RE: عذاب وجدان از روابط قبلی ( کمک لطفا )
[align=justify]سلام دوست عزیز،
از اون ماجرا درس بگیر و فراموشش کن و چیزی راجع به اون قضیه به همسر آینده ات نگو.
ببین من خودم معتقدم که آدم باید با کسی که قراره یه عمر باهاش زندگی کنه، صادق و روراست باشه و همه حقایق رو بهش بگه. ولی در مورد شما وقتی اتفاق خاصی بین شما و دوست قبلیت نیفتاده، گفتن این ماجرا فقط ذهن همسر آینده ات رو مغشوش می کنه. پس بهتره که نه حرفی راجع بهش بزنی و نه اصلا" بهش فکر کنی. یه جریانی بوده، تموم شده. به آینده و لحظات خوشی فکر کن که با همسرتون خواهی داشت.[/align]
عزیزم به نظر من صداقت این نیست که همه چیز رو به زبون بیاری . خوبه گاهی وقتا اشتباهاتمونو به دست فراموشی بسپاریم و از اونا درس بگیریم
وفاداریتو از اینجا به بعد بهش نشون بده و ثابت کن که میتونی خوشبختش کنی . آینده خودتو به خاطر اشتباهی که انجام دادی خراب نکن . فرصتها توی زندگی تکرار شدنی نیستند
سلام:
به تالار همدردی خوش آمدید..
من بارها تو همین تالار دیدم که سایر دوستان تجربه دار هم که دستی در مشاوره دادرند در تاپیک های مشابه شما گفته های دوستان رو در بالا تایید کردند..
اگر به حقیقت رابطه خاصی بین شما و دوست گذشته شما وجود نداشته من نمی گم که عذاب وجدان نداشته باش..نمی گم گناهی نکردی چرا کردی..از روی اشتباه بچه گانه که خودت هم گفتی و احساساتی شدی اشتباه کردی ولی این الان مهم نیست مهم اینه پشیمان شدی..دوست من اگر از ان دوستی قبلی با هر حد و حدودی که بوده توبه کردی از خدا طلب مغفرت کردی و می دونی به فرد آینده همیشه وفادار می مونی حتی اگر زندگی اونقدر که باید خدای نکرده خوب نبود نیازی نیست همه چیز رو بگی..این با اصل صداقت منافاتی نداره چون هر انسانی اشتباه می کنه مهم اینه توبه کنی و مطمئن باشی خداوند توبه شما رو پذیرفته و در نهایت ادامه بدی ولی اگر دوستی شما یا اون فرد طوری بود که احتمال اینکه ایشان در آینده شما رو اذیت کنه یا بخواد زندگی شما رو بهم بزنه بهتره بگی ..اگر نه می دونی همه چیز تمام شده اونم پی زندگیشه چرا باید زندگیتو خراب کنی ؟حتی یادش هم نکن و به فرد کنونی از دل و جان وفادار باش طی هر شرایطی..
یک چیز دیگه دوست من فکر نمی کنی 5 سال که الان با این آقا اخیر رابطه داری زیاده؟5 ســــــــــــــــــــــال ؟
مواظب آینده ات باش گلم..:72:
RE: عذاب وجدان از رابطه قبلی ( کمک لطفا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
نقل قول:
طرفم یکسره تکرار میکنه که ...
این یه زنگ خطره. به نظرم بهتره جدیش بگیری. تو کار های دیگه هم از خودش وسواس نشون میده؟
اره خب کلا زیادی حساسه رو همه چیز ... که اینم میذاره رو حساب دوست داشتن .... یعنی کلا اگه یه روزی بفهمه هیچ وقت همچین ادمی نیست که بی خیال این قضیه بشه ... :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
سلام عزیزم
نیلوفر جان رابطه قبلیت با آقای قبلی چه مدت طول کشیده؟ و به چه صورت بوده ؟ وایا دوست و آشنا هم اطلاعی از این موضوع داشتند ؟
در کل بستگی به شرایط و نحوه ارتباطتون داره ......
اگه چیز خاص ومهمی بینتون نبوده لزومی نداره ......
رابطه زیاد نبوده عزیزم ... شاید یک ماه هم نبود ... و هیچ چیز خاصی هم بینمون نبوده ... و بله متاسفانه از تو فامیل دختر عمه ام میدونست و همینطور دو تا از دوستام :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masi.ahmad
سلام ببین به نظر من نباید بگی چون دقیقا دوست من چنین کاری کرد اون حتی دفتر خاطراتش رو به کسی که دوست داشت داد تا بخونه و دقیقا اون هم همون روز عصر باهاش بهم زد گذشته هر چی بوده گذشته مهم اینده روبهروی تویه و اینکه خودت میگی اصلا به یاد گذشته ها هم نبودی . نگذار یه گذشته چرت و ساده تو و همسر اینده ات رو از هم دور کنه تا جایی که دیگه نبینیش . در ضمن هیچ عذاب وجدانی هم وجود نداره چون تو گناهی نکردی اینو یادت باشه و این ذهنیت رو از خودت دور کن موفق و خوش باشی:43::328:و اینکه خوش امدی به دنیای عاشقا
سلام دوست عزیزم ... ممنونم که راهنماییم کردی ... نه واقعا اصلا حتی بهش فکر هم نمیکردم ولی فقط به خاطر اینکه میدونم برای همسر اینده ام مهمه خیلی ناراحتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام:
به تالار همدردی خوش آمدید..
من بارها تو همین تالار دیدم که سایر دوستان تجربه دار هم که دستی در مشاوره دادرند در تاپیک های مشابه شما گفته های دوستان رو در بالا تایید کردند..
اگر به حقیقت رابطه خاصی بین شما و دوست گذشته شما وجود نداشته من نمی گم که عذاب وجدان نداشته باش..نمی گم گناهی نکردی چرا کردی..از روی اشتباه بچه گانه که خودت هم گفتی و احساساتی شدی اشتباه کردی ولی این الان مهم نیست مهم اینه پشیمان شدی..دوست من اگر از ان دوستی قبلی با هر حد و حدودی که بوده توبه کردی از خدا طلب مغفرت کردی و می دونی به فرد آینده همیشه وفادار می مونی حتی اگر زندگی اونقدر که باید خدای نکرده خوب نبود نیازی نیست همه چیز رو بگی..این با اصل صداقت منافاتی نداره چون هر انسانی اشتباه می کنه مهم اینه توبه کنی و مطمئن باشی خداوند توبه شما رو پذیرفته و در نهایت ادامه بدی ولی اگر دوستی شما یا اون فرد طوری بود که احتمال اینکه ایشان در آینده شما رو اذیت کنه یا بخواد زندگی شما رو بهم بزنه بهتره بگی ..اگر نه می دونی همه چیز تمام شده اونم پی زندگیشه چرا باید زندگیتو خراب کنی ؟حتی یادش هم نکن و به فرد کنونی از دل و جان وفادار باش طی هر شرایطی..
یک چیز دیگه دوست من فکر نمی کنی 5 سال که الان با این آقا اخیر رابطه داری زیاده؟5 ســــــــــــــــــــــال ؟
مواظب آینده ات باش گلم..:72:
.............................................
دوست عزیزم ممنون از راهنماییت .... نه واقعا هیچ ارتباط خاصی نبوده ... اون دوستی تقریبا به 7...8 سال پیش برمیگرده و میدونم که اون فرد نمیتونه مشکلی پیس بیاره ... البته امیدوارم .... خب نمیدونم زیاده یا نه ولی واقعا 5 ساله که با همیم ... من از این ناراحتم که طرفم مدام تکرار میکنه که من به خاطر اینکه میدونستم قبلا با کسی نبودی تو رو برای ازدواج انتخاب کردم و منم که میدونم اینطور نیست عذاب وجدان میگیرم و ناراحتم که چرا ازش پنهون میکنم :(
دوستان گلم از همتون به خاطر راهنمایی هاتون تشکر میکنم ... خوشحالم که دوستان خوبی پیدا کردم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آیسان
[align=justify]سلام دوست عزیز،
از اون ماجرا درس بگیر و فراموشش کن و چیزی راجع به اون قضیه به همسر آینده ات نگو.
ببین من خودم معتقدم که آدم باید با کسی که قراره یه عمر باهاش زندگی کنه، صادق و روراست باشه و همه حقایق رو بهش بگه. ولی در مورد شما وقتی اتفاق خاصی بین شما و دوست قبلیت نیفتاده، گفتن این ماجرا فقط ذهن همسر آینده ات رو مغشوش می کنه. پس بهتره که نه حرفی راجع بهش بزنی و نه اصلا" بهش فکر کنی. یه جریانی بوده، تموم شده. به آینده و لحظات خوشی فکر کن که با همسرتون خواهی داشت.[/align]
ممنونم دوست عزیزم ... فقط کنار اومدن با این حس خیلی سخته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saint mary
عزیزم به نظر من صداقت این نیست که همه چیز رو به زبون بیاری . خوبه گاهی وقتا اشتباهاتمونو به دست فراموشی بسپاریم و از اونا درس بگیریم
وفاداریتو از اینجا به بعد بهش نشون بده و ثابت کن که میتونی خوشبختش کنی . آینده خودتو به خاطر اشتباهی که انجام دادی خراب نکن . فرصتها توی زندگی تکرار شدنی نیستند
ممنونم دوست گلم ... خودمم دوست ندارم خراب کنم ولی حس بدیه که دارم :(
به نقل از:
http://ch3.iribtv.ir/index.php?optio...253&Itemid=376
سوال - آیا لازم است که زن و شوهر رازهای قبلی زندگی خصوصی خودشان را بگویند ؟
پاسخ - نه خیر لازم نیست . اشکال هم دارد . سوال قبلی این بود که ، خانم کنجکاوی میکردند ، الان سوال این خانم این است که اگر خودم بگویم بهتر است . صداقت است . عده ای بعنوان یک رنگی و اینکه من و تو ما شده ایم ، می آیند رازهای زندگیشان را میگویند . این خیلی خطرناک است . مشکلات دارند . ما روایاتی در مورد راز داریم . حضرت علی (ع) میفرمایند : حق هر سِری این است که پوشیده بماند . امام صادق(ع) میفرماید : سرک من دمک فلا یجرین من غیر اوجادک. سرتوازخون تو است و نباید دررگ دیگری جریان پیدا کند . مشکلات ایجاد میکند . حالا شما رازی داشتید، مثلا خانمی قبل از ازدواج ارتباطی داشته اند ، این را میگویند ، خوب همسرتان بهم میریزد، بعد نظام فکری اش بهم میریزد ، خواب را از چشمش میگیرد و اعتمادش از شما سلب میشود . او میگوید همسر من ، که این را گفته ، یعنی نود درصد داستان را به من نگفته است و چه خبر بوده ، خوب چرا میگویید ؟ خودتان هم دچار اضطراب میشوید . رازتان را به همسرتان می گویید ، دغدغه دارید ، نکند آقا به کسی بگوید . امام رضا (ع) فرمودند : سرک اسیرک ، فان افشیه سرت اسیر . سر تو اسیر توست اگر افشا کنی تو اسیر رازت میشوی . ممکن است همسر شما ف به دیگری بگوید . شما به همسرتان اعتماد کردی و گفتی ، خوب ایشان هم کسانی را دارند که مورد اعتمادشان هست و به آنها میگوید ، به مادر و خواهرشان اعتماد دارند ، شما به او گفتید و او هم به مادش میگوید و به مادر ش میگوید ، به کسی نگو . هر سری که از دو نفر گذشت شایع میشود . بعضی ها میگویند: کل سر جاوز الاثنین شاعا . سری که از دو لبتان در آمد شایع میشود. الان شما با هم خوب هستید . زندگی تنش دارد . مواردی ممکن است این تنش ها در دوران عقد به طلاق برسد و جدا بشوید . اگر شما به جدایی برسید ، طرف راز شما را میداند و ممکن است دشمن شما بشود . حالا اگر به جدایی نرسد ، در تنش ها ، این رازها ی شما چماق میشود . در مورد دوست داریم که آقا میفرمایند : سرت را به دوست نگو چون ممکن است فردا ، دشمن تو بشود و از راز تو سوء استفاده کند . پس این که میگویند زن و مرد سنگ صبور هم هستند و محرم اسرارهم هستند یعنی چه ؟ معنایش این است که اگر در زندگی اتفاق افتاده ، به پدر و مادر و دیگران نگویید و مسائل زندگی خصوصیتان را نگویید و یا اینکه در زندگی با همسرتان ، مخفی کاری نکنید . و کار مرموز نکنید . زن و مرد باید از همدیگر چیزی را پنهان نکنند . این در زندگی درست است. نمونه هایی داریم که گله میکنند که، من خانمش بودم و آخرین فردی بودم که مطلب را فهمیدم . یعنی تمام قوم و خویش ها و نزدیکان مطلب را شش ماه پیش میدانستند و تنها کسی که نمیدانسته ، من بودم . مثلا پدر و مادر آقا میخواهد به حج بروند و سه ماه بوده که مقدمات کار راآماده کردند و همه هم ، خبر داشته اند و بعد زنگ میزنند که ما داریم به حج میرویم . ایشان همسر شماست . گاهی خانم مطلب را به شوهرش نمیگوید . منظور از محرم بودن این است. ولی شما راز زندگیتان را نگویید چون این مشکلات پیش می آید.
البته شما هنوز ازدواج نکردین,این خودش اوضاع رو تغییر میده.
دوست عزیزم اینکه خودش اوضاع رو تغییر میده برای من مهمه چون ما هنوز ازدواج نکردیم ... میشه بیشتر توضیح بدید ؟
اخه طرف من براش مهمه که همسر اینده اش با کسی نبوده باشه ... اینکه بهش نگم ظلم نیست واقعا ؟؟!!!! خدایا کمکم کن :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیلوفر 21
اخه طرف من براش مهمه که همسر اینده اش با کسی نبوده باشه ... اینکه بهش نگم ظلم نیست واقعا ؟؟!!!! خدایا کمکم کن :(
دوبستان راهنمایی های لازمو کردن.منم یاد آوری می کنم.اگر فکر می کنی خودش بعدن می فهمه
قبلن با کسی بودی.بهش بگو غیر از این احتیاجی نیست.راستی تا حالا ازت پرسیده که قبلن
دوست پسر داشتی یا نه؟
یه چیزیم به پسرای امثال دوستت بگم.دختری که حاضر می شه باهاتون دوست بشه.احتمالش
هست که قبل شما با یکی دیگه بوده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیلوفر 21
دوبستان راهنمایی های لازمو کردن.منم یاد آوری می کنم.اگر فکر می کنی خودش بعدن می فهمه
قبلن با کسی بودی.بهش بگو غیر از این احتیاجی نیست.راستی تا حالا ازت پرسیده که قبلن
دوست پسر داشتی یا نه؟
یه چیزیم به پسرای امثال دوستت بگم.دختری که حاضر می شه باهاتون دوست بشه.احتمالش
هست که قبل شما با یکی دیگه بوده باشه.
اره پرسیده ... براشم خیلی مهمه.