RE: يه سؤال : چرا وقتي يكي بهت افراطي علاقه داره كم كم نسبت بهش بي علا
سلام
محبت نابجا اثر منفي داره
یعنی محبتی که تو جا و موقعیت مناسب انجام داده نشه
خیلی از خانومها کسی رو که همون ابتدای رابطه ابراز علاقه شدید می کنن رو دوست ندارن و به این نتیجه میرسن که اون مرد نمی تونه تکیه گاه مناسبی برای زندگیشون باشه
بالاخره یک مرد باید نشون بده که آمادگی لازم رو برای مدیریت زندگی داره و به قولی:
اگه ادم بتونه همراه با عشق زیاد واقع بین باشه غرورشو حفظ کنه اعتماد به نفسشو نگه داره و محبت شو کنترل کنه مطمئنن طرف مقابل جذبش میشه
ضمنا بعد آشنایی و ازدواج بنا به گفته باران گرامی
نقل قول:
هر کسی در این زمینه ویژگی های خاص خودش رو داره
شناخت اخلاقیات طرفتون کافی نیست ، شما باید در زمینه احساسی و عاطفی هم همسرتون رو بشناسید در این زمینه روحیه های متفاوتی وجود داره . برخی افراد اگر از طرف مقابل آتشی از عشق ببینند خودشون احساس تهی بودن می کنند و سردتر میشن . برخی دیگه نه به کوچکترین کم و زیاد شدن شدت عواطف همسرشون حساس هستند .میزان ابراز علاقه و عواطف و عشق رو با همسرتون تنظیم کنید به همون میزانی که باید باشه تا هیچ یک از شما خسته یا دلسرد نشه .
سارا:
نقل قول:
ولی وقتی علاقه ای دو طرفه باشه دیگه همه چیزش جالبه و بعدا اتفاقا باید خیلی بهم ابراز علاقه کنند..منتها در قبل اون حس کمالیابی انسان به نظرم موجب میشه این انسان ها طرد بشن....
نمی دونم تونستم منظورمو بگم یا نه!!!
--------------------------------------------------------------------------------
سارا:
نقل قول:
حرف های دوستان خیلی جالب بود منم چون همین سوال شما رو داشتم با خوندن این تاپیک خیلی چیزهای جالبی متوجه شدم.همسر شما هم مثل همسر منه و نه تنها از ابراز عشق زیاد ناراحت نمیشه که خیلی قدر ابراز محبت رو میدنه..من طبق تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که اگر عشق و علاقه ما بر پایه منطق و خواست و اراده خدا شکل گرفته باشه خودش مثل یک نهر آرام مسیر درست را پیدا می کنه و آرام تا انتها میره ..مردان این طور که من یافتم اگر دارای شخصیت صحیحی باشند قدر ابراز عشق خانم هاشون رو خیلی خوب می دونند و چند برابر اون رو به موقع پس می دهند پس هیچ زمان نگران این موضوع نباش چون عشق حقیقی هیچ زمان تکراری نمیشه و ما باید سعی کینم با مطالعه و یاد گرفتن ز کسانی که الان بزرگترن و زندگی مشترک با طراوتی دارند و به کار بستن تجربه های اونها زندگیمون رو سرشار از نشاط کنیم تا هیچ وقت یکنواخت نشه...
برات آرزوی موفقیت می کنم و از خوشبختیت خیلی خوشحالم..
منتظر نظرات تکمیلی هستم
سلام دوستان خوبم... من ديروز نبودم و امروز كه اومدم ، نظرات همه ي شما دوستان خيلي واسم جالب بود. حتي با اينكه بحث ها مشتركه، يه جورايي فكر ميكنم هر كس طبق معيارهايي كه براي خودش ارزشمنده اين واكنش رو نشون ميده. مثلا يكي از ابراز علاقه زياد خوشش نمياد و يكي از اينكه بهش نيازمند باشن و يكي به خاطر آزاديش و ....جالبه كه همه ي اينها هم محور اصليشون يكيه و ميشه گفت يه جورايي زنجيروار با هم ارتباط دارن.... شما فكر ميكنيد اون مشكل اصلي كه اين تصورات رو در ذهن معشوق ايجاد ميكنه چيه؟ در حقيقت منشا اين احساس از كجاست.
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
سلام دوستان خوبم... من ديروز نبودم و امروز كه اومدم ، نظرات همه ي شما دوستان خيلي واسم جالب بود. حتي با اينكه بحث ها مشتركه، يه جورايي فكر ميكنم هر كس طبق معيارهايي كه براي خودش ارزشمنده اين واكنش رو نشون ميده. مثلا يكي از ابراز علاقه زياد خوشش نمياد و يكي از اينكه بهش نيازمند باشن و يكي به خاطر آزاديش و ....جالبه كه همه ي اينها هم محور اصليشون يكيه و ميشه گفت يه جورايي زنجيروار با هم ارتباط دارن.... شما فكر ميكنيد اون مشكل اصلي كه اين تصورات رو در ذهن معشوق ايجاد ميكنه چيه؟ در حقيقت منشا اين احساس از كجاست.
ممنون.
به نظر من همه اینها ازین ناشی میشه که علاقه هامون واقعی نیستند و اون خلوص عاشقانه رو ندارن.
والا دوست داشتن اگه واقعی باشه:
فقط طرف رو دوست داری به خاطر خودش ونه خودت
نیاز به ابراز علاقه اون نداری
راحتی اونو به راحتی وارامش خودت ترجیح میدی
از علاقه زیاد اون منزجر نمیشی
ضمن تشکر از flag
من فکر می کنم لینک زیر که از خانوم دکتر تالار هست می تونه کمک کنه
من که از ایشون چیزهای با ارزشی یاد گرفتم
http://www.hamdardi.net/thread-13682.html
البته من نتونستم فقط آدرسشو آوردم
ولی به افتخارشون:104::104::104:
البته درست بوده من فکر کردم نشد
سلام :72:
بحث جالبیه.من فکر می کنم خداوند زن و مرد و مکمل هم قرار داده. و در زمانی که هنوز ازدواج شکل نگرفته و حتی تا حدودی بعد از ازدواج هم این موضوع مصداق داره. یعنی :
زن خودش سرشار از احساسه و به اندازه کافی با دوستان و مادر و خواهر و غیره از احساس و محبت حرف می زنن پس دنبال مردیست که سرشار از غرور باشه ( البته کاذب نه) سرشار از انرژی باشه و یه تکیه گاه محکم.
و مرد خودش سرشار از غروره و به اندازه کافی با دوستان خشونت به خرج می دن و شیطتنت می کنن پس دنبال زنی هستن که سرشار از احساس باشن و کمبود اونا رو جبران کنه.
اما بعد ازدواج وقتی عشق در مسیر درست باشه هر دو طرف از عشق به هم لذت می برن اما باز من معتقدم همون بعد از ازدواج هم زیادی ابراز علاقه های اتشین دو طرف رو خسته می کنه گاهی لازمه یه چیزایی در عمل باشه تا در زبان.
:72::72:
نقل قول:
زن خودش سرشار از احساسه و به اندازه کافی با دوستان و مادر و خواهر و غیره از احساس و محبت حرف می زنن پس دنبال مردیست که سرشار از غرور باشه ( البته کاذب نه) سرشار از انرژی باشه و یه تکیه گاه محکم.
سلام
میشه توضیح بدین منظورتون از غرور داشتن تو این شرایط چیه؟
توضیح بدین که یعنی چی؟
یعنی همیشه متضاد ها همدیگر و جذب می کنن. یعنی همیشه قطب های ناهمنام اهن ربا همدیگر و جذب می کنن.
زنی که خودش سرشار از احساس و عاطفه هست یه تکیه گاه محکم می خواد نه یه مردی که مثل خودش ابراز علاقه های اتشین می کنه.یعنی اون بخش از وجودش و می خواد تکمیل کنه که خودش نداره.
سلام
ببخشید شاید این سوالم و جوابها تاپیکو از بحث اصلی منحرف کنه
پس این شمائید که ابراز احساس های زیاد می کنید نسبت به همسرتون؟ همسرتون چه جوری برخورد می کنه که شما رو راضی نگه میداره؟
پس چرا اینهمه خانوم تو تالار گلایه می کنن از بی توجهی شوهرشون؟
خانوم سارا بانو هم گفتن که بعد ها باید کلی ابراز احساس کنین به همدیگه؟
دوست عزیز بحث ما در مورد ابراز علاقه های افراطی و اتشینه که تا اون جایی که من می دونم معمولا خانمها از چنین ابراز علاقه هایی فراری هستن. وگرنه اینکه زن در جستجوری محبته خب جزء فطرتشه حتی مرد هم محبت و جستجو می کنه. ولی وقتی افراط گونه می شه یه جورایی دست و پای ادم می بنده.
خود من اگه همسرم امروز بهم ابراز علاقه مفصل کرد تا چند روزی سیراب هستم و تقاضایی در این زمینه ندارم حالا ممکنه این چند روز در خانمها و اقایون متفاوت باشه اما هیچ کس دوست نداره (بالاخص خانمها ) که یک مردی بشینه از صبح تا شب بگه دوستت دارم قربونت برم قربونم بری و...
امیدوارم منظورم و درست رسونده باشم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_matin
خانوم سارا بانو هم گفتن که بعد ها باید کلی ابراز احساس کنین به همدیگه؟
سلام به همه دوستان:
بحث جالب پیش رفته ولی خدمت اقای متین بگم که این نظرها کاملا نسبیه و از فرد به فرد کاملا تفدات می کنه..
طرفین با شناختی که از هم و روحیات هم دارند نسبت به هم واکنش نشوان می دهند و این همون مواردیست که با شناخت خوب معلوم میشه..بله همه خانم ها از داشتن یک تکیه گاه مردانه..یک قدرت لذت می برند ولی در کنار اون احساسات هم دوست دارند.همان طور که در بیشتر مقالات اومده چون خانم ها احساس در مرحله نخست تری هست نسبت به اقایون باید در جواب احساسات خود بازخورد مکفی بگیرند ..البته خودم رو مثال نمی زنم چون من فانتزی احساسی قوی دارم که دارم تعدیلش می کنم ولی بازم معتقدم باید آقایون بعد از ازدواج نه قبل از اون بلد باشند بدون خجالت احساس خود را ابراز کنند کاری که مثلا همسر من واقعا خوب انجام میده و من کاملا احساس خوبی دارم ولی چون خودم زیاده خواه بودن نمی دیدم و حالا دارم می بینم که اونم تلاش خوبی داره ..
اقایون ما باید یاد بگیرند که احساس می تونه بعد از ازدواج خانم ها رو خیلی به اون ها عاشق تر کنه و بیان یک دوستت دارم البته به تعدیل بین زن و مرد یا دلم برات تنگ میشه و ..می تونه اثرات خیلی خوبی در نزدیکی زن و مرد داشته باشه...:72: