-
RE: روابط جنسی
دوست گلم شرايط خوبي رو داري ...
حرفهاي دوستان رو شنيدم و تقريبا تاييد مي كنم .
به نظرم آقايون تو اين مورد بهتر مي تونن راهنماييت كنن چون خودشون همون غرايز رو دارن و بيشتر متوجه علت اين رفتار همسرت مي شن ولي چند تا پيشنهاد:
اين كه تو خانه داري عاليه چون مي توني وقت بيشتري براي انجام كارهات بذاري
حتما زمان رسيدن شوهرت به خانه آماده و مرتب باش لباسها و آرايشي كه دوست داره انجام بده و تنوع زيادي هم داشته باش سعي كن هر روز يه تغييري در آرايش و لباست بدي تا تكراري نباشه حتي گاهي دكور خونه رو تغيير بده و غذاهاي متنوع و جديد درست كن با صحبتهات به نظر مي رسه همسرت شديدا تنوع طلبه با اين روشها تا يه حدي مي توني اين نياز رو در وجودش برآورده كني.
در زماني كه در كنارش هستي گاهي اوقات تو شروع كننده رابطه باش ولي نه هميشه به علاوه گاهي نشان بده كه تمايل تو بيشتر از او هم هست ولي اين كار رو هميشه تكرار نكن تا همسرت فكر نكنه نمي تونه نياز تو رو بر آورده كنه و اونوقت مشكلت پيچيده تر مي شه.در عوض بهش بگو به داشتن چنين همسري افتخار مي كني و از اين كه اينقدر تمايل داره خوشحالي و همين كه حس مي كني اين نيرو در وجودش در حديه كه فكر مي كنه نمي تونه يه جا خرجش كنه خوشحالي در كل يه جور عمل كن كه همسرت مطمئن بشه تو با تمايلاتش مخالفتي نداري آخه گاهي مشكل از اونجايي هست كه همسر مي خواد لجبازي كنه و هر چي تو بيشتر مخالفت كني بيشتر به ضررت هست ولي بايد در هر صورت شرايط رو بسنجي و مطمئن بشي اين رفتارت مفيده و داره جواب مي ده وگرنه بايد يه جور ديگه عمل كني
در زماني كه داره فيلم مي بينه شايد بد نباشه يه جور توجهش رو به خودت برگردوني ...
در هر حال تنوع ايجاد كردن در رفتارها و حتي امور روزانه ات مي تونه مشكلت رو تا حدي رفع كنه...
البته اصلا نمي خوام مهر تاييد بر خواسته همسرت بزنم و بگم حق با اونه ولي براي داشتن يه زندگي آرام گاهي انسان بايد از خواسته هاي خودش بگذره و به ديگري توجه كنه در ضمن نمي خوام بگم از همه زندگيت بزن تا نياز شوهرت رو برآورده كني ولي فكر كنم در شرايط فعلي تو اين مورد در رديف اول اهميت هست
راستي چرا بچه ندارين ؟شوهرت نمي خواد؟
اميدوارم زندگي با آرامشي داشته باشي
-
از همه دوستان که من را مورد محبت خودشون قرار دادند و با دلسوزی راهنماییم کردند ممنون.
-
سلام
به نظر من ایشون مبتلا به اختلال جنسی هستند و خودارضایی میکنند
حتما" به مشاوری که در اختلال جنسی تبهر داره مراجعه کن عزیزم
-
با سلام خدمت تو دوست خوبم و همه دوستان مهربانی که اینقدر احساس های نوع دوستانه قشنگ دارند. من اغلب نظرات دوستان را قبول دارم و به همه نظرات احترام می گذارم. فقط می خواهم به یک نکته اشاره کنم و آن این است که اینگونه مسائل اگر چه به نظر می آید دلایل و علل خیلی ساده و مشخصی مثل دیدن فیلم های پورنو یا هوسبازی و خود ارضاعی و اینگونه چیزها داشته باشند ولی در حقیقت ما باید به این نکته توجه کنیم که خود این مسائل هم (مانند کم شدن رابطه جنسی) ناشی از یک سری علت ها و گاهی اختلال های عمیق تر شخصیتی و ارتباطی هستند. آنچه که امروزه در روان شناسی در موردش توافق وجود دارد این است که تقریبا در هر مشکلی که در مسائل زناشویی پیش می اید هر دو طرف سهم دارند. نباید تصور کنیم که صرف پوشیدن لباسهای خوب و تحریک کننده و یا آرایشهای آنچنانی باعث افزایش میل مرد به ارتباط جنسی می شود. حتی گاهی اوقات اینها عوامل بازدارنده ای هستند که باعث کم شدن این میل می شوند. همه اینها بستگی به مسائل شخصیتی دو طرف دارند که البته برای بررسی آنها جلسات زیادی لازم است. به هر حال اگر مقداری اطلاعات بیشتر ی در مورد شخصیت دو طرف و نوع رابطه داشته باشم می توانم کمک بیشتری بکنم.
-
من مخالف اين مسئله هستم كه چيزهاي كه نشون داده مي شه باعث لذت دو طرفه
اين گونه فيلمها بيشتر حالت تبليغاتي دارند تا عملي و در خانومهاي ما نمي شه اين خواسته رو داشت
روحيات با هم فرق مي كنه اونها از اول اين مسائل و داشتند و باهاش بزرگ شدند و حالا گرگ صفت شده اند ولي ما چنين نيستيم
در ضمن چرا فكر نمي كنيد كه اينجور حركتها فقط در فيلم هست مگر نه اينكه يك مانكن سعي بر اين دارد كه هيكل خود را متناسب كند و هميشه به همان شكل نگه دارد ايا بايد به اين نتيجه برسيم كه همه مردمان اون كشور همين هيكل را دارند ايا در بين انها همه هيكل ها اين چنين ميزون مي باشد ؟
بازيگرهاي چنين فيلمهايي هم چنين هستند و براي اينكه كار و شغل خود را حفظ كنند مدام در پي ايجاد حركتهاي جديد و متفاوت هستند زيرا اگر چنين نباشد اپيدمي و تكراري مي شود و رفته رفته شغلشان را از دست خواهند داد
ولي در مورد مشكل اين خانوم بايد بگم كه هيچكس به اندازه خودتون نميتونه مسئله رو حل كنه بايد ريشه يابي كني شايد علت ظاهر تو نباشه يا تميزي خيلي ها با برعكس اين موضوع خيلي راحتترند
-
افراط و زياده روي در ديدن چنين فيلمهايي و يا تجربه سكس قبل از ازدواج باعث مي شود كه شوهر يا حتي برعكسش زن نسبت به همسرش بي ميل شود چراكه دائماً همسرش را با هنرپيشه هاي اين فيلمها و يا تجربه هاي ديگرش مقايسه مي كند و در نتيجه از همسرش ناراضي مي شود . غافل از اينكه اينها هنرپيشه هستند و آدم معمولي نيستند و اكثرشون مواد مصرف مي كنند . بيشتر اين فيلمها جنبه آموزشي ندارند و در كشور خودشان هم ، مردم عادي اهميت چنداني به اينها نمي دهند و عده كمي از مردم به اين فيلمها علاقه دارند . اگر شما سفري به اروپا و كانادا داشته باشيد از ديدن دختراني كه هيچگونه آرايشي ندارند و با لباسي معمولي سركار مي روند تعجب مي كنيد درصورتيكه اينجا خيلي ازدخترها فكر مي كنند بايد آرايشي مثل مدلها و خواننده هاي آنجا داشته باشند .
سكس هم بخشي از زندگي است ولي همه چيز نيست .
همسر شما دوست عزيز ، بايد دست از اين حرفها بردارند . اين توجيهات فقط براي خودش قابل قبول است . سعي كن اول خودت مطالب همين سايت و كتابهاي ديگر در ارتباط با مسائل خانواده را مطالعه كني تا بتواني بدرستي و با دليل او را متوجه اشتباهش بكني و اگر نشد حتماً به يك مشاور حضوري مراجعه كنيد . زيرا زندگي با چنين افكاري سرانجامي نخواهد داشت .
-
سلام.
من چون خدا رو شکر زندگی خوبی دارم میخوام کمی باهات هم فکری کنم.
دوست عزیز به نظرم بهتره نذاری شوهرت به تماشای این فیلمها بپردازه بهش بگو دوست داری فقط طرح اندام تو توی ذهنش باشه. اگه گوش نکرد تو هم کنارش بشینو ببین .اصلا خوب نیست یه مرد به تنهایی بدون زنش این فیلما رو ببینه.
نکته بعدی اینکه به خودت برس ،همین الان برو به ارایشگاه و مدل موهاتو عوض کنو مششون کن. لباسای جدید ولختی بپوش و اندامتو براش بیرون بنداز!همیشه تمیز با موهای شونه کرده وارایش کرده باش .
وقتی می یاد خونه بپر تو بغلشو بوسه ای بهش بده و از اونم طلب کن
سعی کن وقتایی که خونه نیست به چند تا سایت اشپزی بری و غذاها و دسرهای جدیدو یاد بگیری و براش درست کنی ولی خودتو زیاد خسته نکن.
وقتی داره تلوزیون میبینه کنارش دراز بکشو نوازشش کن تا اونم یاد بگیره و براش عادت بشه .
اگه اون میل نداره که باهات رابطه داشته باشه تو این میلو ایجاد کن مگه تو زنش نیستی؟ یه کاری کن ازت سیر نشه که بره سراغ یکی دیگه.تو دستشو بگیرو بزار روی بدنت و ازش بخواه که باهات نزدیکی کنه . باهاش موقع سکس حرفهای سکسی بزن و اصلا خجالت نکش . سعی کن از شگردهای فیلمهایی که می بینه الگوبرداری کنی البته نه اینکه خودتو ازار بدی تا اونجا که میتونی .
پکاری کن که 2 ،3 بار در هفته باهاش سکس کنی حتی اگه نخواست خودت کارتو کن .
موفق باشی عزیزم.
-
از دید بنده،کارکردی ترین پیشنهاد را mahasa داده اند.یک حرف حساب و صددرصد به دردبخور.همینجا پرسشی از counselor و طاهره و مدیر این درخواست را دارم که درباره سخن counselor و اینکه چه مشکل شخصیتی منشأ چنین واکنشهاییست،شرح بیشتری دهند.
-
منم با مهسا موافقم
اگه همسرتون کلا سرد شده بود که دیگه فیل سکسی هم نگاه نمی کرد اما این نشون می ده که بی میل نیست فقط نیاز به تحریک اونم از جانب شما داره. موقعی که داره فیلم میبینه تنهاش نذار و کنارش باش.
-
وقتی هر سه چهار ماه باهم رابطه دارید رابططتون خوبه ؟ یعنی همدیگرو ارضا می کنید یا نه ؟
توانایی جنسیش در چه حدی ؟
مشکوک نیستی که جای دیگه با کسی رابطه داره ؟
تا حالا وقتی فیلم پورنو نگاه می کنه رفتی تو اتاقش بی خبر ؟ شاید خود ارضایی می کنه ؟: