RE: ارتباط زن مطلقه با پسر مجرد
دریا جان مشکل سن حل شده یعنی چی؟
هنوز هم روانشناسها و مشاورها می گن که اختلاف سنی یکی از فاکتورهای مهم در ازدواج است. این آقا 4 سال کوچیکتر است. در صورتیکه میانگین باید 4 سال بزرگتر باشد. یعنی 8 سال با سن مرد مناسب برای این خانم اختلاف دارد. ازدواج قبلی این خانم ایشون را بزرگتر و پخته تر از یک دختر 27 ساله معمولی کرده که این را هم باید بهش اضافه کنیم. یعنی این خانم هم از یک دختر 27 ساله بزرگتر است.
شاید این رابطه به ارتباط عمیق تر و حتی ازدواج ختم بشه، اما احتمال ازدواج موفق شدنش به اندازه احتمال اینکه هوای تهران زمستان بعد آلوده نباشد است. برای موفقیت در این زمینه خیلی خیلی باید سرمایه گذاری و تلاش کرد. شاید بهتره بگیم اصلا احتمالش صفره.
من نمیگم علاقه این آقا دروغه. اما قابل ثبات و اعتماد نیست. حتما بعدها جهتش شدتش شکلش عوض خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya1389
باهات موافقم سارا جان
دقیقا الان مشکل سن حل شده تا حدود زیادی و فاصله سنی مطلقا باعث جدایی نمیشه!
خیلی از اقایون از پخته بودن طرف مقابل لذت هم میبرن و سن و تجربه ایشون رو تحسین هم میکنن
مشکل شما دقیقا همونی هست که خودت اشاره کردی بهش مطلقه بودن شما اگه واسه خود اون اقا مهم هم نباشه از نظر اطرفیانشون یه مشکل اساسی هست ...و ممکنه رو تصور اون اقا هم تاثیربزاره
اون اقا باید شما رو واسه خوده خود شما بخوان نه اینکه گذشته چی بودین و چه کردین ......جنایت که نکردی یه عقد و یه زندگی مشروع داشتی که به نتیجه نرسیده و این دلیل بدختی ابدی شمانباید باشه...
فقط مسئله ای که هست اینه که سن این اقا خیلی کمی یعنی پسرا تو این سن هنوز ثبات احساسی لازم رو ندارن و نمیشه خیلی رو حرفاشون حساب کرد ...راحت تحت تاثیر اطرافیانشون قرار میگیرن و بازتاب بدی واست ممکنه داشته باشه تو رابطه...
تعهدی بهم دارید ابراز علاقه اون اقا به شما به چه صورته چقدر دوستون داره راجب ازدواج با شما چیزی در میون گذاشته ....؟
مستقیمأ نه -انگار هنوز مطمعن نیست-منم میخوام همینو از رو بقیه رفتاراش متوجه شم.دم از علاقه شدید میزنه -منم دوسش دارم-ولی نمیخوام اون ضرر کنه-چون در دید عام من خیلی خوش به حالم میشه همچین پسری حتی بهم پیشنهاد بده-ولی ایشون باخته .
میخوام اگه به ضرر اونه-به نفع اون برم کنار-چون دوست داشتن واقعی یعنی همین.
من میخوام قبل ازهراتفاقی مطمعن شم اگر برفرض ایشون قصدشون ازدواج باشه باشه همچین چیزی درسته یا اشتباه.
به نظر دوستان با این شرایطی که گفتم این ازدواج چه معایبی داره؟واصلا ایا شدنیه؟
چه باید کرد؟
ایشون ضرر آنچنانی نخواهد کرد. نگران نباش. مگر اینکه کلا خیلی مثل مردها بزرگ نشده باشه و شخصیت احساساتی و لوس و دخترونه ای داشته باشه. وگرنه یک مرد کاملا کاملا معمولی هم تو این ماجرا ضرری نمی کنه،اگه خاص باشه که دیگه محاله.
ایشون یا با شما دوستیشون را شدت می دن و کار به روابط احساسی شدید و جنسی می کشه که خب تا اینجاش مشکلی نیست. بعد یا جدا می شید یا ازدواج میکنید.
جدا شدن شما ضررش برای شما خیلی بیشتره. شما از نظر احساسی و روحی روانی ضربه بدی خواهید خورد. هر دختر دیگه ای هم باشه همینه. مخصوصا که شما برای بار دوم هم این ضربه را تحمل میکنید بیشتر خواهید شکست.
اگر ازدواج کنید، چون احتمال اینکه ازدواج موفقی باشه خیلی کمه، بعد از یکی دو سال زندگی، ایشون تازه یه آقای 30 ساله و جوون که تازه یادش می افته که وای خانم من موقع ازدواج باکره نبود ( اینها بعدا یادش می افته، الان می دونم می گه مهم نیست، لطفا نگید که این ها حرفهای مادربزرگهاست، واقعیت های جامعه است )، من هنوز جوونم و هزار تا دختر التماسم را می کنند، این خانم از خداش هم باشه من از دست حرف مردم نجاتش دادم و .... هزاران دلیل دیگه که خودش را متقاعد کنه برای خیانت یا ازدواج بعدی یا ...
شما اگر تحملش را داری ادامه بده. یه مدت با هم باشید و بعد هم شما را به خیر و ایشان را به سلامت. اما انتظار بیشتری از این رابطه نداشته باش.
ضررش را هم شما می کنی. مردها دو قدم که برن جلوتر یادشون میره پشت سرشون چی بود وکی بود. اما شما تا مدتها درگیر عاطفی این قضیه خواهی بود.
بهشت عزیزم منظورم اینه که ممکنه این خانوم برخلاف سن و سالشون هم از نظر ظاهر هم از نظر رشد فکر کمتر یا حتی بیشتر جلوه کنن گاهی سن افراد ملاک خوبی برای تعیین پختگی یا عدم پختگیشون نیست!
که بسته به شرایط و موقعیت مکانی و عاطفی متغیره ....
من کسایی رو میشناسم که با همین فاصله سنی و یا بیشتر کنار هم هستن و مشکلی هم ندارن...
اهمیت فاکتور سن و سال تو هر سنی میتونه بازتابای متفاوتی داشته باشه مثلا تو سنین بالا تقریبا اهمیتش رو از دست میده اگه این خانم 30 و اون اقا 26-7 بودن اهمیت با این که الان 27 به 23 هستن خیلی توفیرداشت
ممکنه ازدواج اشتباه نباشه ممکن هم هست اشتباه باشه تنها کاری که میشه کرد اینه که اگه برای هردوی شما ازدواج زودهنگام ملاک نیست و همو دوست دارید بهم فرصت بیشتری بدید برای شناخت هم و روحیه هم...
کاش مدیر ان عزیز هم یه نظارتی به این تاپیک داشته باشن ممنون میشم شاید این سوال خیلیا باشه و در حال حاضر مسائلی از این دست مشکل خیلی از جوونا شده....
دریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
ازدواج قبلی این خانم ایشون را بزرگتر و پخته تر از یک دختر 27 ساله معمولی کرده که این را هم باید بهش اضافه کنیم. یعنی این خانم هم از یک دختر 27 ساله بزرگتر است.
درسته وقتی زنی یه بار ازدواج کرده-مسلمأ تجربش-دیداجتماعیش-بلوغ عقلیش از یه دختر همسن خودش هم بیشتره-چه برسه که طرف مقابل مرد باشه اونم چهارسال کوچکتر.
مرد به خاطر مرد بودنش احتیاج داره مردونگیشو-اقتدارشو نشون بده از جمله به خانمش-ولی وقتی خانمش اینقدر تجربه بیشتری داشته باشه انگار یه جورایی مشکل پیش میاد و اون اقا حس اقتدارش ارضا نمیشه.من دنبال حقیقتم حتی اگه به ضررم باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
شاید این رابطه به ارتباط عمیق تر و حتی ازدواج ختم بشه، اما احتمال ازدواج موفق شدنش به اندازه احتمال اینکه هوای تهران زمستان بعد آلوده نباشد است.
شاید بهتره بگیم اصلا احتمالش صفره.
اگه واقعا اینطوری باشه که فاتحه مع الصلوات-امیدوارم دوستان نظرات بیشتری بدن تا بحث به نتیجه برسه:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
ایشون یا با شما دوستیشون را شدت می دن و کار به روابط احساسی شدید و جنسی می کشه که خب تا اینجاش مشکلی نیست. بعد یا جدا می شید یا ازدواج میکنید.
جدا شدن شما ضررش برای شما خیلی بیشتره. شما از نظر احساسی و روحی روانی ضربه بدی خواهید خورد. هر دختر دیگه ای هم باشه همینه. مخصوصا که شما برای بار دوم هم این ضربه را تحمل میکنید بیشتر خواهید شکست.
بله دقیقأ موضوع برای من سخت تر خواهد بود.
جدأ اگه بدونم سرانجام خوشی نداره همچین رابطه ای -مسلما الان تموم بشه بهتر تا زمانی رو به قول دریا جان واسه شناخت طی بشه.متاسفانه باوجود علاقه شدیدی که بهش دارم، دارم این حرفا رو میزنم واشک میریزم.
مسلما عقل همچین ازدواجی رو نفی میکنه ولی دلبستگی که ناخواسته ایجاد شده چه کنیم؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
اگر ازدواج کنید، چون احتمال اینکه ازدواج موفقی باشه خیلی کمه، بعد از یکی دو سال زندگی، ایشون تازه یه آقای 30 ساله و جوون که تازه یادش می افته که وای خانم من موقع ازدواج باکره نبود ( اینها بعدا یادش می افته، الان می دونم می گه مهم نیست، لطفا نگید که این ها حرفهای مادربزرگهاست، واقعیت های جامعه است ).
بله به این موضوع هم واقف هستم چون ایشون ادعا میکنن حتی رابط قبل از ازدواج هم براشون مهمه و دراین زمینه غیرت هم دارن-پس باکره بودن مسلما لذت جدایی براشون داره که شاید نتونه ازش بگذره(با وجود ادعای علاقه شدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya1389
تنها کاری که میشه کرد اینه که اگه برای هردوی شما ازدواج زودهنگام ملاک نیست و همو دوست دارید بهم فرصت بیشتری بدید برای شناخت هم و روحیه هم...
وقتی موضوع درحالت کلی مشکل داره چرا باید زمانی رو واسه شناخت بذاریم ؟مگه این شناخت چیو تغییر میده؟!!!
به نظر من به فرض که ایشون عاشق شما باشه و بخواد ازدواج کنه.
خانوادش میگذارن؟
فکر نمیکنم این رابطه انجامی داشته باشه
چون بعد از چند سال که عشقها فروکش کرد بهانه جوییها سرکوفت زدنها و ... شروع میشه.
تازه این در صورتیه که الان عاشقت باشه و نیت استفاده جنسی نداشته باشه.
به نظر من روی مثبت این رابطه احتمالش خیلی کمه چون دیگه مردش به این راحتی پیدا نمیشه.
نقل قول:
سلام ،همون دلیلی که همه میخوان یه همدم داشته باشن.
فعلا ادامه میدم تا مسائل بیشتری روشن و واضح بشه.
بدم نمیاد ازدواج موفق داشته باشم.
منتها ایا همچین رابطه ای میتونه نتیجه بخش باشه یا نه -ایراداش چیه-نمیدونم.
شما خودتون هم دقیقا نمیدونید از این رابطه چی میخواهید .
اگر تکلیفتون رو با خودتون کاملا مشخص کنید و دقیق بگید از این رابطه و این پسر ججون چی میخواهید بهتر میشه راهنماییتون کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara2011
نظرخواهی از دوستان میکنم که این رابطه صحیحه غلطه و باید چکار کرد.
گفتنی ها رو دوستان گفتند. اگه قرار باشه تو یه جمله بشه جواب داد، باید گفت:
هرچه زودتر به این رابطه خاتمه دهید که هرچه تعلل کنید وابستگی احساس تان بیشتر خواهد شد و انجام اینکار سخت تر.
نقل قول:
من میخوام قبل ازهراتفاقی مطمعن شم اگر برفرض ایشون قصدشون ازدواج باشه باشه همچین چیزی درسته یا اشتباه.
اصلا نیازی نیست . هر وقت ایشون به طور جدی والبته رسمی اقدام به خواستگاری کرد شما میتونید این مورد رو بررسی کنید .
ضمنا من هر گونه رابطه همینجوری و ببینیم چی میشه و فعلا باهمیم و غیره و ذالک رو کاملا رد میکنم .
سلام دوست عزیز،
به همدردی خوش آمدین،:72:
با توجه به شرایطی که توضیح دادین و حساسیتهایی که این آقا به روابط قبل از ازدواج دارن،
همانطور که دوستان توضیح دادن ادامه چنین رابطهای که احتمال به ازدواج ختم شدنش(چه برسد به ازدواج موفق!) بسیار کم هست به هیچ عنوان توصیه نمیشود.:300:
اگر بخواهم خیلی صریح با توجه به تجربه بسیاری از دوستان مجردم براتون بنویسم،
از آنجا که بعید میدونم هدف این آقا ازدواج با شما باشه!
مراقب باشین تا مورد سو استفاده جنسی قرار نگیرین،
از نظر من، تنها فردی که این میان در هر شرایطی ضربه میخورد خود شما هستید!:160:
موفق باشین،:72:
کامران