خواهشن دوستان دیگه هم نظر بدن.من به کمکتون واقعا احتیاج دارم.................
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهشن دوستان دیگه هم نظر بدن.من به کمکتون واقعا احتیاج دارم.................
سلام [color=#1E90FF]آقا نوید عاشق
من جای شما بودم بی خیال طرف می شدم دختری که به همین راحتی واسه اینکه خلئش رو پر بکنه می ره دنبال یکی دیگه هیچ تضمینی وجود نداره که این کار رو ادامه نده شاید نفر دومی هم همون آقا باشه ......
در ضمن به خاطر همینه که دوستان مخصوصا فرشته مهربان ومدیر همدردی پیشنهاد می کنند تازمانی که شرایطشو نداری تو این مورد ریسک نکنین چون بلاخره تو این مدت وابستگی وعلاقه ای که خود به خود ایجاد می شه مارو دچار مشکلاتی خواهد کرد.....
احتمال داشت اصلا اون خانم یه خواستگار خوب واسشون پیدا می شد با چه منطقی باید اون خانم شرایطشو رد می کرد؟؟؟ صحیتی یا قول قراری بین بزرگتر ها وشما مطرح شده بود ؟؟
در کل پیشنهاد می کنم فیدش رو بزنید زندگی شوخی بردار نیست یه خورده جدی بگیرین سعی کنین یه همسفری برای خودتون انتخاب کنین که حتی در زمان تلخی وشرینیهای زندگی با شما باشد :72::72: [/color]
نوید جان با دلهره ناراحتی حتی کاری هم که بخوای انجام نه تنها درست نمیشه بلکه بدتر هم میشه ...
کمی اروم باش ...فرصت بده به خودت واون ...منطقی حساب کن ووو..رابطشو تازه شروع کرده ...باید کمی به شناخت طرفش برسه ..بدی ازش ببینه و بعد قدر تورو بدونه ...
به درسات برس ....به فکر اونم باش ...ولی دیگه خوتو نابود نکن ....فکر کردن زیاد فقط فقط خودتو نابود میکنه ....بعد بهش هم که برسی این افکار بد جوری بهت احاطه میکنه که از خودت میرنجونیش ..
پس خواهش میکنم که اروم باش ..
مرسی دوستان واقعا با حرفاتون منو آروم میکنید.سپاسگزارم.تنها چیزی که خیلی منو میترسونه سادگیش بود.خبلی ساده بود.میترسم اون پسره ازش سو استفاده بکنه.اون پسره اذیتش کنه و گولش بزنه.
سلام، از حرفات مشخصه که راه حل بی خیال اون دختر شدن به کارت نمیاد...
دو حالت داریم:
-طرف می ره و دیگه هم بر نمی گرده، که خوب مجبوری ذهنتو از درگیری باهاش رها کنی در اون صورت، که بهتره از همین الان شروع کنی به تلاش کردن در این راه(چند هفته ای حسابی دستت بند خواهد بود!).
-طرف بر می گرده، که در این صورت خودتو سرزنش خواهی کرد که چرا این قدر خودتو اذیت کرده بودی به خاطر این مسئله، در این صورت هم بهتره از الان سعی کنی فکرشو نکنی دیگه. :160:
می بینی که در هر دو حالت، باید سعی کنی درگیری ذهنت با قضیه رو خاتمه بدی به شکلی. دیگه این رو هم بهت بگم که سعی کن باش نه تماس بگیری نه چیز دیگه ای، تا وقتی حس کنه فعلا تو رو داره با خیال راحت اون ور کارشو می کنه :311: ولی وقتی حس کرد انگار تو رو ممکنه از دست بده، شانست برای برگشت اون بیشتر می شه...
واقعا خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما را دارم.خبلی آرومتر شدم.خدا کنه این آرامش بمونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidvar