RE: تا الان از يه پسر رو دست خوردي ولي من خوردم بيا بخون و عبرت خيلي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط emitis66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ekia
emitis66 عزیز
ضمن خوشامد گویی به همدردی:72:
کار بسیار خوبی کردی که بهش گفتی باید عقد کنید.:104:
اگه دوستت داشته باشه شک نکن بازم میاد.
من کسی رو میشناسم که سه باره رفته خواستگاری هر 3 بار جواب منفی گرفته بازم میخواد بره.:43:
اینو بدون اینجوری بهتره تا اینکه کار بیشتر از این پیش بره.
فقط ازش بخواه که تکلیفتو نهایی کنه یا میخواد یا نه.
با اینکار اگه موقعیت دیگه ای بدست بیاری میتونی اقدام کنی و بیخودی پای کسی نشینی.
موفق باشی.
دوست عزيز فكر كنم شما آخر متن رو نخونديد چون اون جواب نه به من داد نه من به اون
صبح فردايي كه آمدند خونمون زنگ زد گفت به درد هم نميخوريم
دقیقا خوندم اول شما با نامزدی مخالفت کردی که دیگه جواب تلفنت رو نداد دیگه خودت نوشتی:
نقل قول:
من زير بار نامزدي نرفتم اونا امدن خونمون و وسايل نامزدي هم آوردند اما خانواده من قبول نكرد و قرار بر اين شد كه آخر هفته عقد كنيم آما از زماني كه از خونه ما خارج شدند ديگه جواب تلفن منو نداد و صبح زنگ زد و گفت كه ما بدرد هم نميخوريم يك هفته است تمام خواب و خوراكم شده گريه نه براي اينكه اون نخواستم نه براي اينكه احساس ميكنم بازيچه شدم و...................خواستيد سوال بپرسم تا جواب بدم
اون قرار عقدی هم که گذاشتین خواست اون نبوده دیگه .
RE: تا الان از يه پسر رو دست خوردي ولي من خوردم بيا بخون و عبرت خيلي
گلم با توجه به حرفايي که زدي اين آقا پسر 100٪ مشکل روحي داشته ( اينو از روي تجربه ميگم:305:) و مطمئن باش که خدا خيلي دوستت داشته که به دلش انداخته بي سر و صدا دست از سر تو برداره و قبل از اينکه اتفاقي بيوفته پاشو از زندگيه تو بيرون بکشه وگرنه شک نکن که چند سال ديگه خودت با التماس ميخواستي که از زندگيت بره بيرون و اونموقع لطمه ي 1000 برابر بيشتري مي ديدي:302:....اين که گذشت و به خير هم گذشت....:323:
ولي از موارد بعدي به هيچ عنوان تا 100٪ از طرف مقابلت مطمئن نشدي حاضر به عقد نشو هرگز:163:....:163: حتماً در حضور خانوادت و با اطلاع اونها حداقل 6 ماه( بدون اينکه هيچ کدوم از فاميل بويي ببرن و جشني گرفته بشه) با خودش و خانوادش ارتباط داشته باش مخصوصاً خودش تنها بريد بيرون بدون حضور هيچ کس( ولي در حضور مردم کوچه و خيابون) منظورم اينه که جاي خلوت و بسته نريد...ولي اگه شده هر روز يا يه روز در ميون يا وقت و بي وقت با هم بريد و بيايد بعد از 6 ماه اگه ديدي واقعاً به دلت نشسته و ايرادي نميتوني ازش بگيري به خدا توکل کن و عقد کن...و تازه اونموقع به همه اعلام کنيد.:43:
الانم اصلاً غصه نخور گلم من هزار تا از اين موارد رو پشت سر گذاشتم شکست خوردم سر خورده شدم ولي بعداً ديدم که عجب خطري از بيخ گوشم رد شده:316:و هزاران بار خدا رو شکر کردم و الان خدا رو شکر با همسر آيندم 2 ساله که آشنا شدم و واقعاً ميبينم که از تمومه خواستگاراي قبليم بيشتر با روحيه ي من سازگاره و کاملاً همديگه رو درک ميکنيم و ...:72:و توو دلم ميگم خدايا ممنونتم که نذاشتي با افراد نا مناسبه قبلي ازدواج کنم و منو براي حميدم نگه داشتي.