RE: گنه كردم گناهي پر ز...
نیلوفر عزیز
همین که بیدار شدی و خودتو بیرون کشیدی و پشیمان شدی و حتی باورت نمیشه تو بوده باشی را فکر می کنی از کجا آوردی ؟؟؟؟!!!!
با اطمینان بهت میگم ، این یعنی دستگیری خدا ، یعنی خدا تو را میخواهد و بیرونت کشید ، حالا میشه از این خدا و بخشش ناامید بود ؟؟!!
می دونم عزیزم که درد تو از این که بخشیده نشی نیست ، از شرم و خجالتیه که به درگاهش داری ، این شرم و حیاء خوبه و حفظش کن چون میتونه باعث هوشیاری مدام باشه . حتی بهت میگم برو به سمتی که این شرم از خدا را ارتقاء ببخشی و ...... احساس ناامیدی از فضل و رحمت خدا را از خود دور کن ، اما شرمت را حفظ کن .
عزیزم از این ماجرا درس زیبایی می تونی بگیری و اونم اینه که دریابی که دنبال زیبایی و آرامش در بیرون از خودت و نزد غیر معبود یگانه گشتن ، جز در پی سراب بودن نیست . آنچه عطشت را با غرق محبت کردنت فرو می نشاند در درون خودته ، پیداش کن و باهاش مأنوس شو ، هرچه بیشتر باهاش پیوند بخوری دیگه جایی نیست که بی او نباشی و درد و آلام حقیقی تو تنها در اوقاتیست که بی اویی و ورد زبانت می شود :
|
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود | *** | داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی شود
|
|
|
و چنان زار و نزار عشقبازی با اویی و غرق حال شکر
|
که اوقات خوشی و ناخوشیت فقط کافیه بدانی
|
او با توست دیگر درد و رنج نمی شناسی
|
و حتی بر ابتلائات از سوی او هم شکر می کنی :
|
|
وفایت با جفایت هر دو نیکوست | *** | تفاوت کی کند چون دارمت دوست |
|
و حتی در اوج ناملایمات فقط کافیست از او دور نباشی و سعی کنی آنگونه که او می خواهد باشی :
مستی عشقم چو آید درد نشناسم | *** | همنشین باگل و بی باک از غم خارم |
|
وقتی مآنوس با لطف و رحمت و محبت مسحور کننده اون باشی خار رنجهای دنیا غم جانکاهت نخواهد شد :
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم | *** | سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور |
|
او با توست ، همیشه و همه جا ، کافیه اینو درک کنی ، ببینی ، و تو هم محکم بخواهی که با او باشی .
و .....................
حکایت این سخن همچنان باقیست [/color]
"در خبر است از سرور كائنات و مفخر موجودات و رحمت عالميان و صفوت آدميان و تتمئه ي دور زمان، محمد مصطفي (ٌ) ... هرگه كه يكي از بندگان گنهكار پريشان روزگار ، دست انابت به اميد اجابت به درگاه حق - جل و علا - بردارد، ايزد تعالي در او نظر نكند، بازش بخواند، باز اعراض كند. بار ديگرش به تضرع و زاري بخواند. حق - سبحانه و تعالي - فرمايد:.... دعوتش اجابت كردم و اميدش بر آوردم كه [size=medium]از بسياري دعا و زاري بنده همي شرم دارم.
كرم بين و لطف خداوندگار
گنه بنده كرده ست و او شرمسار!!!"
(گلستان سعدي)
دوست خوبم سلام. اين نثر رو نوشتم تا بدوني پروردگار تو اينه... نه اون تصوير ترسناكي كه منتظره گناه كني و مجازات كنه. جالبه! من تو تاپيك قبليم (ميخوام خوب باشم... ) مشكلي تقريبا مشابه مشكل شما داشتم. منم از لطف خدا نااميد شدم. منم فكر ميكردم ديگه راهي واسه خوب شدنم نيست. اما كاش باور ميكرديم خداوندمون چقدر مهربونه! كاش فقط يه تلقين نبود. دوست عزيزم شما يه بار رو اشتباه رفتي، من يه عمر رو اشتباه رفتم! اما برگشتم! برگشتم و پروردگارم رو بخشنده تر از اين حرفا يافتم.
دوست عزيزم همين كه زنده هستي نشون ميده خدا ازت نا اميد نيست، چون اگر اميدي به خوب شدنت نداشت ديگه ماموريتي در زمين نداشتي... عزيزم به آفرينش، به هدف خلقت فكر كن اونوقت ميبيني كه عشق از آن خداست. اصلا آفريده شديم تا عاشق باشيم، نه عاشق مخلوق ، عاشق خالق. پس چرا براي خلاء هاي عاطفيت دنبال غير از اون باشي! چه كسي سزاوار تر از خداست تا همدم تنهايي هات باشه. چرا با اون حرف نزني ، به اون عشق نورزي؟ " اگر تنهاترين تنها شوم باز هم خدا هست، او جانشين تمام نداشته هاي من است"
پريشاني روحت به خاطر اينه كه واسه تسلي خاطرت دنبال چيزايي هستي كه به دردت نميخوره. بلند شو و اين روح بينهايت طلب رو پرواز بده... آزادش كن، از اسارت تن، زمان، مكان و... رهاش كن. واسه يك بار هم كه شده براي خودت زندگي كن. بعد كه خودت رو پيدا كردي، بيهوده نشين. برو به سمت موفقيت. فكرتو مشغول كار كن، شده نقاشي، موسيقي، مطالعه، ورزش و... ولي مشغول باش. امام علي(ع) ميگه" اگه نفس خودت رو مشغول كار نكني، اون تورو مشغول خودش ميكنه" به راستي كه "ذهن بيكار، كارگاه شيطانه" پس برگرد و اينبار براي خدا زندگي كن! براي تنها معشوق عالم!
خداي متعال به حضرت داود(ع) فرمود:
"اي داود، اگر روي گردانان از من چگونگي انتظارم براي آنان، مدارايم با آنان، و اشتياق مرا به ترك معصيت هايشان مي دانستند، بدون شك از شوق آمدن به سوي من مي مردند و بندبند وجودشان از محبت من از هم مي گسست"
پيروز باشيد.:72:
[/size]
سلام دوستاي عزيز!
الان كه دارم اينا رو مينويسم دستام داره ميلرزه!
بعد از كلي زجر و عذاب وجدان و كلي گريه زاري تازه كمي آروم گرفته بودم كه دوباره از پريشب شروع كرده به زنگ زدن !اولش پيام داد جواب ندادم راستش نه مي خواستم و نه مي تونستم!زنگ زد گوشي رو خاموش كردم.فردائي ظهرش دوباره تماس گرفت جوابشو ندادم ظاهرا داشته ميومده اينجا منو ببينه.ديشب بازم زنگ زد ديد جواب نميدم مسج داد كه من تصميممو گرفتم و از رفتن منصرف شدم و مي خواستم بيام تو رو ببينمو وكارامو تو كارخونه درست كردمو تو نمي خواي و از اين حرفا....من خيلي تو رابطه ام باهاش زياده روي كرده بودم خيلي و اين باعث شده اصلا نخواهد اين تغيير رفتار منو باور كنه.امروز بازم زنگ زد و من مجبور شدم جواب بدم كه بهش بگم ديگه نمي خواهم تماس بگيره و نمي خواهم صداشو بشنوم .ميترسيدم قانعم كنه به ادامه رابطه!بعدشم گوشي رو به خاطر تماساش خاموش كردم كه ديدم پيغام گذاشته و ميگه اون قبليه هم به خاطر همين رفتارات ولت كرد و تو چنيني چناني.ظهر بود يه كم آروم گرفته بودم .بهش با ته مونده شارژم پيغام دادم كه اين رابطه حرامه و من براي تو يه بازيچه ام .گفتم نمي گذارم حرام بمونه و هر جور راحتي.
عصري دوباره تماس گرفت .گفتم بهت گفته بودم كه نمي خواهم تماس بگيري چرا بازم.اونم شروع كرد حرفاي اون چند روز رو تحويلم دادو اينكه اينقدر تو خونه موندي افسردگي گرفتي و ومن نمي خواهم از اين رابطه بگذرم و هر چي از دهنش در اومد بهم گفت كه تو حق نداري قطعش كني و اوني كه ابراز علاقه ميكرد تو بودي و منو به خاطر وضعيت بدم تو كارخونه نمي خواهي و من الان دارم ميام شهرت ببينمت با خانواده ام درباره ات صحبت كردمو ....
كلافه ام .ميدونم يه غلطي كردم كه حالا حالاها بايد تاوان بدم .ميدونم اصل اين رابطه اشتباه بوده ومن خيلي زياده روي كردم. نميدونم بايد چيكار كنم با تلفناش همه رو مشكوك كرده!:163:
روزي صدبار خودمو لعنت ميكنم كه اگر تو رابطه قبلي ام با مشكل مواجه نبودم و از همان اول تو دانشگاه درست برخورد ميكردم و اون اشتباهاتي رو كه فرصت گفتن خيلياش نيستو انجام نداده بودم منم الان سر زندگيم بود و به اين بلا مبتلا نمي شدم.
اون ادعاي دوست داشتن ميكنه ولي من حتي نديدمش و نمي دونم دقيقا محل زندگيش كجاست ؟از طرفي توجيه اين رابطه با حرفائي كه بينمون گذشته:163:واقعا غير ممكنه! دهنشو واكنه....:324:نميدونم چيكار كنم ؟
از عصبانيت بي حس شده بودم.واقعا فكرم درست كار نمكينه .شديدا احتياج به كمي اعتماد به نفس و يه برنامه مشاوره اي خوب دارم .تو اين خونه طلسم شده با اون اوضاعي كه تو تاپيك قبليم گفته بودم نمي تونم درست تصميم بگيرم.رد كردنشو حتي حق من نمي دونه:300:
سلام
مگه اون آقا راه تماس دیگه ای غیر از شماره موبایل شما داره؟؟؟؟
بهترین کار اینه که تحت هیچ شرایطی به اس ام اس ها و تلفن هاش جواب ندید. اگه هم بتونید بهتره که چند روزی موبایلتونو روشن نکنید. بعد از چند روز خودش خسته می شه و میره پی کارش.
به حرفها، توهین ها و تحقیرهاش هم اصلا فکر نکنید، با این کارا فقط می خواد ضعف خودشو جبران کنه و یه جورایی خودشو آروم کنه.
سلام دوست خوبم. سعي كنيد اصلا اس ام اس هاشونو نخونيد كه تحريك بشين به پاسخ دادن. نخونده پاك كنيد. تماس هاشونم پاسخ ندين. خودش يه مدت بعد خسته ميشه. چنين شخص حقيري لياقت شما رو نداره كه بخواد فكرتونو حتي يه لحظه مشغول كنه. اين منم منم هايي هم كه ميگه بخاري ازش بلند نميشه خيالتون راحت. قرار شد رابطتونو با خدا عالي كنيد مگه نه؟! پس كسي كه خدا رو در پناهش داره ديگه از چي ميترسه؟ هان؟
پيروز باشي خانومم.
نقل قول:
ميترسيدم قانعم كنه به ادامه رابطه!
ظاهرا شما هنوز اونطور که اظهار میکنید به اشتباهاتی که داشتید پی نبردید و متاسفانه انگار بسیاری از حرفها و راهنمایی های دوستان هم بی اثر بوده .
سلام:
نیلوفر جان..عزیزم...به هر که دوست داری دیگه جوابشو نده ..دوستان راست می گن حتی اس ام اس هاشو نخونده پاک کن..
از همین جا نیلوفر برگرد ..من خیلی نگرانتم..
فردی که به حریم امن تو تجاوز کرده حالا با هر نیتی و نه تنها به تو بلکه به جسم و روح خودش هم احترام نگذاشته آخه به چه درد تو می خوره؟
فکر کردی اصلا به آینده این ارتباط؟
فکر کردی تا کجا می خوای بری؟
نکنه به خاطر یک عشق نافرجام می خوای خودتو به قهقرا ببری...
بلند شو و حتی سیم کارتتو بسوزون...همه چیزو قطع کن..تمامش کن نیلوفر..
این کار مثل یک مردابه .هرچی بیشتر توش جلو بری دستت از خدا دور تر میشه و روزی می رسه که نتونی نفس بکشی...
برگرد..خواهش می کنم..:316:
گفتنهای رو دوستان گفتن فقط:
نترس هیچ کاری نمی تونه بکنه تو خدا رو داری که اون نداره و چنین اعمال زشتی و انجام می ده.
تاکید می کنم به ابراز علاقه های دروغینش هیچ پاسخی نده. شما هنوز اون ته تهای دلت یه علاقه یا وابستگی داری ممکنه با دروغهاش بتونه شما رو بلرزونه. مواظب باش . سوزاندن سیم کارت و یا خاموش کردن گوشی راه خوبیه اما بهتر از اون اینه که عشق دروغینش و تو دلت بسوزانی و خاموشش کنی تا نلرزی.
بازم می گم خیالت راحت راحت هیچ کاری نمی تونه بکنه:43::72::82:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
بلند شو و حتی سیم کارتتو بسوزون...همه چیزو قطع کن..تمامش کن نیلوفر..
این کار مثل یک مردابه .هرچی بیشتر توش جلو بری دستت از خدا دور تر میشه و روزی می رسه که نتونی نفس بکشی...
برگرد..خواهش می کنم..:316:
سلام
احسنت
:104::104::104:
اين تكنيك تمركز زدايي و بستر زدايي هست. يعني ما منتظر لحظه آخر نمي مانيم كه تصميم بگيريم.
بلكه از اول مسير ها ،بستر ها و راههايي كه ممكن است ما را تحريك و وسوسه كند فاعلانه،مختارانه و قوي قطع مي كنيم. تا حتي اگر خودمان پيشمان شديم، راهمان تقريبا بسته باشد يا سخت باشد.
به خاطر اين جواب مفيد 10 روز شارژ رايگان براي شما منظور شد.
سلام نیلوفر جان
پیشنهادمن به شما اینه که تاپیکها و ارسالهای قبلی خودتون رو مرور کنید (بجز تاپیک اگه بگم کیه باور نمی کنید) ، این به شما کمک می کنه که به باورهای قبلی تون نزدیک تر بشید.
بیشتر اینجا بیائید و با کمک و همفکری دوستان ، قطعا از پس این مساله برمیاید.
نمونه اش
رازهایی برای رسیدن به حقیقت زندگی
http://www.hamdardi.net/thread-11316.html
بپذیرید که هر کسی می تونه بلغزه ، و شما هم از این قاعده مستثنی نیستید. به داشته های خودمون نباید غره بشیم برعکس حضور خدا و حجت خدا رو باید همیشه به خودمون یاد آور بشیم. در این امتحانات سخت از اونها یاری بخوایم.
خودتون رو سرزنش نکنید وبجای اون فعالانه و پر امید در مسیر رضایت خدا تلاش کنید. پیشنهاد می دم یه کلاس آموزش قران برای نو نهالان تدارک ببینید و آنچه یاد گرفتین رو به اونها یاد بدید و از این فرصت و فراغت به بهترین نحو و هدفدار بهره بگیرید.:104: