RE: مشکل تفاوت سنی 5 ساله با همسر آیندم (درخواست عاجزانه کمک از همه )
مهم اینه که خودتون به تفاهم برسیدن که این اختلاف سن مشکل ساز هست یا نه
بالاخره یک خانم بعد از زایمان کمی شکسته تر می شه. در ضمن اگه ایشان خیلی شما رو دوست داشته باشه قطعا باید خودش و از نظر سن اونقدر پایین بیاره تا شما حس مرد بودن و تحکم لازم و داشته باشید. اون وقت ایشان باید 6-7 سال پایین تر از سنش رفتار کنه.
در ضمن اینم بگم استثناهایی هم هستن که با بزرگتر از خودشون ازدواج کردن و خوشبخت هستن شاید شما هم جزو اون استثناها باشید منتها مسایلی سر راهتون خواهد بود از جمله همین حرفایی که گفتید چهره هاتون که نشون می ده سنتون و ...
اینکه پرسیدم ایا ایشان خواستگار داره یا نه دلیلش این بود برای خودم این سوال مطرح شد شاید ایشون خواستگار چندانی نداره و می خواد شما رو واسه خودش نگه داره در حالی که وقتی یک دختر خواستگار داره از بینشون بهترین و انتخاب می کنه البته نمی گم شما بهترین نیستید اما یک مشکل بزرگ به نام اختلاف سنی دارید.
ایا ایشون بعد از ازدواج می تونه به شما به عنوان یک مرد تکیه کنه؟
ایا شما می تونید زمام زندگی و به عنوان یک مرد به دست بگیرید؟
ایا می تونید بدون توجه به اخلاف سنی که در چهره هست زندگی کنید؟
ایا به راحتی می تونید با همسرتون در محافل خانوادگی و دوستان شرکت کنید؟ احساس خجالت نمی کنید؟
این سوالها و رو برای خودتون پاسخ بدید از ایشان هم بپرسید و پاسخش و بشنوید اگه مثبت بود دیگه همه چیز و حل کردید دیگه پس مبارکه.
موفق باشید:72:
سلام اقای کوروش اول
به تالار همدردی خوش اومدی
فکر می کنم پاسخ تخصصی ات را در لینک زیر بگیری خصوصا بند ششم که مختص خودتن هست :72:
مشاوره برای همه -پست دهم
سلام آقای کوروش
اختلاف سنی مسئله خیل مهمیه که تا وقتی که هردوتون و خونواده هاتون مطمئن نشدین ازدواج نکنید:305:
چون به نظر من اختلاف سنی یک مسئله کاملا شخصی نیست که تنها به شما دونفر ربط داشته باشه و بدون شک خونواده ها هم درگیرش میشن.پس اول بین خودتون دوتا حلش کنید صد در صد نه اینکه مثلا خانم از حرف دوستش بهم بریزه! این یعنی اینکه هنوز خودشم با این مسئله کنار نیومده و تردید داره چون حرف مردم براش خیلی مهمه .اگه من جای ایشون بودم خیلی راحت در جواب دوستم میگفتم اون همسر منه و از بین این همه آدم انتخابش کردم ، میگفتم مگه انسانیت و شعور به سن و ساله ؟یه به هیکل که کوچیک و بزرگ دشته باشه؟
میگفتم بار آخرت باشه که در مورد همسر آینده من همچین حرفی زدی!؟:305:
وقتی اون خانم خودش یه تصمیم قطعی بگیره و قلبا شما رو بپذیره احدی نمیتونه از این بابت ناراحتش کنه و باید برای انتخاب خودش ارزش قائل باشه.
شما هم دقیقا همینطور باید باشید!
فردا پس فردا نگید ما به دلیل اون 6 سال اشنایی فقط وابسته شده بودیم و عقل یا عشقی در کار نبوده و من اشتباه کردم یا تو بچه دار نمیشی یا از دوستانم خجالت میکشم و...
و در مرجله بعد خونواده هردوتون باید با این مسئله کنار بیان و همین الان قبول کنن!
اما صرفنظر از سن، شما و خونواده های شما هم باید با اختلاف فرهنگی هم کنار بیاید .نمیگم تحصیلی چون به نظرم من زیاد مهم نیست در حالیکه خود شما تحصیلکرده هستید
اعتیاد برادرش هم مهمه هم نه خود شما با شناخت بیشتر به درجه اهمیتش پی می برید
فعلا همینابه ذهنم رسید
موفق باشید
با سلام
1 - هر چقدر كه بالا و پايين بكنيد، كسي به شما نمي گويد اين انتخاب را داشته باشيد يا نداشته باشيد، چون اين شما هستيد كه بايد تصميم بگيريد.
2 - هنوز هم من روي جواب قبلي خود اصرار دارم.(اينكه عليرغم توضيحاتتون بسيار بسيار روي سن تاكيد داريد و اين تفاوت سني را نقطه ضعف و مشكل و پاشنه آشيل زندگي خود مي دانيد. و به خاطر وابستگي كه پيدا كرده ايد، فعلا آن را عقب زده ايد (با مكانسيم عقلاني سازي)، اما برداشت و تفسير شما از اين تفاوت سني منفي هست.)
در واقع مشكل اصلي اكنون نحوه نگرش شما به تفاوت سني هست. و اين شما را تحت فشار قرار مي دهد.
لطفا جواب قبلي مرا مورد توجه ويژه قرار دهيد. مخصوصا عباراتي را كه با رنگ قرمز نشان داده ام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و عرض ادب و احترام
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفا قوانین تالار (
بند 14)را به دقت مطالعه فرمائید. موضوع تاپیک شما مبهم هست. (
اینجا را کلیک فرمایید)
یکم:
مهم بودن یا نبودن بسیاری از مسائل می تواند به برداشت و تفسیر هر فرد نسبت به آن بستگی پیدا کند.ممکن است آقایی با یک دختری با سن بیشتر ازدواج کند، ولی چون همه معیارهای مورد نظرش را دارد، هیچ وقت تفات سنی برای او مهم نباشد، نظر دیگران هم برایش مهم نباشد. و بی تفاوت از آن رد شود. پس اینکه شما اینجا تفاوت سنی را آورده اید نشان می دهد، به هر حال این مسئله برای شخص شما مهم هست. یا حداقل این مسئله در ذهن شما فایل مستقل و مشخصی دارد.
دوم:
البته شما گفتید که مقالات مرتبط را خوانده اید. در این صورت نیاز نیست که وسواس بیشتری در این مورد به خرج دهید. و طبق مقاله «
اختلاف سنی دختر و پسر در ازدواج، سن دختر بزرگتر از پسر»، عمل کنید.
بله احساسات رو نميتوان دقيقا به صورت كيفيت نشون داد. اما بحث ما اينجا احساسات نيست. بحث معيارهاي مختلف و مهم ازدواج و تناسب آنها بين شما و آن دختر خانم هست.
با تشکر از همه دوستان که واقعا نسبت به تاپیک های مشابه خیلی منطقی به قضیه نگاه کردید
و تشکر مخصوص دارم از مدیر محترم که انقدر دلسوزانه و بدون هیچ پاداشی به فکر خدمت رسانی به مردم و مشکلات ما هستند این یعنی انسانیت که در مورد همه دوستان که نظر دان و قصد کمک دارن واقعا صادقه
اول در مورد حرف های مطرح شده باید بگم رابطه ما واقعا هیچ فرقی با ادمای دیگه که این مشکلو ندارن فرقی نداره و میشه گفت تا حدودی ما این مشکلو فراموش کرده بودیم ولی چون الان در موقعیت حساسی قرار دارم دارم توش کندو کاو میکنم که تمام جوانب رو سنجیده باشم و از سر عقل نه احساس تصمیم اشتباه نگیرم
بله من محور تصیم گیری هستم البته با مشورت البته من یک کمی قدم که این اصلا مناسب نیست میدونم
ایشون تو مدت به من تکیه کرده از لحاظ عاطفی و تو تمام موارد مشاور عاطفیش بودم
من ایشونو با افتخار به همه معرفی میکنم ایشونم منو ما تمام دوستام همو میشناسیم
با سپاس
از همه دوستان ممنونم سیسیلی عزیز مدیر عزیز بالهای صداقت گرامی فرانک و بهشت مهربان ،فرهنگ محترم واگه کسی از قلم افتاد متاسفم از همتون بابت دلسوزی و مهربانیتون واقعا سپایگذارم واقعا این همه محبت فقط از ایران و ایرانی میشه انتظار داشت
از خانم فرشته مهربون می خواهم که مانند مدیر گرامی منو از نظرشون مطلع نمایند باتشکر بسیار
:325::325:
خدا به داده دلت برسه...یکم سخته
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:163:
سلام آقای کوروش
مدیر که کل مطلبو گفتن: این به تفسیر و برداشت خودتون بستگی داره.
شما از یه طرف اینجا اومدید و مسئلتون رو مطرح کردید و از طرف دیگه دارید به همه می گید که این اختلاف سن مشکلی براتون در آینده ایجاد نمی کنه.
بدون اینکه بخوام بگم این تفاوت سنی مشکل زا هست یا نه چیزیو می خوام بهتون بگم. من برداشتم از صحبت های شما اینه که خودتون با این مسئله تفاوت سن مشکل دارید و هنوز نتونستید برای خودتون هضمش کنید و احتیاج دارید که دیگران این ازدواج رو تایید کنند تا شما به یه آرامش مقطعی برسید (بر خلاف اینکه گفته بودین نظرات جامعه براتون مهم نیست). به فرض که اینجا هم چند نفر تاییدتون کنند و برید ازدواج کنید، بعد از ازدواج می خواید چه کار کنید؟ بازم می خواید بقیه تایید کنن که این تفاوت سن مشکل نداره؟؟؟
پیشنهاد من اینه که صرف نظر از مطالبی که دوستان گفتن بشینید و صادقانه با خودتون فکر کنید و ببینید که واقعا چقدر می تونید از کنار این مسئله بگذرید، اگه می تونید راحت بگذرید که بسم الله، جلو برید و بقیه مراحلو انجام بدین، اما اگه نه ...
مشاوره ی قبل از ازدواج برین.
شاید به غیر از این مساله، مسایل دیگه ای هم باشه که شما اینقد درگیر این شدید از بقیه غافل شدید. مشاوره قبل از ازدواج خیلی خوبه. حالا که شما اینقد نگرانید و می خواهید تصمیم نهایی را با دقت بالایی بگیرید،حتما این کار ( مشاوره ) را بکنید.