من با مادرم حرف زدم ایشون گفتند عادی باهاش برخورد کن نظر شما چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
من با مادرم حرف زدم ایشون گفتند عادی باهاش برخورد کن نظر شما چیه
سلام دوست عزیز:72:
1-متن کامشمر محترم و چند بار بخون . مفیده.
2- بله کاملا عادی و بی تفاوت رد شو انگار اصلا اون کار زشت کار شما نبوده.
3- من تعجب می کنم از محیطهای دانشگاه های الان. واقعا وقتی خود من دانشجو بودم حتی جزوه گرفتن از پسرا بد بود مگر در مواقعا اظطراری. الان به راحتی دخترا و پسرا با هم بیرون می رن. یعنی در مدت 5-6 سال اینقدر تغییر رخ داده؟
بهتره یک دختر وقار و عفت خودش و حفظ کنه. تا حالا شده فکر کنید فرض که اون پسر هم به شما ابراز علاقه می کرد و با فرض محال که با شما ازواج هم میکرد یه عمر تو سر کوفت می شنیدی که خودت من و انتخاب کردی خودت خواستی خودت و.... پس با همه چیز باید بسازی.
مادر بزرگی داشتم که خدا رحمتش کنه همیشه می گفت کاش گردن ادم مثل زرافه دراز بود تا قبل از اینکه حرفی و به دهن بیاره یه ذره فکر می کرد. دختر خوب کار بدی کردی که گفتی و شانس ازدواج خودت و کم کردی چون مطمئن باش خیلی پسر خوبی باشه دوستای نزدیکش فهمیدن شما چیکار کردی.
اما حالا راههای زیادی داری درس دانشگاه ورزش ایمان به خدا اعتقادات قوی و محکم و رفتاری سنجیده. مطئن باش موقش که برسه ازدواج خواهی کرد و تشکیل زندگی می دهی.
قدر محیط گرم خانواده رو بدون و تا میتونی استفاده کن که یه روز حسرت همین روزا رو می خوری.
فکر خودت و با افکار پوچ و بچه گانه اذیت نکن. مطمئن باش صلاح نبوده.
موفق باشی:72:
بنظر من ایشون درست گفتن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط رستخیز
موفق باشید .
ای بابا؛غصه نخور همه اینا میگذره.:307:
یه جورایی همدردتم!فقط فرقش اینه که ابراز علاقه نکردم ونمیکنم-ما دخترا انگار همیشه باید بسوزیم وبسازیم.درصورت ابراز علاقه به یکی نه تنها طرف بهمون جذب نمیشه،تازه زده هم میشه!:33:
ای خدا چرا تو فطرت دخترا نذاشتی که اونام برن خواستگاری :162:
اگر 1% هم احتمال داشته باشه ان اقا به سمت شما متمایل بشه با عادی برخورد کردن 100% نسبت به شما بدبین و زده میشه.و تو ذهنش فکر های زیادی می کنه از جمله اینکه طرف چقدر از این حرف ها به بقیه زده که حالا انگار نه انگار.تازه احتمالش هست که شما را انگشت نمای دوستانش بکنه و ....
با عادی رفتار کردن و سلام علیک کردن و ......
احتمال هر عکس العملی را داشته باش.
سلام عزیزم
نکته های کاشمر عالیه .....
یادت باشه شما دختری باید ارزش واحترام خودتو حفظ کنی .......
سعی کن دیگه تو شرایط بعدیت این اشتباهو تکرار نکنی..... اگه تو این موارد پسره هم نیت ونظری داشته باشه با تابلو بازی های طرف مقابلش نظرش فرق خواهد کرد
دیگه انگار نه انگار کاملا خونسرد باش وبی تفاوت نه اینکه نشون بدی ازش ناراحتی یا کینه داری ...
اگه ایشون واسه ادامه تحصیل دارن تلاش می کنن شما چرا این کارو نمی کنی رتبتو بالا ببر بذار همسفر ایندت خودش شمار پیدا کنه ونازتونو بکشه نه شما.....
معشوق همه ناز است عاشق همه نیاز
سلام به همه شما خوبان
من هم دارم مسیر خودمو میرم و دارم میخونم به خدا تا خالا اصلا هیچ ارتباط با کسی نداشتم
ما باهم همکاریم و گاهی لازمه باهم ارتباط داشته باشیم واسه اینه که میپرسم چه طوری برخورد کنم البته از ان روز هنوز باهم رو در رو نشدهایم ولی ممکنه بشیم
با سلام دوباره خدمت اعضای محترم ومدیر همدردی
اگه ممکنه لطف کنین به من راهنمایی کنین چه طوری از مدیر همدردی هم پاسخ بگیرم
ضمن این که اگه نظر دیگهای دارین بدین
با سلام
به نظر من بهتره كه كاملا احساسات خودتون رو كنترل كنيد. يك رفتار كاملا عادي. مانند تمام همكارهاي ديگرتان. اشتباه كرديد كه احساس خودتان را به او انتقال داديد و نبايد اين اشتباه در رفتارهاي بعدي شما تكرار شود. پس غرور خودتون را حفظ كنيد. چون قشنگترين چيز براي يك دختر همين غرور توام با حياست. سعي كنيد كه مثل يك همكار عادي با او برخورد كنيد و هیچ برخورد احساسی نداشته باشید. نه هیجان زده شوید و نه فرار کنید
ایا این درسته که از خدا بخوام اگه اون میتونه منو خوشبخت کنه خدا یه کاری کنه که اون ازم خواستگاری کنه؟
بعد اینهمه مدت هنوز گیر اونی؟؟؟ بابا بی خیال! بس کن! عمرت رفت جوونیت رفت...تمومش کن!
آب پاکی رو بریزم روی دستت؟ اگر آسمون به زمین بیاد ماه و خورشید و ستاره بهم برسن(یعنی تا قیامت!) اون با تو نه تنهاا ازدواج نمی کنه بلکه حتی دوست هم نمیشه!
یک پسری که اولش من و من می کنه آخر سر طرف رو ول می کنه چه برسه به این یکی که از همون اول جواب آخر رو بهت داد!:300:
شما انقدر به اون آقا حق می دی که از شما خوشش نیاد؟ به هر دلیلی! دلیل نداره شما از هر کی خوشت اومد اونم از شما خوشش بیاد!
می دونی چقدر با دامن زدن به این افکار داری لحظات جوونی رو صرف هیچ و پوچ می کنی؟ بگذر از این آدم! برو سراغ بخت خودت!
یک روانشناسی در تلویزیون در بحث روابط دختر و پسر حرف جالبی می زدند. میگفتند ممکنه دختر خانمی اول از یک آفا پسری خوشش نیاد اما بعدا نظرش عوض شه اما آقا پسری که در نظر اول از یک خانم خوشش نیومده تا آخر اون حس رو با خودش داره و عوض هم نمی شه...
بنابراین نشین دعای محال نکن... 2 روز دیگه می گی اینهمه دعا کردم خدا بهم نداده... خدا ال هست و بل هست! درحالیکه این قضیه خودش از اساس مشکل داره...به عقل و منطقت رجوع کن نه به اوهام و خیالات!...