RE: زنم منو نمی فهمه کمکم کنید
به نظر منم بهتره با همسرتون صحبت كنيد بذاريد با شما حرف هاشو راحت بزنه شايد اشكالي تو رفتار شما يا خانوادتون وجود داره كه باعث ناراحتي اون ميشه از اون جايي كه نميتونه خودشو كنترل كنه اينطور عكس العمل نشون ميده . به همسرتون نشون بديد ازش حمايت ميكنيد وپشت اون هستيد به خانوادتون اجازه نديد پشت سر همسرتون چيزي بگن .ازش حمايت كنيد بهشون نشون بديد همسرتونو دوست داريد تا اونها هم از فكر طلاق بيان بيرون .خانوادتون بايد به شما كمك كنن كه در كنار همسرتون مشكلاتتون حل بشه نه اينكه خودشون اتيش بيار معركه بشن .شما نبايد همچين اجازه اي به اونا بدين . همسرتونو توايتن شرايط تنها نگذاريد .همانطور كه دوستان گفتن اونو پيش روانپزشك ومشاور ببريد وسعي كنيد اونو عصباني نكنيد . بهتره شرايطي فراهم كنيد وجدا از خانواده تون زندگي كنيد .
مسلما" همسرتون هم اشتباهاتي داشتن .به خودتون وهمسرتون اين فرصت را بدين كه گذشته را جبران كنيد ورفتارهاتون اصلاح كنيد .بدون اينكه به كسي بگيد روانپزشك بريد . پبش مشاور هم بريد تامشكلتون را ريشه اي حل كنيد و دليل عصباني شدن همسرتونو درك كنيد وسعي كنيد تورفتار خودتون تغيير ايجاد كنيد .با آرزوي خوشبختي براي شما وهمسرتون .
سلام
واقعا ممنونم حرفاتون خیلی آرامش می ده
اول اینکه ببخشید یه مدت نبودم که جواب سوالاتونو بدم رفته بودم دنبال دکتر از هر دوتامون تست چندگانه شخصیت گرفت و گفت که افسردگی داره و باید دارو مصرف کنه
ببینم دارو اعتیادآور نیست؟روی بچه تاثیر میذاره؟البته الان که بچه نداریم مثلا اگه چند یسال دیگه بچه دار شیم چی؟
دوم اینکه قبول دارم که به خانوادم اجازه دادم دخالت کنن ولی تقصیر خودمه که بدون داشتن استقلال مالی زن گرفتم البته پشیمون نیستم چون سنت نبی خدارو اجرا کردم
سوم اینکه زن من بیشتر به خاطر بی توجهی من عصبانی میشه میگه چرا بهم توجه نداری در صورتی که من بهش توجه دارم و خیلی وقتا وقتی یه دختر زیبا در جمعمون هست خیلی عصبانی میشه فکر میکته من دارم به دختره فکر میکنم
ولی در کل اگه چیزی باب میلش نباشه عصبانی میشه مثلا اگه من زودتر از اون حاضر شم برای رفتن به مهمانی یا ...
در ضمن بگم که زن من یه سیده است و شما میدونید که سیده ها نیاز جنسیشون بالاست من هم البته قوی هستم ولی گاهی احساس می کنم که از رابطمون رضایت کامل نداره
با صحبتهای شما خیلی امیدوار شدم
دیروز رفته بودم جمکران خیلی دعاتون کردم
الان آروم ترم
ممنون از راهنمایی هاتون
راستی زنم اصلا دوست نداره تغییر مکان بدیم ولی اینجا هم دیگه رامون نمی دن به نظرتون تغییر خونه به صلاحه؟چون حرف در میاد که مثلا چرا خونه به این خوبی رو گذاشتن رفتن چرا چرا میدونید که
بازم ممنون
با علی
سلام آقاي نويد. ميشه بپرسم رابطه شما با خونوادتون چطوره؟ رابطه خونوادتون با همسرتون چطور؟
ممكنه يه كمي بيشتر توضيح بديد؟ به نظر من ميزان و نوع ارتباط شما با خونوادتون ميتونه يكي از مهمترين عوامل ناراحتي همسرتون باشه كه شايد نتونه با شما مثل يه دوست مشكلشه مطرح كنه. ايشون اصلا نبايد احساس كنه كه در برابر خونوادتون اونو حمايت نميكنيد كه اگه اينطور باشه و احساس كنه كاري از دستش برنمياد اين حالتا ميتونه طبيعي باشه. چون دستش به هيچ جا نميرسه و احساس تنهايي ميكنه.