سلام برادر من
به هيچ يك از قسمهايش اعتماد نكن من مثل تو بودم به قران قسمش دادم به دين به همه چي
ولي فايده نداشت فقط تو اين وسط ضرر مي كني ميتوني سرگذشت منو بخوني
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام برادر من
به هيچ يك از قسمهايش اعتماد نكن من مثل تو بودم به قران قسمش دادم به دين به همه چي
ولي فايده نداشت فقط تو اين وسط ضرر مي كني ميتوني سرگذشت منو بخوني
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه دوستان خوبم - و خیلی خیلی متشکر هستم از اینکه من را راهنمایی کردید و وقت گزاشتید و مطالب تون را نوشتید تا من بهتر تصمیم بگیرم و فکر کنم -
راستش حالا که فکر می کنم من هم بی تغصیر نبودم - و میتونم بگم شاید 50 صدرصد در این قضیه مقصر هستم - و اان هم که به زندگی مشترکمون دارم ادامه میدم سعی کردم تا دیگر اون کارها و رفتارهای خیلی سرد و کم محلی ها ازم سر نزنه -
و این چند روز حالم خیلی بهتره - و میتونم بگم با موضوع بهتر کنار اومدم - -
پیش مشاور هم که رفتیم با هر دومون صحبت کرد - اول من صحبت کردم ( و خوب در هنگام صحبت کردن من خانومم زد به گریه و می گفت من خجالت کشیدم ار اینکه این حرف ها را برای دکتر بازگو کردی ) - - و بعد هم با خانومم -- خوب خیلی حرف ها رد بدل شد و در آخر دکتر به من گفت من توی شخصیت خانوم شما بد جنسی یا اینکه این کار از روی شهوت یا هر چیز بد دیگه بوده را نمی بینم - - -و موندم تو چطور بعد 8-9 سال زندگی هنوز نفهمیدی که زنت اهل بدجنسی نیست - درسته که این کار را کرده و به نوعی کارش اصلا توجیح پذیر نیست ولی من احساس می کنم این کار را از روی سادگی و نفهمی کرده و . . .
================================================== ===========
در نهایت از تمامی دوستان خوبم سپاسگذارم و امیدوارم در زندگی موفق باشند
به نظر من خانومت اعتماد رو ازت گرفته و ديگه هيچ اعتمادي بهش نداري چرا بايد همچين كاري باهات ميكرد آيا اين راهي به سوي خطاهاي بدتر از اين نيست زني كه شوهر داره بچه داره چقدر بايد خودش رو خوار و ذليل كنه نميدونم براي من اصلا" قابل هضم نيست برادر من نميدونم همسرت چطوره ميگرده اگر زن با وقاري باشه نبايد همچين اتفاقاتي بيفته خدا همه مارو به راه راست هدايت كنه:323:
من خیلی موافق این نیستم که دنبال ریشه ی این قضیه در خودتون بګردید. چرا تا یکی خطا می کنه می رید سراغ دم دست ترین آدم. خانم خطا کرده شما می ګید آقا مقصره؟ مګه خانم بچه است که مثلا چون براش بستنی نخریدی ببره وسط خیابون.
من این تحلیل را خیلی قبول ندارم. ګرچه نسبی درست است. ګاهی رفتارهای ما باعث عکس العمل هایی در دیګران می شود. اما نه اینکه خودمان را مسبب رفتار دیګران بدانیم.
خطای خانم شما در حدی نبوده که بخاطرش زندګیتون را از هم بباشین. نه اینکه خطا کوچیک بوده، بلکه خوشبختانه به جای باریک نکشیده.
برای من به شخصه فرقی نداره که همسرم با زنی بخوابه یا در راهی رفته باشه که آخرش اینه. مهم اینه که در این راه ګام برداشته و تازه خود خواسته هم برنګشته بلکه شما برش ګردوندین. فکر نکنید که دارم بدبینتون می کنم. اینقد فکر می کنید که به این جا هم می رسید. یعنی این فکرها هی می آد و می آد و ... اینها چیزیه که من خودم تجربه اش کردم. فکری که قراره هفته بعد به ذهنت بیاد الان دارم بهت می ګم.
اما مساله اینجاست که شما باید بین بد و بدتر انتخاب کنید. جدا شدن از این زندګی با بچه و ... یعنی یه عمر سرګردونی و مشکلات و دادګاه و دادګاه بازی و تنهایی و ... زندګی دوم چیزی نیست که به راحتی بشه درستش کرد و سر و سامونش داد. بس همین اولی را قرص بچسبید. سعی کنید که این مشکل را رفع کنید. تا جای ممکن ببخشید و فراموش کنید و به هر حال کاری است که شده. قرار نیست که همه زندګی اونجوری باشه که ما دوست داریم. خانومت را ببخش، چون تو سزاوار زندګی آرومی هستی که لازمه اش این بخششه.
[color=#FFD700]دیگران راببخش نه برای آنکه آنها سزاوار بخشش هستند ببخش چراکه تو سزاوار آرامشی![/color]
دیګران را ببخش، نه چون
اما اینکه شما باید چیکار کنی که یادت بره یا ببخشی من راهی به نظرم نمی رسه. کار خیلی سختی است. بعضی بخشیدن ها!!
http://www.forum.niksalehi.com/showthread.php?p=947351#post947351
دوست من سلام به این لینک برو و داستان منو بخون
سلام
من نظرات دوستان رو نخوندم .
ولي توي تالار موارد زيادي رو ديدم كه زنهايي كه از طريق چت كردن و تلفني و اس ام اس دادن به يه مرد ديگه ميخوان محبتي رو كه از همسرشون دريافت نكردن رو بدست بيارن
خودتون هم نوشتين كه همسرتون دليل كارش رو احترام نذاشتن شما و محبت نكردن شما حتي بصورت خيلي ساده مثل اس ام اسه بيان كرده
البته ميدونم كه اينها دليل نميشه كه همسرتون چنين اجازه اي بخودشون بدن كه به شما خيانت كنن.
ولي شما جنس زن رو نميشناسنين . چيزايي كه واسه شما بي ارزش و پيش پا افتاده واسه يه زن از واجباته و عشق و احترام واسه يه زن از نون شب واجبتره
باز يه فرصت ديگه به اون بدين و خودتون هم سعي كنيد كه قلب زنتون واسه شما بتپه .
يه جايي خوندم مردي كه به زنش ميگه دوستت دارم تا يه مدت زنش شارژه و مدام اون زن به اين جمله همسرش فكر ميكنه
نذارين كار به جاهاي باريك بكشه
بدونين همش خانمتون مقصر نيست شما هم كوتاهي كردين