RE: خدا كسى را به درد من مبتلا نكند
چقدر از شما ممنون هستم؛
مشكل يعنى دليل اينكه در اينكار(فراموشی اين رابطه) ناتوان و عاجزم, خوبی بيش از حد اين آقا،دركِ شرايط من،شناخت من در حدى كه با نگاه هم ميفهمه كه من چه ميخوام بگم يا نگم،و در كل تمام اون خوصوصیاتی هست كه همسر من نداره و من تا حد دپرسيون پيش رفتم و وجود اين رابطه در يك محدودى زمانى من را واقعا نجات داد،و الان،فقط عذاب وجدان اين رابطه ى اساسا خارج از شَرع و عرف است كه من را ديوانه ميكند،در غير اين صورت وجود ايشان،مانع خيلى ضررهای احتمالى ديگه براى من شد،حالا با توجه به اينكه اين رابطه از بست و بن غلط هست و از طرفى،بدونِ اين آدم،من دوباره همان درمانده خواهم شد،من را در اين منگنه غير قابل تصور قرار داده.
ترستیم عواقبِ ادامه اين رابطِه همان ترسى را در من ايجاد ميكند كه فكر دادن ختم به ان،و اين همان جاست كه ميگويم خدا كسى را به اين درد مبتلا نكند.
ای باد شرطه برخیز..........
چرا میگین نمیتونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:161::161:
به نظر من این با پشیمونی واقعی مغایره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهترين كار اينه كه با اون آقا قطع رابطه كنين و بياييد اين جا تا در مورد مشكلاتتون با شوهرتون بحث كرده و حلشون كنيم. :305: نترس، باهاش قطع رابطه كن. ما كنارتيم و تنهات نمي گذاريم.:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerdab
ترستیم عواقبِ ادامه اين رابطِه همان ترسى را در من ايجاد ميكند كه فكر دادن ختم به ان،
ای باد شرطه برخیز..........
واقعا شما عواقب این قضیه را به همین سادگی می بینید؟ یا عواقب ترک کردن ایشان را تا این حد در ذهنتان بزرگ کرده اید؟
عزیز من شما اولین نفری نیستی که دل باختی و عاشق شدی (هرچند بی جا و به اشتباه )، آخریش هم نیستی. در صورتی که همسر شما یا همسر ایشان متوجه بشه:
زندگی دو خانواده و چند بچه از هم می پاشه.
فرزندان شما باید یک عمر با مشکلات ناشی از یک طلاق و جدایی ( نه به شکل معمولش که به شکل بسیار زشت و شرم آور) زندگی کنند و تاوان کار شما را پس بدهند، حتی در زندگی مشترک آتی شان.
شما و ایشان به جرم رابطه نامشروع ( که به راحتی قابل اثبات است، از پرینت تلفن همراه و اس ام اس و چک کردن ای میل شما و شهادت همکاران به مشکوک بودن روابط شما تا ..... همه می توانند سندی بر این ارتباط باشند ) باید مجازات آن را تحمل کنید. ( منظورم روابط جنسی نیست، که اثباتش مشکل است).
وضعیت کاری و اجتماعی هر دویتان مطمئنا زیز و رو خواهد شد.
خانواده شما و همسرتان به هیچ وجه شما را نخواهند پذیرفت. حتی فرزندانتان. آیا واقعا ارزش این آقا از مادر و خواهر و همسر و فرزندانتان برای شما بیشتر است؟؟
از همه مهمتر این که شما برای همیشه با یک زندگی آرام و سالم باید خداحافظی کنید.
درضمن زندگی با عذاب وجدان و رابطه ی یواشکی و ... چه لذتی برای شما دارد که فکر میکنید بدون آن بدتر خواهد شد؟
من فکر می کنم یه سفر برین با همسرتون. از تعطیلات این روزها استفاده کن و به بهانه ای برید با خانواده سفر. توی اون چند روز هیچ مدل ارتباطی با ایشون نداشته باشین. حالا که دیگه همکار هم نیستین. خط موبایلت را هم عوض کن. یک بهانه ای پیدا کن و یه خط دیگه بخر. نذار هیچ راه ارتباطی بمونه. بعد که از سفر برگشتی تازه اول کاره. باید شروع کنی به مبارزه با نفست.
از اون آقا برای خودت بت نساز. با روزهای نامزدیت مقایسه کن. آیا همسرت اینطوری نبود؟ این رفتارهای آقایون مال زمانیه که دور از دسترسشونی.
در ضمن ایشون اگر مرد خوبی بود با یک زن شوهر دار رابطه مخفیانه و خارج از حد عرف و شرع برقرار نمی کرد.
اگر دوست دارید که اینجا راجع بهش بیشتر صحبت کنیم و فکر می کنید که با هم صحبتی با دوستان ممکنه بتونید در قطع ارتباط موفق بشید بفرمایید.
آخرین باری که با ایشون تماس داشتید کی بود و در چه حد؟
سلام دوست عزیز:72: خوش اومدی:72:
کمی ارام باش تا با کمک هم حلش کنیم. این کارا رو بکن
1- این و کامل مطالعه کنhttp://www.hamdardi.net/thread-11541.html
2- عواقب این رابطه رو بنویس چه خوباش چه بداش البته از دید خودت چون از دید ما خوبی در کار نیست
3- توبه مرحله اخر کاره که شما 100% پشیمون بشی و لذت این قضیه از دل و ذهنت پاک بشه
4- به این فکر کن که ایا حاضری جاتون عوض بشه یعنی شوهر شما با خانم اون اقا ؟چه حالی بهت دست می ده
5-اینایی که گفتم کوتاه و کوچولو فکر نکن عمیق فکر کن و زمان بذار.
اگه خودت بخوای غیر قابل حل نیست. فقط باید کفه این طرف ترازوت ( ترک اون اقا سنگین تر باشه) حتی شده یه ذره.
امیدوارم کسی سرزنش نکنه خطایی بوده که نباید می شده و شده همین که می خوای حلش کنی عالیه.:104:
فقط خواهشا خواهشا این فکر و ذهنیت و از خودت دور کن که بدون اقا هیچ هستی و مشکلاتت بر می گرده و ....:324:
من معتقدم زنی که با مرد دیگه رابطه ای عاشقانه و خوب برقرار می کنه این زن با حلال خودش خیلی بهتر می تونه چنین رابطه ای رو داشته باشه فقط باید مهارتش و یاد بگیره.:310:
شاید شما از هیجانات عاشقانه خوشت میاد خب این و در رابطه خودت و همسرت ایجاد کن مطمئن باش می شه. فقط رابطتت و با اون اقا تمام کن اینجا بچه های خیلی خوبی هستن که کمکت می کنن .
ما منتظرتیم:72:
دوست عزیز شما اگه خودتون از ادامه این ارتباط کاملا و 100% راضی بودین هیچ وقت خوتون رو با الفاظ شیطان و...خطاب نمیکردین....پس یه جورایی به این نتیجه رسیدین که نباید این رابطه ادامه پیدا کنه...وجود و حضور این آقا توی زندگیتون بهتون کمک کرده درست اما فکرمیکنید تا کی ادامه این رابطه سودمنده؟؟؟....اگه خدای نکرده همسرتون از این قضیه مطلع بشه چی؟؟؟ فکر کردین سر زندگی زناشوییتونو اون دوتا فرشته کوچولو چه بلایی میاد؟؟؟حتی اگه شما بچه هم نداشتین یا بهتره بگم اصلا متاهل هم نبودین باز ادامه این رابطه غیر ممکن بود چرا که اون آقا متاهله و دیر یا زود خانمش یه بوهایی میبره...فکر کردین اگه خدای نکرده این اتفاق بیوفته چی میشه؟؟؟اصلا چی دارین برای گفتن!!!؟؟؟!!! به اون... به خونوادتون واز همه مهمتر به همسرتون وبچه هایی که اگرم الان متوجه نیستن اما یه روز میفهمن... و اونوقت چه احساسی نسبت به مادرشون پیدا میکنن
دوست عزیز بهتره به جای اینکه دنبال یه جایگزین برای همسرت بگردی مشکلاتتون رو با هم حل کنید...نگو نمیشه که کار نشد نداره...فقط بخواه...از خدا بخواه...ببین چه جوری خودش کارهارو اون طورکه باید پیش میبره...ببین چه کاری به آینده خودت و بچه ها بیشتر کمک میکنه...از هم پاشیدن زندگیت و رفتن با یه مرد دیگه(حالا همون آقا یا یکی دیگه) وافتادن توی مسیری که هیچ کدوم از اتفاقاتش برات قابل پیش بینی نیست وممکنه حتی خوشایند هم نباشه یا تلاش برای زندگی ای که مال توئه مال بچه هاته ولی خیلی راحت داری این حق رو از خودت و اونا میگیری....همسرشما اگه بدترین آدم روی کره زمین هم باشه این حق رو داره که بهش فرصت بدین تا خودش رو اصلاح کنه یا سعی در بهبود روابطتون کنه....این حق رو به بچه هاتون بدین که درکنارو زیر سایه هردوتاییتون بزرگ بشن رشد کنن و وارد دریای زندگی بشن....خلاء زندگیتون رو پرکنید اما نه بایه مرد دیگه بلکه با راهکارهایی که شما دوتا رو روز به روز بهم نزدیک تر کنه و چاره اینکار اینکه هردتون پیش مشاور برین و از خواسته ها و نخواسته های همدیگه مطلع بشین
دوست خوبم فراموش کردن اون اقا هرچه قدرم سخت باشه از فراموش کردن بچه هاتون سخت تر نیست
اون آقا یه سری مهارتایی داره که شوهرت نداره برای همین جدا شدن با تصور عواقب این رابطه مشکله چون لذت این
رابطه برات قابل لمسه.باید سعی کنی اون توجهی که بهت داره رو از شوهرت کسب کنی یا یه مدت به خودت عذاب
بدی رابطه رو قطع کنی فقط به فکر سرانجام تلخ این روابط باشی.خوندن حوادثی که از خیانت منشا گرفتن کمک می کنه.
دوست عزیز؛ به تالار همدردی خوش آمدید.
من فکر می کنم شاید ما در یه بازه ی زمانی که شما به کمک و همفکری و خلاصه در شرایط سختی بودی؛ نبودیم و نمی تونیم کامل بگیم که تو رو درک می کنیم؛ اما مطمئن باش که هر کسی در یه بازه ی زمانی از زندگیش مشکلات و سختیهایی رو تحمل میکنه و دوست داره کسی در کنارش باشه که درکش کنه و بتونه کمکش کنه!
اما فکر می کنی اگر در چنین شرایطی ما کسی رو پیدا نکردیم (در ظاهر امر) باید پشت به تمام اون چه که تا الان رشته ایم بکنیم و حدوحدود و خط قرمزها رو فراموش کنیم و اصلا بیاییم و صورت مساله رو پاک کنیم؟
من فکر می کنم تنها مرگه که هیچ راه حلی برای اون وجود نداره؛ وگرنه هر مساله ی دیگه ای توی این دنیا حتما یه راه حل معقول و منطقی برای اون وجود داره!
ما نمی تونیم شما رو سرزنش کنیم یا بگیم که چرا این کار رو انجام دادید؛ چون اون زمان دیگه گذشته و الان حال و آینده ی شماست که مهمه و ما باید با کمک هم راه حلی برای بهترشدن روزهای آینده ی شما پیدا کنیم.
و یه چیز دیگه رو هم هیچ وقت فراموش نکن؛ اینکه همسر شما 10 سال پیش اون چیزی که الان هست نبوده؛ همون جوری که شما الان اون چیزی که 10 سال پیش بودید؛ نیستید. و مطمئنا ما می تونیم به کمک هم راه حل بهتری هم برای آرامش شما و رهایی شما از این نگرانی و تشویش پیدا کنیم و هم یه سری مهارتهایی از سرگیری یه زندگی خوب رو یاد بگیریم.
پس نگران هیچی نباش و با توکل به خداوند بزرگ و اراده ی محکم برای رهایی از این استرس و آشوب؛ و تنها بخاطر خودت از این شر؛ که خیری در اون نیست بگذر!
قبل از گفتنِ كلمه اى بيشتر از خدا عزّت و سلامتى روز افزون براى تك به تك شما خواستارم كه من گناه كار را در اين جمع،پذيرفته و راهنمايى mifarmaid؛
هر كلمه از شما به من چنان nirooi داد كه توانستم به آخرين تماس اين آقا جواب ندم ،ديدم كه شد پس مابقى هم با كمك خدا و شما بزرگان خواهد شد،در مورد روابط من و همسرم،مشكل اينجاست كه ايشان به خاطره shoghleshan،بيش از نيمى از هر ماه را در mosaferathaye كارى و خارج از ايران به سر ميبرند و ما اكثرِ موارد tanhaim،در naboodesh كلى با خودم سر و كله ميزنم و راه هاى بهبود روابط را ياد گرفته ولى اين doorihaye peyapey چنان من را خسته و تنها ميكنند كه در برگشت،از من موجودى منزوى و بى حوصله بيشتر نمانده،
ولى در ابتدا،ميخواهم تكليف خودم و اين گناه رو كه على رغم اينكه neshati تازه به زندگيه من ميده ،را روشن كرده و مابقى توکلت علی الله
tanhayam nagozaid.
آفرین گرداب عزیز؛ :104::104:
من مطمئنم که شما میتونی به زندگیت یه نشاط و شادابی دوباره برگردونی؛ منتها؛ مهم تر از اون اینه که شادابی و نشاط و انگیزه رو اول باید به وجود خودتون برگردونید! شما مهم ترین اصل و رکن این زندگی هستید و مطمئنا می تونید بهترین همسر و مادر دنیا هم باشید؛ فقط کافیه که بخواید و اراده کنید!
تنهایی شما به نظر من حکمتش بالاتر از این حرفهاست؛ اینه که میتونید به خودتون و علایق شخصی تون برسید؛ اینکه می تونید در نبود همسرتون به ویژگی های خوبش فکر کنید و با آمدنش انرژی مثبتی که دارید رو به ایشون هم بدید و اینکه می تونید دلتنگ ایشون باشید!
شما به نظر من بهتره کلاً خط تون رو عوض کنید به جای اینکه غذای خوشمزه ی رو جلوی روتون قرار بدید و بعد سعی کنید که بهش دست نزنید! نبودنش خیلی بهتره و میتونه یه زمینه برای تغییرات مثبت در زندگی تون باشه! لطفا خود شما هم باید به خودتون کمک کنید تا بتونید از زمین بلند شید!
پس همت کنید و خودتون رو آزاد کنید!:72: