ما در عقد هم هستیم و خوب هرکسی یه جوری فکر میکنه و زندگی میکنه
این که ما قبل از عروسی رابطه داشتیم از نظر من نمی تونه دلیل مشکل من باشه چون این مورد برای رابطه من پیش می اومد حالا الان نه یکسال بعد از عروسی
من به دنبال راه حل هستم نه دلیل ، هرچند که بعضی از دلایل شاید در پیدا کردن راه حل موثر باشن و لی این اتفاق افتاده و بالاخره می افتاد حالا که جی ؛ حالا نامزد من باید نسبت به من میلش کم بشه یا زن های دیگه براش جالب باشن چون در دوران عقد با من بوده ؟
من فکر میکنم مشکل چیز دیگه ای در جایی عمیق تر از این مسایل اولیه است
در ثانی جالبه که بدونید نامزد من خیلی هم معتقده و از خدا می ترسه تکالیف دینیش رو هم انجام میده
هرگز مشروب یا مواد مخدر و حتی سیگار هم نکشیده
من خیلی راجع به گذشتش حساسیت نشون نمی دم فقط یه بار پرسیدم تو که انفدر توی همه چیز مقیدی چطور روابط ... داشتی ، گفت اولا که اونها همگی قبل از رابطه با من دختر نبودند ، همگی هم به سن قانونی رسیده
بودن در ثانی با رصایت خودشون ما صیغه می خوندیم
من نمی خوام راجع به این صحبت کنم که اون اشتباه میکرده یا نه چون دیگه الان فرقی نمیکنه حتی به فرض اینکه اشتباه میکرده و کارش درست نبوده این ادم با این گذشته الان نامزد منه ، من باید چکار کنم
من در حقیقت می خوام بدونم چرا مردها به طور معمول( استثنا هم داره و کم هم نیستند) بعد از گذشتن یه مدت زمان از رابطه مثل اول نیستند در حالی که زنها (باز هم استثنا داره) بعد از گذشت زمان هم بیشتر توی رابطه همکاری میکنن هم بیشتر متمایلند
و چرا مردها زنهای دیگه (مخصوصا زنهای زیبا) انقدر براشون جالب هستند حالا جه توی فیلم و جه در روز مره
ولی خانمها بجز مرد خودشون(شامل زنهای بی بند و بار نمی شه) چشمشون دایم نوی خیابون دنبال مردها نیست
و من به عنوان زنی که مردش رو دوست داره و می خواد نگهش داره ، و کمکش کنه تا حتی اگر اشتباهی هم کرده دیگه تکرار نشه چکار باید بکنم؟
از همه متشکرم با ارزوی بهترین ها برای همه شما