RE: هم تالاری عزیزم، از تو آموختم...
اقایون و خانوما شما همه چیز رو فقط از مدیر همدری یاد گرفتید .
نمیشه مثلا از م. ا . یا ک . یا ف یا گ یا ق حرف اول نام کاربری
چیزی یاد بگیرید بیایید غرور رو بزاریم کنار این تاپیک رو اگر بهش محل بدی خیلی جالب میشه من اینطوری تصور می کنم بیایید همه چیز رو به شوخی نگیریم و تاپیک ها رو نیز جدی بگیرم .
من خودم از مثلا دلداده الان تو ذهنمه میگم یاد گرفتم چطور یه زن باید با شوهرش رفتار کنه از بس هم مقاله در این رابطه داد هم تجربیات و کارهایی را هم که در مقابل شوهرش میکرد گفت و ما هم پذیرفتیم.
من آموختم که هنوز هم انسانهایی هستند که بدون توجه به فرد درد مند با تمام وجود به همدردی و کمک او میروند آدمهایی که شاید صدها درد و غصه دارند ولی روحشان انقدر بزرگ است که همه انها در آن روح بزرگ گم میشوند درود بر تمام عزیزان همدردم
از انی عزیزم
یاد گرفتم که صبور و مقاوم باشم ،هیچ مشکلی نباید منو از پا در بیاره
از فیلو سارای عزیزم
واقع گرا باشم ،همیشه سعی در کشف واقعیات وجودیم داشته باشم
از کامران
یاد گرفتم هیچ وقت تحت تاثیر جو قرار نگیرم وهمیشه روی اصولم پایپند باشم
از فرشته مهربان
نگاه از زاویه ای دیگر
ممنون از همه دوستان خوبم:72::72::72::72::72:
از کدام هم تالاری چه چیزی اموختی چه درسی گرفتی
در اینجا اگر از هم تالاری چیزی یاد گرفتی و درس گرفتی بنویس تا همه ما یاد بگیریم:72:
RE: از کدام هم تالاری چه چیزی اموختی چه درسی گرفتی
سلام!:72:
اينجا از خيليا ميشد خيلي چيزا ا گرفت:صبوري را از مدير همدردي /سرسختي را از گرد آفريد /تفكر را به همراه خلاقيت از عرفان/خلاقيت را زيبا ده/تفكر مثبت را از طاهره/همدلي و همفكري را از شاد و دوست داشتني بودن و استقامت را !/ و....فرشته مهربان با بزرگواري و فكر عالي و.....اينجا به اندازه اعضا آن براي ياد گيري درس وجود دارد .من اگر اسم هزارها نفر را جا انداختم شرمنده!:316:
بازم دوستان ديگر هر چي ياد گرفتن و من يادم نيست بيان و بگن!:325:
موفق باشيد!
سلام
از محمد ابراهیمی یاد گرفتم که خیلی از اوقات حاشیه ها می تونه شیرین تر از اصل باشه، یاد گرفتم که اگه اصل هر چیزی مشکل زا و ناراحت کننده هست با حاشیه های مناسب می شه انرژی مثبت گرفت.
از مدیر همدردی یاد گرفتم که دلسوزانه به بقیه کمک کنم.
از فرشته مهربان یاد گرفتم که چقدر لحن کلام می تونه در پذیرش اون مطلب کمک کنه. یاد گرفتم که اگه لحن بیان مطلب مهم تر از مفاهیم نباشه کم اهمیت تر هم نیست.
خانم ani منو با روانشناسی نوین آشنا کرد.
از سارابانو یاد گرفتم که همیشه انرژی مثبت همه جا پخش کنم.
از بالهای صداقت یاد گرفتم که زندگی خوب بدون تلاش به دست نمیاد و برای پیشرفت در زندگی منتظر بخت و اقبال نباشم.
از ... یاد گرفتم که دوستانی که اینجا میان و مشکلی رو اینجا مطرح می کنن قبل از هر چیزی احتیاج به همدردی و درک دارن.
از ... یاد گرفتم که وقتی می خوام ایرادی رو از کسی بگیرم اول نگاه کنم که اون ایراد به دلیل رفتار ناشایست خودم نباشه.
از ... یاد گرفتم که تا وقتی که دقیقاً متوجه سوال و مشکل کسی نشدم بهش راهکار ندم.
در کل این تالار برای من یکی که خیلی مفید بوده، هم مقالات تالار، هم بحث هایی که می شه و هم مشکلاتی که مطرح می شه.
از همه دوستانی که باعث شدن من چیزی یاد بگیرم صمیمانه تشکر می کنم و همین طور از آقای سنگتراشان تشکر اختصاصی می کنم که بانی این کار خیر و مفید شدن.
وای چه تاپیک جالبی
من می خوام دونه دونه بگم از ابتدایی که اومدم توی تالار و به ترتیب یاد گیری
از چکامه یاد گرفتم
برای حل مشکلم بجنگم ، برای اونچه می خواهم تلاش کنم و صورت مسئله رو پاک نکنم
سلام
مدیر همدردی یاد گرفتم که در تالار دلسوزانه مهربان بودن به بقیه کمک کنم
خانم فرشته مهربان یاد گرفتم در تالار به من راهنمایی مفید یاد داد باید در تالار به مراجعان تالار مشاوره های مفید دادفکر عالی
خانم انی یاد گرفتم همیشه با اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار باید صمیمی خوب باشم همدلی همفکری یاد گرفتم
خانم سارا تفکر را به همراه خلاقیت
خانم بالهای صداقت صبوری سر سختی
از اقای سنگ تراشان عزیز خیلی چیز های مفید در تالار از ایشان یاد گرفتم خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
سلام
اقای کیوان تفکر مثبت تجربه دانش خلاق یاد گرفتم
:72::72:
خیلی دوست داشتم اینجا مطلب بذارم
حالا به لطف آقای مدیر میتونم
از خیلیها
اما اون که الان دو ذهنمه : دوست عزیزم ........شیدا حاتمی
امیدوارم خودش و خونوادش خوشبخت بشن:323: