RE: مي خوام يه مدت همسرم را تنها بذارم تا شايد نبود منو تو زندگي حس ك
نه.به خاطر اينكه باهاش مشكل داشتم اصلا بهش فكر نكردم.فكر اينكه جلو بچم بخواد منو بزنه واي...
خانواده ام ميگن پسره سالميه يا به قولي شوهر خوب گير نمياد .خانواده دارن.ولي هيچ كس نمي گه اخلاقش بده .از نظر خانواده هاي ايراني پسري كه زن باز و معتاد نباشه هيچ ايرادي نداره .ولي به خدا اخلاق مهمترين اصل زندگيه
:325:
دوست عزیرم
امیدوارم خوب فکر کنی و خوب تصمیم بگیری
اگه تمام تلاشت رو کردی و مطمئنی که درست نمی شه و تغییر نمی کنه و تصمیم قطعیت طلاقه برو خونه مامانت
اما اگه می خوای قهر کنی عاقلانه تصمیم بگیر و با خودش منطقی صحبت کن
به شوهرت بگو از زندگی چی می خواد واقعا دوست داره که جدا بشین ؟
بگو من بخاطر ترس از طلاق این حرفهارو نمی گم اما می خوام کاملا منطقی و بدور از عصبانیت تصمیم بگیریم
بگو باید دست بزنش رو ترک کنه و..
خیلی جدی و محکم اما نه با عصبانیت این حرفها رو بهش بگو و در نهایت بگو اگه نمی خوای تلاشی برای اصلاح خودت و زندگیمون بکنی من مجبورم که ترکت کنم
اما با قهر و لجبازی تصمیم نگیر
ميگه طلاق نمي خواد صرفا براي اينكه از تنهايي مي ترسه چون به جز مامانش و خانواده اش هيچ كس و نداره.تمام چيزهايي كه ازش ميخوام را صحبت كه عرض كنم براش نوشتم.ميگه تو زندگي نمي دونه چي مي خواد واسه همون بهونه مي گيره .هيچ زني دوست نداره زن مطلقه باشه.من به اميد درست شدنش مي خوام برم.اگه نشد بجز طلاق راه ديگه اي ندارم.
imans جان فكر كنم آقا باشي به عنوان يه مرد به نظرت همسرم از زندگي چي مي خواد؟چرا وقتي يه مدت همه چي آرومه بحثهاي جديد و آزاردهنده وارد زندگيمون ميكنه.مثل اينكه ديگه جذابيتي براش ندارم يا اينكه دوست داشتنش كم شده؟همه اين مسائل موقتيه بعد از يه مدت خود به خود درست ميشه و ميگه بهانه گيري بوده
ولي تا اين مسئله كمرنگ بشه من تو خودم اينقدر زجر ميكشم.گاهي ميگم كاش باهاش باب دوستي باز نمي كردم كه با گفتن اي حرفها منو به هم نريزه.
دیشب دخترداییم یه حرف یه جالبی زد البته درستی یا نادرستیشو نمیدونم
میگفت یه زن و شوهری بودن مرد همیشه بی دلیل یا از روی عصبانیت زنشو کتک میزده
زنشم که از این کتکها و جواب دادنا خسته شده بود میگه اون که همیشه منو میزنه یه چوب برمیداره میزاره کنار خودشو وقتی شوهرش از سرکار برمیگشته میرفت جلوش چوب و می داد دستش و میگفت بیا منو بزن اونم چند بار زده بعد دیده نه بابا خانمش همیشه واسه کتک خوردن پیش قدم میشه بعد دیگه خودش خحالت میکشه میره پای زنشو میبوسه...حالا من نمیگم این درسته این کار و بکن اما اگه دوستش داری و مطمئنا خصوصیات خوب دیگری هم داره پس بیشتر راجع به زندگیت فکر کن به عاقبت جداییم فکر کن به این راحتیا نیست حتما دوست داره که نمیخواد ازت جدا بشه می دونی اگه چیزی گفت جوابشو نده تحریکش نکن که دست بزنش گل کنه باهاش با احترام صحبت کن تو که 2سال تحمل کردی با این تفاوت که تو این 2سال اگه حرفی میزد جواب میدادی اما روش زندگیتو عوض کن چند وقت دیگه هم صبر کن تو عصبانیت تصمیم نگیر کاری نکن که پشیمون بشی و راه برگشت نداشته باشی ادمای صبور همیشه موفق ترند
این نظر من اما سعی کن بیشتر فکر کنی و واقع بین باش و اینده رو هم در نظر بگیر
حرفهاي دوستان خيلي عالي بود و منو وادار به فكر بيشتر كرد ولي من الان اومدم بيرون و اون هم به رفتنم اعتراضي نكرد .با كنارش بودن خيلي نتونستم كاري بكنم اين راه يه بار پارسال جواب داده .شايد اين دفعه هم جواب بده.از من سير شده فقط صرفا براي اينكه تنها نباشه طلاق نمي گيره.برا ي اينكه خانواده ام را پريشون نكنم ميرم خونه دوستم.چون شايد از نبود من يه كم به خودش بياد و خوب فكر كنه دوست ندارم پيش خانواده ام خرابش كنم.به اميد اينكه شايد كمي تغيير كنه و برگرده .شايد اينطوري من هم راحتتر با مشكلات كنار بيام.نظرتون راجع به تصميمم چيه؟كمكم كنيد تا بتونم تصميم درست بگيرم.
سلام مجدد
واقعا متاسفم
حالا من گفتم به طلاق هم فکر کنید ولی طلاق آخرین راه ممکن هست و خواستم به مسائل بعد طلاق هم فکر کنید و منظور و هدفم طلاق نبود و نیست .
احتمالا مشکل از دوست نداشتن شما و پشیمونی و اینجور حرفا نیست .
زندگی سخت شده و مشکلات بیش از حد شده . محیط کار و جامعه و درآمد و . . . واقعا ناجوره و اعصاب همه خرابه و آستانه تحمل پایین اومده و . . .
بهتر بود برید خونه پدر و مادرتون . راه بهانه گیری برا دعواهای جدید ایجاد نکنید . امیدوارم همسرتون اینبار برا همیشه کوتاه بیان و به زندگی عادی برگردید .
سلام
اين تهديدها به نظر من چيزيو عوض نميكنه وحتي ممكنه مشكلاتي رو هم واسه خودت بوجود بياره
اگر اون هنوزم دست بزن داره ميتوني از طريق قانوني باش برخورد كني من موارد مشابهشو زياد ديدم
اكثرا نتيجه بخش بوده
موفق باشي
سلام
ببینید شما اگه قهر کنید و برید خونه پدرتون دو حالت اتفاق می افته:
1- یا میاد و با یه معذرت خواهی یا هر چیز دیگه برتون می گردونه خونه
2- یا اینکه به هر دلیلی (مثلاً یا اونم ازتون ناراحته و انتظار داره خودتون برگردین یا اینکه....) نمیاد نازتونو بکشه.
اگه حالت اول اتفاق بیفته که شما خشنود می شین (هرچند مشکل اصلیتون هنوز حل نشده باقی مونده) ولی اگه حالت دوم باشه و شوهرتون نیاد نازتونو بکشه بازم دوتا اتفاق میفته. یا اینکه بعد از یه مدت خودتون خسته میشین و بر می گردین خونه که برای شما خیلی بده و یا اینکه شما هم بر نمی گردید و مسئله وخیم تر می شه و شاید به طلاق بکشه...
حالا دیگه تصمیم با خودتونه که ببینید چه کاری با شرایطتون بهتره.
حالا شوهرتون از این که رفتید خونه دوستتون ناراحت نشه.
سلام بهترین کار اینکه با همسرت برید مشاوره تا این رفتار ناپسند همسرت از بین بره