RE: مخالفت خانواده پسر نمیدونم چکار کنم
مرسی از راهنماییت اتفاقا خودم هم همین تصمیم رو گرفتم اوایل ازش میپرسیدم پس مشاوره کی میریم اما لان دیگه نمیپرسم گذاشتم خودش بگه و خیلی چیزای دیگه و البته تاثیر گذار هم بوده
شما راست میگین ایشون نباید از اول که میدونست خانواده ش مخالفن با احساسم بازی میکرد حالا برام سخته بخوام فکرشو نکنم و ازش جدا بشم خیلی هم سخته چون تمام خصوصیات فردی که من میخوام رو داره و اینو ناخواسته بهم نشون داده
فقط امیدوارم خودش راضی بشه تا خانواده ش هم راضی بشن:323:
آفرین خیلی عادی برخورد کن . بذار فکر کنه شما اصلا به ازدواج و زندگی با اون فکر نمیکنی . و یجوری نشون بده داری آروم آروم از زندگیش بیرون میری. بهت قول میدم اگه واقعا توروبخواد همینکه ببینه داری ازش دور میشی احساس خطر میکنه و خودش اقدام میکنه . ولی اگه واقعا میخوای نتیجه بگیری تا زمانی که با خانواده هاش نیومده خواستگاری رفتارتو عوض نکن و حداقل مثل سابق نکن.اینجوری احتمال اینکه به نتیجه مطلوب برسی (در صورتیکه اون آقا شمارو بخواد و دلش جای دیگه نباشه خیلی خیلی زیاده مطمئن باش
ولی قبل از تمام این کارا بخدا توکل کن و از خودش بخواه تو نیتت خیره و خدا خودش کمکت میکنه
توکل به خدا که اولین کاریه که کردم امیدوارم خودش کمکم کنه
راستی حرف شما تداعی جان درسته چون از وقتی که دیگه اصراری ندارم تصمیمش جدی شده و هفته دیگه وقت مشاوره گرفته تا دیر نشه و زودتر به نتیجه برسیم
فقط نمیدونم چرا میخواد بعد از مشاوره 2 روز فکر کنه و بعد از 2 روز تصمیم بگیره حتی میخواد از تهران خارج بشه تا از همه چی دور باشه تا خوب فکر کنه نمیدونم چه تصمیمی میخواد بگیره ولی امیدوارم خوب باشه:323::323:
خوب این خیلی عالیه اگه میخواد فکر کنه بذار فکر کنه بذار خودش اقدام کنه تو هم فکر کن الان هر چی فکر کنید ضرر نداره . بذار هر چند روزی که میخواد فکر کنه تو هم اصلا باهاش تماس نگیر و از خدا بخواه اگه صلاح باشه خودش درست میکنه فقط اصرار از طرف تو نباشه بهتره.
برات دعا میکنیم.:323:
این وظیفه خواستگار شماست که سره رو از ناسره تشخیص بده. حالا مشاور هم هرچی بگه وحی منزل نیست. درثانی اگه واقعا نامزد شما هم چنین اعتقاداتی داشته باشه ازدواج با ایشون فایده نداره چون بعدها به مشکلات اساسی بر می خورید. اصولا مشاوره رفتن این حسن ها رو هم داره. شما که نمی تونی با اعتقادات اون آقا پسر بجنگی یا چیزی بهش ثابت کنی، می تونی؟ پس به هرچی که برات پیش اومده به دیده خیر و صلاح نگاه کن خانم گل!:72:
ببخشید رایان خانوم،
کسی که شما اینقد باهاش اختلاف عقیده داری چه اصراریه که باهاش ازدواج کنی؟؟
فراموش کن خانم:72:
سلام rayanp2008 گرامي
اينكه شما هر دو مسلمان هستيد، كلي هست. اما اكثر طلاقهايي كه داريم طرفين مسلمان هستند و حتي كليات دستورات ديني و ... هر دو انجام مي دهند.
در ازدواج جزئيات و مصداقهاي عملي مهم تر هستند.
اما تفاوت سياسي، اعتقادي (كه از قضا من يك پست شما را حذف كردم چون با قوانين همدردي در تضاد بود) كه داريد. پس از ازدواج بيشتر منتشر مي شود. به چادر و روضه و .... محدود نمي ماند (كه حتي از اكنون اين تفاوت بين شما وجود دارد.)
معمولا تفاوت سياسي،اجتماعي ، اعتقادي، برآيند تفاوتهاي زيادي هست كه خودش را به اين سبك ها نشان مي دهد.
خلاصه:
در كل با توضيحات شما به نظر نمي رسد پس از ازدواج بتوانيد پذيراي همديگر باشيدو در بهترين حالتش اگر جدا نشويد، درگيري مستمر در ريز و درشت مسائل زندگي خواهيد داشت.
(توجه كنيد من در مورد خود شما و آن آقا صحبت كردم، و اگر پاي خانواده ها بخواهد وسط بيايد مسائل از اين هم حادتر خواهد شد)