با توجه به اين كه شما نسبت به همسرتون اعتماد كامل داريد به نظر من بهترين راه اينه كه تصميم گيري را به عهده
خودشون بگذارين به هر حال همسرتون يك ماه اونجاكار كرده خودش بهتر ميدونه كه اون محيط مناسب هست يا نه.
موفق باشيد:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
با توجه به اين كه شما نسبت به همسرتون اعتماد كامل داريد به نظر من بهترين راه اينه كه تصميم گيري را به عهده
خودشون بگذارين به هر حال همسرتون يك ماه اونجاكار كرده خودش بهتر ميدونه كه اون محيط مناسب هست يا نه.
موفق باشيد:72:
و به نظر من ایشون خودشون باید تصمیم بگیرن که برون یا نه . چون قطعا خودش می تونه شرایط رو بهتر تجزیه تحلیل کنه. وقتی مشکلی نداره چرا از کارش انصراف بده؟
1- چرا قبل از رفتن ایشون این بحث ها را نکردید و نتیجه و تصمیم قطعی را نگرفتید؟
الان برای همسرتون هم سخته که بپذیره شما این کار را کردید
یه حسی مثل اعتماد نداشتن یا غیره
2- به نظر من هم اگر شرایط اون آقا واقعا ناجور است ... حتما با خانمتون صحبت کنید و محل کارش را عوض کنید. می تونید اول یه کار دیگه براش پیدا کنید و بعد جا به جا بشن.
درسته که اگه شخص سالم باشه و بين هزاران مرد باشه هيچ كس نميتونه كاري بكنه اما اگه تو این سایت بگردین زنها و مردهای متعهد و معتقد زیادی را می بینید که گول خوردن و ... ریسک نکنید بهتره.
چون ریسکیه که بهاش زندگیتونه و آرامشتون.
به نظر من تصميم گيري در مورد اين موضوع را به عهده خودش بگذاريد .شما اگه به همسرتون اعتماد داريد بذاريد خودش تصميم بگيره .به هرحال اون آدم عاقل وبالغيه وميتونه در مورد محيط كار خودش تصميم بگيره .مردهاي ناجور ومشكل دار هيچوقت جرات نميكنن به خانم هاي سنگين ومغرور نزديك بشن بستگي به رفتار خانم داره كه اين اجازه رابهشون بده يا نه
کاملا با این حرف موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nahid89
این مال وقتیه که تو اون محل تعداد خانما زیاد باشه اون وقت سراغ کسی می ره که به اصطلاحنقل قول:
نوشته اصلی توسط nahid89
سبک تر باشه ولی تو این مورد تنها خانم اونجا همسر سی پروگرامه.اون آقا م اگر زبون باز باشه
می تونه خانم رو از راه به در کنه.در هر حال یه مرد اگر بخواد زنی رو گول بزنه دیر و زود که داره سوخت و
سوز نداره.
من آدم خشکی نیستم خودم یه مدت تو یه محیطی کار میکردم که مدیرم مشکل داشت اما کمترین مشکلی برای پیش نیاورد ولی من خودم اولین فرصت ازونجا بیرون اومدم .
وقتی که میشه از آتیش دور بود چرا نزدیک آتیش باشیم شایدباد شعله هاو به سمت ما هدایت کنه
به نظر من بیرون بیان بهتره البته با مشورت با خودشون و احترام به صاحبکار قبلی..
با خانومتون محترمانه صحبت کنید و حتما اینکارو انجام بدین نذارین شبهه توی زندگیتون بوجود بیاد