RE: ما عاشق هم هستیم 13ال اختلاف سنی داریم کمک؟؟
سلام و به تالار همدردی خوش اومدی:72:
دوست عزیز به نظرم شما خودتون شخصیت شیفته و وابسته ای دارید. چون هر کی وارد زندگیتون شده عاشقش شدید. و بعد از گذشت مدتی به این نتیجه رسیدید که به دردتون نمی خوره. فکر کنم کمترینش 1 سال بود حالا بذار اینم به 1-2 سال برسه ببین بازم نظرت همینه.
شما همه عشق و علاقه رو یهو تقدیم طرف می کنی و بعد از 1-2 سال تهی می شی. به نظرم شما خودت به بلوغ کامل نرسیدی. ازدواج همش عشق نیست. شما به نیروی عشق ایمان داری و ما ازدواج کرده ها به نیرویی که دو طرف و به هم وصل کنه که قطعا عشق نیست. علاقه و محبتی منطقیست.
من فکر می کنم شما بیشتر این هیجانات و دوست دارید.
البته فکر می کنم اون دختر خانم هم هنوز به بلوغ کامل نسیده کسی که می گه پول واسم مهم نیست و همش و می دم به فقرا این هنوز بچس. درسته کمک به دیگران خوب که نه عالیه. اما نمی شه گفت من تو زندگی به پول فکر نمی کنم زندگی خرج داره خونه زندگی خورد و خوراک بچه و .... به امر زدواج جدی تر نگاه کن.
در ضمن من فکر می کنم شما اینقدر شیفته این خانم هستید که فقط دنبال یک تایید هستید.
امیدوارم درست و منطقی فکر کنید و تصمیم بگیرید ازدواج این نیست که انتخاب کنید و عقد کنید بعد بگید فلان مشل بود و جدا شید و مهر طلاق و تو شناسنامه خودتون و اون دختر برای همیشه یادگار بگذارید.
موفق باشید:72:
RE: ما عاشق هم هستیم 13اسل اختلاف سنی داریم کمک؟؟
ما که فعلا باهم هستیم دنیا به کاممونه میگیم میخندیم ترسم ازاینه که اخرش تلخ شه البته خدا نکنه فقط یک احتماله درجواب دوستمون sisiliعرض کنم ایشان نه اینکه میگن پول بدهستش میگه اگر بیش ازنیازمون داشتیم دنبال تجملات نمیرویم به اندازه نیازمون استفاده میکنیم زندگی ابرومند داشته باشییم منظورشون اینه وبرای خودمن که زیاد دنبال تجملات ولخرجی نیستم یک امتیاز مثبته اتفاقا ایشان من فکرمیکنم 3-4سال از سن خودش بیشتر درک میکنه یا شاید من نمیدونم شناسنامش کوچیک گرفته باشن خدابهتر میدونه بازهم ازدوستان وهمدردهای عزیزممنون میشم بانظرات خودشون مارا دردرک بهتر مخصوصا اونایی که تجربه داشتن از این نوع مارا دراین
مسئله یاری رسانند مرسی ازلطفتون
وقتی ادم عاشق می شه به جز خوبیها چیزی نمی بینه و وقتی دچار شکست عشقی می شه فقط بدیهای طرف هست که خود نمایی می کنه.
شما عاشقی پس بدیهای این دختر خانم به چشمت نمیاد. فقط می تونم دعا کنم مهر طلاق و تو شناسنامه اون بیچاره نزنی.
اون شاید بزرگتر از سنش می زنه اما شما خیلی کوچکتر از سنت می زنی همان طور که خودت گفتی. به نظرم یه ذره واسه اقدام به ازدواج زوده کمی دست نگه دارید. کمی بیشتر موضوع رو حلاجی کنید. کمی ازش دوری کنید ببینید چه اتفاقی میفته. باور کنید زندگی همش عشق نیست. عشق نه تفاهم میاره نه درک زندگی مشترک.
بگذارید یه کم زمان بگذره کمی از فاز احساسات بیاید بیرون و این حس های قشنگ و بذارید واسه بعد از ازدواج و الان منطقی باشید.
می گن خوبه قبل از ازدواج چشماتون و خوب خوب باز کنید و بعد از ازدواج چشماتون و ببیندید. دقت کنید ببینید الان این دختر خانم می تونه یه پای زندگی شما باشه و تا پیری باهاتون بدود؟ و زندگی رو بچرخونه؟ از عهده بچه داری بر میاد.؟ می تونه با خانواده شما کنار بیاد؟. می تونه کد بانوی ماهری باشه؟. می تونه همسر نمونه ای باشه ؟. می تونه سختیهای زندگی رو به دوش بکشه؟؟؟؟ قرار نیست همیشه زندگی شما خوب و شیرین باشه زندگی بالا و پایین داره ببین می تونه تو این سرازیری ها و سربالا ییها دوش به دوشت قدم بر داره؟؟
امیدوارم که بتونه.
موفق باشید:72:
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط korosh fr
کار ما از دلبستگی وابستگی عاشقی گذشته
korosh fr عزیز
من در پست اول عرض کردم شما حتی جواب نه بشنوید آن هم صد در صد صحیح بازهم با آن جواب نه مخالفت میکنید,چون تصمیم خود را گرفته اید
دوستان هر چه گفتند و نوشتند شما باز ساز خود را میزنید؛
من نمیدانم شما دیگه منتظر چه راهنمایی هستید؟
چی میخوای بشنوی؟
اختلاف سنی 13 سال کم نیست؛دوست من دقت کن, اگر آن خانم 30 سال سن داشت میشد گفت این اختلاف مشکل ساز نیست؛اما .....
ما نمیگیم این حرفهای که این خانم میگن دروغ هست؛بلکه در مرحله قبل از ازدواج صادقانه خیلی حرفها گفته میشود؛ اما همین که بت ازدواج شکست و تشنگی ازدواج سیراب شد؛ آن وقت تغییر حاصل میشود ,و واقعیات دیگری ثابت میشود, (افرادی دچار این مشکل میشوند که به شنات واقعی نرسیده باشند) دلیلش هم رؤیا پردازی قبل از ازدواج است ,
بهر حال ما آنچه را لازم بود گفتیم, بهای خوشبختی سنگین است, اگر متحمل زحمت شوید به زندگی اهمیت دهید,به خواستهای هم و اقتضای سن؛ نتیجه خواهید گرفت؛اما هیچ نظری قطعی نیست
خوشبخت باشی و موفق:72: