جوابت واضح و مبرهن داده شده.ازدواج پیوند دو خانواده ست،از طریق خانواده مطرح بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بهتره.
نمایش نسخه قابل چاپ
جوابت واضح و مبرهن داده شده.ازدواج پیوند دو خانواده ست،از طریق خانواده مطرح بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بهتره.
مامانت را بیاری دانشگاه؟؟؟!!
ببین این چیزی که ما می گیم مختص ایران و ... نیست. ما می گیم راه درست و بهترش اینه. ولی خودت هم داری می بینی که خیلی ها به شکلهای دیگه ای آشنا می شن و دوست می شن و ...
این که چه طوری باید اقدام کنی به طرف مقابلت هم بستگی داره. ولی به نظر من مستقیم باهاشون صحبت کنید ( به جای کتاب شعر و شماره تلفن که به نظر من کار خیلی چیپی است ولی شاید بعضی دخترها بپسندند! ) و بهشون بگید که می خواهید به قصد ازدواج با ایشون یکی دو جلسه ( نه بیشتر ) صحبت کنید و اگر توافق اولیه بینتون حاصل شد به خانواده ها اطلاع بدین که بقیه اش از طریق خانواده و ارتباط رسمی انجام بشه. این دو جلسه را هم در یک فضای نسبتا عمومی و کاملا جدی صحبت کنید. به این دید به مساله نگاه کنید که دارید راجع به یک عمر و زندگیتون تصمیم می گیرید. از قبل فکرهاتون را بکنید که چی می خواید بگید و چه چیزهایی در موردش براتون مهمه. از مقالات این سایت کمک بگیرید و با اطلاعات کامل برید جلو.
اگر احساس کردید که می تونید مناسب هم باشید بلافاصله بقیه قضیه را از طریق خانواده ها ادامه بدید. رسمیت موضوع، حضور و نظارت بزرگترها و ... به جدی بودن رابطه و نگاه شما به اون کمک می کنه .
در ضمن اگه با مادرت مشورت کنی هم بد نیست. به ایشون بگو که چنین قصدی داری و نظرشون را بپرس.
شما سنت را نگفتی. ولی گفتی که ترم 5 هستی. نوشته هات هم به زیر 25 سال می خوره. فکر نمی کنی یه کم برای ازدواج زوده؟؟
حتما قبل از قطعی شدن موضوع مشاوره ی قبل از ازدواج برید.
با سایت هم قهر نکن. بیا اینجا برامون بنویس چی شد و چی کار کردی.
خلاصه کلوم رو بگم اگه پول داری و مایه داری خونه داری و ماشین داری برو جلو
نه اگه بی مایه هستی و شرایط بدی مثل سایر جوونهای این دوره و زمونه داری بهتره که حتی اگه 30 سالت هم باشه بسوزی و بسازی
دیگه داداش این روزها کسی به عشق بها نمیده و من هم میبینم که برخی از نظرات مشاورین نظراتی هست که در مکتب فروید اومده
یعنی اصلا به این توجه نداره که مثلا این دوستمون از این دختر خانوم خوششون اومده و ممکنه که بعد از اون تا 10 ساله دیگه یا تا چندین ساله دیگه مثل اون از کسی خوشش نیاد و معتقدند که عشق وجود نداره و تنها نیاز جنسی هست ( نمی دونم شاید هم همینطوریه )
من هم بهت توصیه میکنم که موضوع رو با بزرگتر از خودت در میون بذاری و از این کارهایی که بعضی پسر ها یا دخترها برای ارضای نیاز جنسی شون انجام میدن نری نمونش همین شماره دادن و یا غیره که خیلی بی کلاسیه
بهتره با بزرگتر خودت در میون بذاری و پخته تر عمل کنی تا هم طرف مقابلت و هم خودت در آینده به همدیگر اعتماد زیادی داشته باشید
برادر عزیز
اگه حداقله شرایط ازدواج رو داری
1- با خودش محترمانه و کاملا جدی (بدون رد و بدل کردن شماره یا کادو) صحبت کن و بگو قصد ازدواج دارید و اگه اونم موافقه راجع به کلیات خودتون با هم صحبت کنید
2-اگه دیدید در نگاه اول مشکلی نیست و اون دختر خانم هم قصد ازدواج داره و از شما بدش نمیاد حتما و بدون درنگ هردو خانواده رو در جریان بذارید برای رسمیت بخشیدن به ماجرا
3- در صورت موافقت دوتا خانواده شما میتونید مدتی رو برای شناخت همدیگه و با رعایت اصول اخلاقی و عقلانی با هم ارتباط داشته باشید
4- در نهایت اگه دیدید به درد هم میخورید انشاء الله ازدواج میکنیدو مبارکه
مرسی از جواب بسیار مفید دوستان باید بگم که
من از خیر اون دختر خانم گذشتم به دلایل شخصی
و اینکه من حدود 20 سال سن دارم و لی از حالا مالی ،خونه و ماشین و ... خدا را شکر مشکل خاصی ندارم و حالا هم چند تا سوال برام پیش امده
تو این کشور عزیز که نمیشه مثل انور راحت ارتباط جنسی برقرار کرد ماها چه جوری باید این غریزه طبیعی خودمونه ارضا کنیم ؟؟
دوما اینکه ایا درسته از اول به طرف یا همون دختر مورد نظر اعلام کنیم قصد ازدواج داریم در حالی که خوب همدیگر را نشناختیم و یا به دلیل محدودیت های خاص امکان شناختش فراهم نبوده
بد خوب بخوایم نخوایم تو ایران قبل ازدواج اونایی که امکانات مالی و مکانی ندارن باید این غریزه رو سرکوب کنن.
سلام. میخوام جواب سوال دوما رو بدم.
شما باید به دختر مورد نطرتون این اطمینان رو بدید که در حالیکه خانواده ها در جریان هستند، میخوایم با هم بیشتر آشنا بشیم تا ببینیم بدرد ازدواج با هم میخوریم یا نه. همین.