RE: چطور آدما زود تغییر می کنند ( چهره دوم افراد )
همیشه این سوال تو ذهنمه چرا بعضی مردا با داشتن زن خوب و زندگی خوب حاضر میشن به زنشون خیانت کنند .
و دیگه اینکه چرا یه زن بخاطر هوس خودش آرزوها و امیدهای بچه اش و خراب می کنه . آیا واقعا این راه و رسم مادر بودنه ؟ چرا این خانم دوباره ازدواج نکرد بطور رسمس که با افتخار شوهرش و همه جا معرفی کنه نه اینکه با ترس و لرز و پنهانی یه رابطه مثل دختر پسرای 18 ساله داشته باشه .
چرا بنیان خانواده ها اینهمه زود دگرگون میشه و همه چی بهم میریزه !؟
و سوال مهمتر اینکه چرا دوست دختر من بعد از دیدن زندگی خواهرش باز با یه آدم متاهل دوست شده و روال زندگی اون و می خواد تکرار کنه ؟
من مطمئنم خانواده اینها از همه چیز با خبر هستند اما هیچ واکنشی ندارن و شاید بتونم به جرات بگم کمکشون هم می کنند
همهاینایی که گفتین بر میگرده به خود آدما .مثلاٌ خود شما الن می تونی یه آدمی باشی که خودتو آزاد بدونی و هر کاری بخوای بکنی که این طور بودن خیلی آسونه .
یا نه می تونی به خودت سختی بدی چیزایی که نفست بهت می گه رو انجام ندی تحمل کنی وهر وقت با این اوضاع چیزی رو بدست بیاری برات ارزشمند چون قبلش و بعدش باید اینهمه سختی بکشی تا بتونی نرمال زندگی کنی و آرامش واقعی داشته باشی.
این آدما کنترل خودشون رو از دست دادند و هیچ تسلطی رو خودشون ندارن هر وقت هر چی بخوان از هر راهی به دستش می یارن مهم نی راهش درسته یا غلط.
یکی ممکنه یه موبایل بخواد پول نداشته باشه حاضر بشه تن به هر خفتی هم که شده (بگه فوقش یه دو ساعته عوضش اون چیزی که می خوام رو بدون زحمت بدست می یارم) این راه زود رسیدن به یه چیز کوچیک مادی هست
شاید برای من وشما خیلی موضوع کثیفی باشه ولی اگه می خوای جواب سوالاتت رو بگیری به این فکر کن یکی راه زود به مادیات رسیدن رو اینجوری برای خودش میانبر میزنه
اون مادر شاید پیش خودش اینجور فکر می کنه با این کار بچش رو از نظر مادی (حال و آینده ) تامین می کنه
یکی به خاطر پول یه مردی هم به خاطر نداشتن عزت نفس و تنوع طلبی یکی به خاطر کمبود عاطفه کارایی رو می کنن که خدا این کار رو از بشر بودن به دور می دونه و حیوان موجودییه که (استثنا تو حیوانات هم هست) تعهد نداره.
شما هم خدا خواسته که این دل پاکتو و عشق و محبتت رو بفهمی نثار کی کنی.
مقصر خودتی که بدون تحقیق و پرسجو دل بستی و خدا رو شکر قبل از هر اقدامی دست از این رابطه کشیدی .
به دنیا بی اعتماد نشو آدم خوب مثل خودت زیادن فقط نیاز داره که اول زرنگ باشی و و با تحقیق کامل بری سراغ دیگری و بعد به خدا اعتماد کنی که یه آدم خوب نصیبت کنه.:310: